Προς το περιεχόμενο

Από 470 σε 580.....

Madlef86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του Forum!

Πρόσφατα είχα αγοράσει μία nVidia GeForce GTX 470 κι είμαι πολύ ευχαριστημένος κι όλα τα παιχνίδια μου τα παίζει πολύ χαλαρά. Αξίζει η αναβάθμιση από τον 470 να πάω σε μια PNY GM 580 GTX 1536MB ή θα είναι "τσάμπα" λεφτά γιατί δεν θα έχει μεγάλη διαφορά...;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Έχω μία Lg Led Full HD 23" αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο τώρα αλλά παίζω στην τηλεόραση που είναι μία καινούργια Samsung Led 46".

Υπάρχει κάποιος λόγος...;

Δημοσ.

αμα σε καλυπτει η gtx470 μεινε σε αυτη, κλοκαρε τη και οπως ειπωθηκε και θα εισαι κομπλε

αλλιως πουλα τη και πηγαινε σε καμια 6950 2gb με σκοπο να την ξεκλειδωσεις

Δημοσ.

Βασικά έλεγα για την 580 γιατί εκτός που είμαι πολύ ευχαρηστιμένος γενικά με τις nVidia (γούστα είναι αυτά) την βρίσκω 100€ πιο φτηνά από plaisio, eshop κτλ κτλ....

Αν και για να είμαστε ρεαλιστές ακόμα κ με την 470 τα βάζω στα τέρμα τα παιχνίδια που παίζω (pes2011, crysis 2, call of duty κτλ) και τα παίζει χαλαρά....

Δημοσ.

Βασικά έλεγα για την 580 γιατί εκτός που είμαι πολύ ευχαρηστιμένος γενικά με τις nVidia (γούστα είναι αυτά) την βρίσκω 100€ πιο φτηνά από plaisio, eshop κτλ κτλ....

Αν και για να είμαστε ρεαλιστές ακόμα κ με την 470 τα βάζω στα τέρμα τα παιχνίδια που παίζω (pes2011, crysis 2, call of duty κτλ) και τα παίζει χαλαρά....

ποσο την βρισκεις?

Δημοσ.

καλύτερο να κάνειs SLI με 470 από το να αλλάξειs με μία 580 αν έχειs τα χρήματα με κάτι από stock chekare stock house plaisio

Εχει πόλων Ίδη 470

Μέγα λάθος κατά τη γνώμη μου. 2 Χ 470 δεν θα σοθ προσφέρουν περισσότερα από μιά 580 που είναι η πιο δυνατή μονή κάρτα αυτή τη στιγμή. Δεν συνιστάται το sli και το c/f αντί μονής κάρτας. Προβλήματα με οδηγούς, ασυμβατότητα με παιχνίδια κλπ.

Και εγώ έχω τη 470 και αν άλλαζα κάρτα σήμερα σαφώς θα έπαιρνα 580. Όμως αφού ακόμα η 470 τα καταφέρνει πολύ καλά και δεν έχω δεί να ζορίζεται πουθενά , μου φαίνεται "άδικο" για την καρτούλα μου να την παροπλίσω σ'ένα χρόνο σχεδόν. Ίσως θα το σκεφτόμουν προς το τέλος του έτους στα πλαίσια μια γενικότερης αναβάθμισης όταν θα βγούν και οι νέοι επεξεργαστές της AMD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...