Προς το περιεχόμενο

Buffalo 2.5 inch 500Gb 35.67€ @ Makro

LEF13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιβεβαιωνω κι εγω..

Model: SAMSUNG HM500JI

Firmware: 2AC101C5

Στο Μakro Παλληνης,υπηρχαν διαθεσιμα γυρω στα δεκα τεμαχια πριν απο μια ωρα περιπου..

Ευχαριστιες στον LEF13,που 'ανεβασε' την προσφορα!.

Δημοσ.

Επιβεβαιωνω κι εγω..

Model: SAMSUNG HM500JI

Firmware: 2AC101C5

Στο Μakro Παλληνης,υπηρχαν διαθεσιμα γυρω στα δεκα τεμαχια πριν απο μια ωρα περιπου..

Ευχαριστιες στον LEF13,που 'ανεβασε' την προσφορα!.

που τα εχουνε ρε γμτ? Πηγα εκει που ειναι τα ηλεκτρονικα και εψαξα, δεν ηταν και μεγαλο το μερος...και μονο κατι μλκιουλες ειδα, για σκληρους τιποτα... Εντωμεταξυ κανενας της εταιρειας εκει κοντα, τι να παω να ρωτησω τους αλλους στα τροφιμα?

Πες μου μηπως ξαναπαω τη δευτερα...

Δημοσ.

που τα εχουνε ρε γμτ? Πηγα εκει που ειναι τα ηλεκτρονικα και εψαξα, δεν ηταν και μεγαλο το μερος...και μονο κατι μλκιουλες ειδα, για σκληρους τιποτα... Εντωμεταξυ κανενας της εταιρειας εκει κοντα, τι να παω να ρωτησω τους αλλους στα τροφιμα?

Πες μου μηπως ξαναπαω τη δευτερα...

..οπως προχωρας απο την εισοδο,ευθεια,λογικα θα 'πεσεις' επανω τους.

Ενω κοιτας τους διαδρομους,των υπολογιστων και της τηλεφωνιας,ειναι σε μια γυαλινη προθηκη στα δεξια σου,μαζι με αλλους σκληρους δισκους(σε κανονικες τιμες).

Ελπιζω να βοηθησα,

Καλη τυχη!

Δημοσ.

Παιδιά τον άνοιξε κανείς?Βγαίνει εύκολα-δύσκολα από μέσα ο δίσκος?Θέλω να τον βάλω σε ένα παλιό λάπτοπ για αυτό ρωτάω.

Δημοσ.

και αν χαλασει? ποιος ειναι ο αντιπροσωπος της buffalo?

Αν χαλάσει το πας στο Μάκρο που το αγόρασες καθώς δεν παίζει Ελληνικός αντιπρόσωπος για την εν λόγω εταιρία (εάν δεν κάνω λάθος).Βασικά παρακαλάς να μην πάθει τίποτα!

Δημοσ.

Buffalo μνήμες κυκλοφορούν χρόνια στο εμπόριο, σίγουρα θα υπάρχει αντιπρόσωπος...

και πρέπει να είναι η infoquest...

http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CDAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fsupport.questonline.gr%2Fb2bhotnews%2Fcampaigns%2FWarrantiesSempt.xls&ei=TvPlTfT8F9S2hAepn7ClCg&usg=AFQjCNH24ZuS2D6o186MUCm3BjCz312K-g

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...