Προς το περιεχόμενο

Γυμναστηριο κοντα στο Βυρωνα με ευκολη προσβαση σε παρκινγκ;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να γραφτω σε ενα γυμναστηριο κοντα στο Βυρωνα, που να εχει ευκολη προσβαση σε παρκινγκ ΚΑΙ να μη μαζευει αρκετο κοσμο. Επισης εαν γινεται να εχει παραπανω απο 2 ισιους και επικλινεις παγκους.

Πηγα στον ΚΟΥΡΟ, αλλα ηταν σχετικα μικρο και οχι παρκινγκ.

Σε αυτο στη Καραολη Δημητριου, ευκολο παρκινγκ, αλλα γινεται χαμος απο τον κοσμο και ειναι και αυτο σχετικα μικρο!

Ειδα σε φωτογραφιες ενα στην Καρεα, το kareas gym, και αυτο μικρο και λιγους παγκους.

Παιζει κατι αλλο; Εστω και καρεα; Για καισαριανη,παγκρατι δε το συζηταω, καθως γινεται χαμος και απο κοσμο και απο θεμα παρκαρισματος!

* Αμαξι εχω *

Δημοσ.

Οχι φιλε μου. Τιποτα παραπανω. Θελω να πληρωνω και να παιρνω αυτο που πρεπει. Οχι να περιμενω 20 λεπτα για να κανω παγκο ή 40 λεπτα για να κανω λιγο διαδρομο. Μη τα ισοπεδωνουμε και ολα!

Παντως βρηκα αρκετα γυμναστηρια στο ιντερνετ, στον Βυρωνα, αλλα δεν εχουν ιστοσελιδα, οποτε θα πρεπει να παω απο κοντα. Εχει και ενα κοντα σε εμενα, Κολωκοτρωνη και Χειμαρρας. Byron Gym. Καλο ειναι;

Δημοσ.

Χμ βασικά μπορείς, αν έχεις, να πηγαίνεις με ποδήλατο, έτσι και ζέσταμα κάνεις και γλυτώνεις την αναμονή στα αερόβια:ρ

Δημοσ.

Δεν εχω ποδηλατο φιλε μου. Για να πω την αληθεια διαδρομο πλεον δε κανω, τρεχω σε παρκο. Απλα θυμομουν σε joe weider που πηγαινα παλαιοτερα και περιμενα αρκετη ωρα..

Δημοσ.

Δεν εχω ποδηλατο φιλε μου. Για να πω την αληθεια διαδρομο πλεον δε κανω, τρεχω σε παρκο. Απλα θυμομουν σε joe weider που πηγαινα παλαιοτερα και περιμενα αρκετη ωρα..

Στο λέω επειδή αναφέρεις το θέμα πάρκιν βρε παιδί μου, και εντάξει με εκατό ευρώ ποδήλατο πηγαινοέρχεσαι 2-3 χρονάκια άνετα!

Εναλλακτικά αν είναι κοντά το γυμναστήριο (rest of greece κοντά, όχι αθηναϊκά), μπορείς και με τα πόδια ρε παιδί μου..

Δημοσ.

Για να ρωταω φιλε μου, δεν ειναι κοντα ολα αυτα. Εκτος και αν το να περπαταω 20 λεπτα με τα ποδια για να παω, και αλλα 20 για να ερθω, τα θεωρεις λιγα.

Δημοσ.

Ενταξει ρε μαγκες. Απαντηση δε πηρα ακομα ομως. Γιατι και 20 λεπτα να απεχει, αν ειναι φουλ στον κοσμο, τι να το κανω; Οποιος μενει βυρωνα και παει καπου, ας μου το πει.

Δημοσ.

Μόνο αυτό στη Καραολή ξέρω που πήγαινα πέρισυ. Όπως τα λες είναι αλλά τέτοια εποχή όπου και να πας γεμάτα θα είναι.

Επίσης το BYRON GYM είναι καλό αλλά δε ξέρω απο πρώτο χέρι, μόνο οτι μου έχουν πεί.

Πλέον τα έχω κόψει και πάω πανε στο στίβο και τρέχω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...