Προς το περιεχόμενο

email και spam

evagelos_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σς παιδιά,

Εχω μια εργασία.

Να "βρω" email απο χρηστες που μπαίνουν στο internet.

Βασικά θελω να καταγράψω την τεχνική που χρησιμοποιούν οι spammers.

Δημοσ.

Να μερικοί τρόποι:

1) Φτιάχνεις μια σελίδα στην οποία λες ότι χαρίζεις ένα iphone σε όποιον σου στείλει πρώτος το email του. Περιμένεις και μαζεύεις τα λάφυρα...

2) Φτιάχνεις ένα email στο οποίο αφηγείσαι τη δακρύβρεχτη ιστορία του ορφανού από τη Μολδαβία και λες ότι αν προωθήσουν το email σε 450 γνωστούς θα έχουν καλό κάρμα. Απαραίτητη προϋπόθεση, σύμφωνα με το email, να κάνουν ένα αντίγραφο και σε σένα. Περιμένεις και μαζεύεις τα λάφυρα...

3) Φτιάχνεις μια εφαρμογή στο fb με την οποία μπορεί ο χρήστης να δει (και καλά) ελεύθερα όλες τις φωτό των κλειδωμένων προφίλ. Περιμένεις και μαζεύεις τα λάφυρα...

4) Φτιάχνεις μια εφαρμογή που δε κάνει τίποτα. Τη πασπαλίζεις με φαντεζί τίτλους όπως "facebook unlocker", "see who deleted you from msn", "crack any program, "see who viewed your profile" κτλ. Τη φορτώνεις σε μια σελίδα και ζητάς το email όσων την κατεβάσουν. Υποψήφιοι "πελάτες" (ανάλογα με τον τίτλο): παιδάκια δημοτικού, ερωτικά απογοητευμένοι, μανιακοί και τζαμπατζήδες gamer. Περιμένεις και μαζεύεις τα λάφυρα...

Κοινώς, παίρνεις όσα σου έχουν μάθει να μην κάνεις στο ίντερνετ και τα κάνεις στους επόμενους.

Δημοσ.

Να μερικοί τρόποι:

...

3) Φτιάχνεις μια εφαρμογή στο fb με την οποία μπορεί ο χρήστης να δει (και καλά) ελεύθερα όλες τις φωτό των κλειδωμένων προφίλ. Περιμένεις και μαζεύεις τα λάφυρα...

Δηλαδή όσοι φτιάχνουν μια εφαρμογή στο fb και κανουν άλλοι join γνωρίζεις και το email τους;

Δημοσ.

Δηλαδή όσοι φτιάχνουν μια εφαρμογή στο fb και κανουν άλλοι join γνωρίζεις και το email τους;

Δε ξέρω, πιθανολογώ. Ίσως ανάλογα με τις ρυθμίσεις ασφαλείας του κάθε χρήστη - άμα κάποιος εδώ μέσα έχει κάποια εμπειρία στο θέμα αυτό, θα 'θελα κι εγώ να μάθω!

Δημοσ.

πριν μπεις στην εφαρμογή λέει κάτι ότι δίνεις αδειοδότηση για να δημοσιεύει στο προφιλ σου, να σου στέλνει e-mail και άλλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...