benZiDirK Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Χαιρετε, Ξερω οτι εχουνε απαντηθει ξανα τετοιες ερωτησεις.. αλλα επειδη οι νομοι και τα προστιμα συνεχεια αλλαζουνε θα ηθελα τα φωτα σας. Σε 10 μερες εχω δικαστηριο για οδηγηση χωρις διπλωμα 125cc. Ειμαι μονιμος κατοικος εξωτερικου και δεν θα μπορω να παρευρεθω στο δικαστηριο. Θα στειλω μια φιλη μου δικηγορο ομως. Διπλωμα δεν εβγαλα ποτε... ξερει κανεις τι προστιμα παιζουνε συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις; Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 και ρωταω εγω τωρα! την φιλη σου την δικηγόρο γιατι δεν την σκουντας να σου διευκρινίσει ολες τις λεπτομέρειες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 να παρει αναβολη δεν παει? πριν ποσο καιρο ειχες φαει την κληση/δικαστηριο? http://www.insomnia.gr/topic/358615-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B7-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1/ http://www.yme.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benZiDirK Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 να παρει αναβολη δεν παει? πριν ποσο καιρο ειχες φαει την κληση/δικαστηριο? http://www.insomnia.gr/topic/358615-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B7-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1/ http://www.yme.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf Πριν απο περιπου ενα χρονο με πιασανε. Δεν ειμαι ανηλικος ομως. Δεν εχει παει κανενας απο εδω ρε παιδια να ξερει ποσα εφαγε..!!!;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xaralambos Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δεν έχει νόημα να πάρεις αναβολή. Κατά πάσα πιθανότητα ο/η διακαστικός θα φωνάξει το όνομα σου, ο/η δικηγόρος θα πεί ότι είναι παρών , και ο δικαστικός θα πεί: 'το αδίκημα παραγράφεται' μπλά μπλά καλημέρα σας.. Έτσι είχε συμβεί σε μένα το Φλεβάρη που πέρασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benZiDirK Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Πηρα ηδη μια αναβολη. Και η επομενη δικη ειναι στις 11 Ιουνιου. Αμα στειλω αραγε ΝοτιοΑφρικανικο διπλωμα. Θα το δεχτουνε..; Αμα το προστιμο ειναι 150 ευρω. Δεν με νοιαζει να το πληρωσω. Φοβαμαι μην φαω καμια καμπανα 300 και πανω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 @xaralabos αλλα ειχες βγαλει?σου ειπε αν ειχες βγαλει? το νοτιαφρικανικο χλωμο να αναγνωριζεται στην ευρωπη.μαλλον θα υπαρχει καποιο international. http://www.theaa.com/getaway/idp/ η δικηγορος τι σου πε?και οταν γινει η δικη γραψε ενα ποστ εδω το τι εγινε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Έχουν internet στον Κορυδαλλό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benZiDirK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον τελικα εστειλα την δικηγορο μου και ειπε πως ειμαι πλεον μονιμος κατοικος εξωτερικου και δεν εχω διπλωμα και μου ριξανε προστιμο 400 ευρω. Κατραπακια.. Σχεδον ενας μισθος εδω περα... Τι να κανεις ομως.. τουλαχιστον δεν θα με ξαναφωναξουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Τουλάχιστον πλήρωσε το για να μπορείς να έρχεσαι ελλάδα κι άλλες χρονικές περιόδους πέρα από τη χάρη που δίνουν στις εκλογές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benZiDirK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Το πληρωσα.. τι να κανω...; δεν εχω καμια ορεξη να με μαζευουνε στο αεροδρομιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damoulio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΔΩ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΕΧΩ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΜΑΞΙΟΥ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΩ ΔΙΠΛΩΜΑ!ΤΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΩ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΒΟΛΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benZiDirK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΔΩ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΕΧΩ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΜΑΞΙΟΥ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΩ ΔΙΠΛΩΜΑ!ΤΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΩ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΒΟΛΗ. Καλησπερα. Ενταξει ενα προστιματακι των 400 ευρω εφαγα. Εν μεσω κρισης αλλο που δεν ηθελα. Ετσουξε αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ο τύπος σου λέει για αμάξι όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benZiDirK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ο τύπος σου λέει για αμάξι όμως... E φανταζομαι πανω κατω την ιδια αντιμετωπιση θα εχει. Ισως ειναι πιο μεγαλο το προστιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα