Προς το περιεχόμενο

LG 32LD750 LCD TV 32'' + Mpeg4+200Hz τιμη 359 ευρω!

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε ιδέα πότε ξεκίνησε η προσφορά; Απ'ότι βλέπω στο φυλλάδιο είναι μόνο για το κατάστημα στην Συγγρού..

Δημοσ.

Εξαιρετική Τηλεόραση που για κάποιο λόγο η lg σταμάτησε να κυκλοφορεί, οπότε μάλλον αφορά σε ξεστοκαρισμα. Την έψαχνα σε 40 ρα πριν καιρο κι αυτα μου είπαν απο την αντιπροσωπεία.

Δημοσ.

Όντως φαίνεται καλή τιμή αν όντως υπάρχει ακόμα διαθέσιμη.Βέβαια σκέφτομαι και την LG 37LD420 στις 37" λίγο πιο ακριβά.Με 400 ευρώ όριο δυσκολεύομαι να διαλέξω..

Δημοσ.

Όντως φαίνεται καλή τιμή αν όντως υπάρχει ακόμα διαθέσιμη.Βέβαια σκέφτομαι και την LG 37LD420 στις 37" λίγο πιο ακριβά.Με 400 ευρώ όριο δυσκολεύομαι να διαλέξω..

Νομίζω πρέπει να προτιμήσεις την 32άρα και να χαραμίσεις τις τρεις επιπλέον ίντσες χάρην των 200hz, του 10bit panel σε σχέση με το 8bit της 420 και του σχεδόν σίγουρα IPS panel όπου δεν θα έχεις σχεδόν καθόλου θέμα με την γωνία θέασης.

Δημοσ.

Απ'την άλλη υπάρχει κι η LG 32LE5300 με led panel+100Hz. Πολλή σκέψη..

Τέλος πάντων ας μη χαλάω το θέμα άλλο μιας κι αναφέρεται στο συγκεκριμένο μοντέλο..

Δημοσ.

Απ'την άλλη υπάρχει κι η LG 32LE5300 με led panel+100Hz. Πολλή σκέψη..

Τέλος πάντων ας μη χαλάω το θέμα άλλο μιας κι αναφέρεται στο συγκεκριμένο μοντέλο..

LCD PANEL ΜΕ ΟΠΙΣΘΙΟ ΦΩΤΙΣΜΟ LED ΣΑΝ ΕΤΕΡΟΦΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ LCD,αντι ccfl λαμπα

Δημοσ.

Δές τες από κοντά και θα αποφασίσεις μόνος σου. Προσωπικά προτίμησα την 5300 όταν τις σύγκρινα,αλλά προτίμησα να περιμένω πριν την αγοράσω!

Δημοσ.

Τελικά πήγα στο saturn να τις δω από κοντά, προϊδεασμένος ότι θα με απογοητεύσει το μαύρο της 32ld750 και ότι θα με μαγέψει η led.

Αν και είχε την 32le5500 αντί της 32le5300, οι διαφορές τελικά δεν ήταν τόσο τρομερές... και το μαύρο της lcd μια χαρά μαύρο ήταν! Δεν ξέρω, ίσως το μάτι μου δεν είναι εκπαιδευμένο καλά!

σσ. το mediamarkt έχει προσφορά φυλλαδίου μέχρι 1/6 τη 32le5300 στα 390€, για όποιον ενδιαφέρεται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...