halvas0000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Γεία σας. Με πήρε τηλέφωνο σήμερα ένας γνωστός για να του συνθέσω ένα σύστημα και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Λοιπόν, το σύστημα το χρειάζεται κυρίως για να βλέπει hd βίντεο που τραβάει απο την κάμερα του και ίσως στο μέλλον να χρειαστεί να κάνει καμία μικροεπεξεργασία. Η πρόταση μου είναι η παρακάτω και θα ήθελα την γνώμη σας:
letni Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Για αρχη αλλαξε τροφοδοτικο και πηγαινε σε αυτο εδω δεν εχει καμια σχεση με την μουφα που διαλεξες,5 χρονια εγγυηση 80PLUS Bronze πιστοποιηση,Active PFC εναντι αυτου που διαλεξες δεν εχει τιποτα απο τα παραπανω συν 1 χρονο εγγυηση. Αν και τα Watt ειναι πολλα για τετοια χρηση,για το λογο οτι δεν χρειαζεται τετοιας ισχυος καρτα γραφικων μονο αν θα παιζει και κανενα παιχνιδακι. Οποτε πηγαινε σε μια πιο φθηνη καρτα γραφικων 90 με 120 ευρω να ειναι το οριο σου και δωσε την διαφορα σε μια καλυτερη μητρικη και λιγο καλυτερο επεξεργαστη. Αν και αυτος που διαλεξες ειναι αρκετος για την χρηση που τον θελει αλλα αν θες πας και σε εξαπυρηνο ετσι και ασχοληθει πιο σθεναρα με την επεξεργασια.
halvas0000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Για αρχη αλλαξε τροφοδοτικο και πηγαινε σε αυτο εδω δεν εχει καμια σχεση με την μουφα που διαλεξες,5 χρονια εγγυηση 80PLUS Bronze πιστοποιηση,Active PFC εναντι αυτου που διαλεξες δεν εχει τιποτα απο τα παραπανω συν 1 χρονο εγγυηση. Αν και τα Watt ειναι πολλα για τετοια χρηση,για το λογο οτι δεν χρειαζεται τετοιας ισχυος καρτα γραφικων μονο αν θα παιζει και κανενα παιχνιδακι. Οποτε πηγαινε σε μια πιο φθηνη καρτα γραφικων 90 με 120 ευρω να ειναι το οριο σου και δωσε την διαφορα σε μια καλυτερη μητρικη και λιγο καλυτερο επεξεργαστη. Αν και αυτος που διαλεξες ειναι αρκετος για την χρηση που τον θελει αλλα αν θες πας και σε εξαπυρηνο ετσι και ασχοληθει πιο σθεναρα με την επεξεργασια. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Το τροφοδοτικό που μου έδειξες πρέπει να είναι το CORSAIR Enthusiast Series TX650 V2 - 650 W (Δυστυχώς απο αυτό το site δεν μπορεις να στείλεις λινκ) Για ρίξε μια ματιά στην νέα σύνθεση:
halvas0000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Για ρίξε μια ματιά... Μήπως θα ήταν προτιμότερο να πάρω μια nvidia λόγω cuda?
mikelamar Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 4gb 1033 έχω στον η/υ που είναι 4ετών... Για βλέπεις ταινίες κ 1 φτάνει, για να επεξεργάζεται εικόνες κ βίντεο παίζεται.
halvas0000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 4gb 1033 έχω στον η/υ που είναι 4ετών... Για βλέπεις ταινίες κ 1 φτάνει, για να επεξεργάζεται εικόνες κ βίντεο παίζεται. 4gb καλά είναι. Θα βάλω windows xp 32bit γιατί τρέχει κάτι παράξενα προγράμματα για την δουλειά του.
letni Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Το λοιπον απο την στιγμη που δεν θα παιζει παιχνιδια μπορει να παει και σε SandyBridge επεξεργαστη οπως αυτος εδω να χρησιμοποιησει τα ενσωματωμενα γραφικα με μια H67 chipset μητρικη και να εκμεταλευτει το Quick Sync στην επεξεργασια που δεν εχει αντιπαλο(προσεξε αν βαλεις ξεχωριστη καρτα γραφικων χανεις την δυνατοτητα για το Quick Sync). Το τροφοδοτικο ειναι αυτο εδω αλλα αν πας σε sandy bridge αυτα εδω και εδω θα σε καλυψουν. Ερχεται σε λιγακι και μια συνθεση με SandyBridge. EDIT:
overpower Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 4gb καλά είναι. Θα βάλω windows xp 32bit γιατί τρέχει κάτι παράξενα προγράμματα για την δουλειά του. τοτε πανε σε 3 gb μνημες. το 1 θα παει χαμενο με τα 32αρια αλλα αφου θα κανεις επεξεργασια βαλε κανα 8 gb και εννοειται τα 64αρια για να τα βλεπει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.