Thess35 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 καντε και μια προταση με ιντελ..στον ssd θα αποθηκευσω λειτουργικο και παιχνιδια? Εαν θες να πας σε ΙΝΤΕΛ φιλε να παρεις μεταχειρισμενο. Για καινουριo ξεχνα το !!
xristos_87 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ορίστε και κάτι σε intel αφού το ζήτησες + ότι σου πρότεινε ο rafail: +gpu:Asus Radeon HD 6950 233.22 € +psu:Corsair 650W 85.00 € +Monitor:Dell Ultrasharp U2311H 23" 199.00 € Σύνολο:1213.54E
STORM1978 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Offtopic on Παντως τα σχολια για τις Asrock θα επρεπε να αποφευγονται οταν δεν στεκουν. Η δικια μου εχει τον 1055Τ πανω απο την πρωτη στιγμη στα 3.92ghz και τωρα πλεον 3.62 ελλεω καλοκαιριου και δεν βγαζει κιχ δεν καταλαβα δεν κανει για παιχνιδια? Πρεπει να πληρωσω το ονομα της ASUS για να εχω καλη βαση? Σε ολες τις εταιρειες υπαρχουν καλα και κακα μοντελα και εδω και περιπου 2 χρονια η Asrock βγαζει προϊοντα που ειναι αστερια για αυτα που προσφερουν στην τιμη που πουλανε. Φιλικα παντα. Offtopic off Αυτη την στιγμη αν θες αμεσα μηχανημα και δυνατοτητα αναβαθμισης περαιτερω στο μελλον πας σε AMD με καποια απο τις μητρικες που σου προτειναμε εγω και ο Ραφαηλ(α ρε Ραφαηλ, ειχες δεν ειχες χωρεσες και την Dell μεσα στο μπατζετ πολυ καλη επιλογη ).
Thanos1972 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ωραια η προταση του ραφ και τα σχολια του storm. αλλα εγω να σου πω κατι,δωσε 800 τωρα και παρε την dell την οθονη και 600 για τον πυργο.κανεις πολυ καλη συνθεση και με 6 κατοσταρικα. και αργοτερα σε 2-3 χρονια ΑΜΑ δεις οτι δεν τραβαει δωσε και τα υπολοιπα 400 που σου μενουν για να κανεις την αναβαθμισουλα του και θα εισαι οκ(ασε που ετσι οπως παμε σαν χωρα.....). Τεσπα παρε ενα καλο κουτακι τωρα και την οθονη που θα σου μεινουν.και ενα αξιολογο τροφοδοτικο. και με τριπυρηνο κανεις την δουλεια σου ανετα γιαυτο που τον θελεις.
x4r7s Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Εγώ το είπα για να γλιτώσει το παιδί 30 ευρώ λόγω της διαφοράς τιμής. Η asrock δεν προσφέρει κάτι περισσότερο σε σχέση με την Gigabyte που πρότεινα για να δικαιολογήσει την διαφορά τιμής. Επίσης 2 μητρικές asrock που έχω χρησιμοποιήσει μας άφησαν χρόνους σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και χωρίς oc. Φιλικά.
minas93 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ωραια η προταση του ραφ και τα σχολια του storm. αλλα εγω να σου πω κατι,δωσε 800 τωρα και παρε την dell την οθονη και 600 για τον πυργο.κανεις πολυ καλη συνθεση και με 6 κατοσταρικα. και αργοτερα σε 2-3 χρονια ΑΜΑ δεις οτι δεν τραβαει δωσε και τα υπολοιπα 400 που σου μενουν για να κανεις την αναβαθμισουλα του και θα εισαι οκ(ασε που ετσι οπως παμε σαν χωρα.....). Τεσπα παρε ενα καλο κουτακι τωρα και την οθονη που θα σου μεινουν.και ενα αξιολογο τροφοδοτικο. και με τριπυρηνο κανεις την δουλεια σου ανετα γιαυτο που τον θελεις. κανε και μια προταση θανο...ευχαριστω
STORM1978 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 κανε και μια προταση θανο...ευχαριστω μια απο μενα απο αλλο thread αλλα ταιριαζει πιστευω Link
minas93 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Λοιπον...ενας φιλος μου εχει οθονη lgw2452v και επειδη την εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες θα μπορουσατε να μου πειτε αν η dell ειναι πολυ πιο wide.Σιγουρα σε πανελ ειναι super αλλα οσο πιο πολλες πληροφοριες τοσο το καλυτερο...μπορειται να μου πειτε τροπους μειωσης καταωαλωσης ρευματος?(μην αγορασω τον υπολογιστη και η δεη ειναι 9999999999ευρω το μηνα).Οι led οθονες ειναι παπας οτι μειωνουν την καταναλωση ρευματος?
Thanos1972 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Οι led ναι πειωνουν την καταναλωση ρευματος αλλα για οθονη πας στην γνωστη dell και ησυχαζεις απο αυτο το θεμα. τωρα για την καταλωση ρευματος,το μονο που μπορω να προτεινω σιγουρα ειναι ενα τροφοδοτικο με πολυ καλο efficiency δηλαδη 85% και πανω. να ξερεις οτι οτι και να παρεις,εαν δεν το χρησιμοποιεις,οταν δεν χρεαιζεται θα ριχνει τα ρολογια και η καρτα γραφικων και ο επεξεργαστης οποτε θα εισαι οκ.
minas93 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Οι led ναι πειωνουν την καταναλωση ρευματος αλλα για οθονη πας στην γνωστη dell και ησυχαζεις απο αυτο το θεμα. τωρα για την καταλωση ρευματος,το μονο που μπορω να προτεινω σιγουρα ειναι ενα τροφοδοτικο με πολυ καλο efficiency δηλαδη 85% και πανω. να ξερεις οτι οτι και να παρεις,εαν δεν το χρησιμοποιεις,οταν δεν χρεαιζεται θα ριχνει τα ρολογια και η καρτα γραφικων και ο επεξεργαστης οποτε θα εισαι οκ. Μπορεις να δωσεις φιλε θανο και μια συνθεση λιγο πιο οικονομικη που να περιλαμβανει i5 2500k?
pano Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 + την οθόνη που σου προτάθηκε βγαίνει περίπου στο 1000άρικο
ntouzieras Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Εγω λεω να περιμενεις 1-1.5 μηνα να βγουν οι νεοι amd και να παρεις εναν απο τους τωρινους σε (λογικα παντα) πολυ χαμηλοτερη τιμη
minas93 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Εγω λεω να περιμενεις 1-1.5 μηνα να βγουν οι νεοι amd και να παρεις εναν απο τους τωρινους σε (λογικα παντα) πολυ χαμηλοτερη τιμη Δεν χερω γιατι αλλα μου φαινεται θα παω σε intel..
rafail1994 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Για μένα θα κανείς ένα μεγάλο λάθος αν πας σε intel γιατί πέφτεις σε ποιότητα κάρτα γραφικών .Και έκτος από αυτό δεν θα έχεις μέλλον για αναβάθμιση
minas93 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Για μένα θα κανείς ένα μεγάλο λάθος αν πας σε intel γιατί πέφτεις σε ποιότητα κάρτα γραφικών .Και έκτος από αυτό δεν θα έχεις μέλλον για αναβάθμιση Ραφα γιατι μου προτεινεις 2tb σκληρο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.