Προς το περιεχόμενο

Νεος υπολογιστης

minas93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον..οι πανελληνιες τελειωσαν και σκεφτομαι να προβω σε αγορα υπολογιστη..

Ποσο που διαθετω ειναι γυρω στα 1200 ευρω και τα θελω ολα μεσα και οθονη και περιφεριακα εκτος απο λειτουργικο και απο ποντικι(πληκτρολογιο,ηχεια).ειδικα προγραμματα δεν θα χρησιμοποιηθουν προς το παρον απλα θελω να ειμαι καλυμενος ωστε το pc να ειναι υπολογισιμο και αξιοπρεπες σε μερικα χρονια.Η χρηση του ειναι κυριως για παιχνιδια(με οτι αυτο συνεπαγεται σε καρτα γραφικων επεξεργαστες κτλ).Βρισκομαι στη θεσσαλονικη (aus salonika) οποτε κλεινουμε σε visionstudio.Ειναι πιθανον να αγορασω μεμονομενα κομματια απο το visionstudio και καποια αλλα απο το διαδυκτιο και να τα συνδεσει γνωστος.Να συμπληρωσω οτι τα παιχνιδια που θα παιζω ειναι heroes of newerth,dota2 στο μελλον με ολες τις συνεπειες σε hardware.Περιμενω προτασεις.ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ BUDGET.+-50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΟΛΥ.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πριν αρχισουν τα παιδια να γραφουν τι και πως..να κανω εγω 1 ερωτηση ;;;;

Τον υπολογιστη των 1.200Ε τον χρειαζεσαι;;; Εισαι σιγουρος ;;;

Αυτα που θες να παιξεις φιλε μπορεις και με 500Ε μηχανημα .

Μην ξοδευεις ΑΔΙΚΑ !

Φιλικα παντα.

Δημοσ.

Πριν αρχισουν τα παιδια να γραφουν τι και πως..να κανω εγω 1 ερωτηση ;;;;

Τον υπολογιστη των 1.200Ε τον χρειαζεσαι;;; Εισαι σιγουρος ;;;

Αυτα που θες να παιξεις φιλε μπορεις και με 500Ε μηχανημα .

Μην ξοδευεις ΑΔΙΚΑ !

Φιλικα παντα.

Μου το εχουν πει και απο τοτε που αρχισα να ψαχνομαι οτι μπορω να παιξω αυτα τα παιχνιδια και με 600 ευρω αλλα το ζητημα ειναι να μην χρειαστει σε 2 χρονια που θα βγει κανενα καινουργιο παιχνιδι να χρειαζεται απο την αρχη μητρικες-καρτες γραφικων κτλ κτλ..να μην παρω σαβουρα.Κοιτα αν πεσει το budget λιγο κανενα προβλημα,αλλα μη χαθει η ποιοτητα..

Δημοσ.

Μου το εχουν πει και απο τοτε που αρχισα να ψαχνομαι οτι μπορω να παιξω αυτα τα παιχνιδια και με 600 ευρω αλλα το ζητημα ειναι να μην χρειαστει σε 2 χρονια που θα βγει κανενα καινουργιο παιχνιδι να χρειαζεται απο την αρχη μητρικες-καρτες γραφικων κτλ κτλ..να μην παρω σαβουρα.Κοιτα αν πεσει το budget λιγο κανενα προβλημα,αλλα μη χαθει η ποιοτητα..

Μα και το καλυτερο να φτιαξεις ΤΩΡΑ σε 2 χρονια θα εισαι ΠΑΛΙ Πισω.

Σκεψου για μεταχειρισμενο φιλε . Ειδα κατι τιμουλες πολυ καλες στο insomnia.

Η επιλογη ειναι δικια σου απλα ως μεγαλυτερος οφειλω να σε καθοδηγησω.

Δημοσ.

Αυτά απο μένα. Κάποια είναι από άλλα καταστήματα αν θέλεις μπορείς να τον συνθέσεις και μόνος σου δες την υπογραφή μου .

Η μητρική που σου έβαλα θα μπορεί να υποδεχτεί και τους καινούριους amd επεξεργαστές.

+gpu:Asus Radeon HD 6950 233.22 €

+psu:Corsair 650W 85.00 €

+Monitor:Dell Ultrasharp U2311H 23" 199.00 €

Σύνολο:1225.64E

Δημοσ.

Αυτά απο μένα. Κάποια είναι από άλλα καταστήματα αν θέλεις μπορείς να τον συνθέσεις και μόνος σου δες την υπογραφή μου .

Η μητρική που σου έβαλα θα μπορεί να υποδεχτεί και τους καινούριους amd επεξεργαστές.

+gpu:Asus Radeon HD 6950 233.22 €

+psu:Corsair 650W 85.00 €

+Monitor:Dell Ultrasharp U2311H 23" 199.00 €

Σύνολο:1225.64E

o εξαπυρηνος αξιζει για τα παιχνιδια η θα κανουν μερικοι επεξεργαστες τσιγαρο?

Μα και το καλυτερο να φτιαξεις ΤΩΡΑ σε 2 χρονια θα εισαι ΠΑΛΙ Πισω.

Σκεψου για μεταχειρισμενο φιλε . Ειδα κατι τιμουλες πολυ καλες στο insomnia.

Η επιλογη ειναι δικια σου απλα ως μεγαλυτερος οφειλω να σε καθοδηγησω.

Το ζητημα δεν ειναι να μην ειμαι πισω..Τεχνολογια ειναι αυτη.Απλα να ειμαι αρκετα αξιοπρεπης..Οπως βλεπεις δεν εχω και τρελες απαιτησεις προς το παρρον σε θεμα εφαρμογων..

Δημοσ.

o εξαπυρηνος αξιζει για τα παιχνιδια η θα κανουν μερικοι επεξεργαστες τσιγαρο?

Το ζητημα δεν ειναι να μην ειμαι πισω..Τεχνολογια ειναι αυτη.Απλα να ειμαι αρκετα αξιοπρεπης..Οπως βλεπεις δεν εχω και τρελες απαιτησεις προς το παρρον σε θεμα εφαρμογων..

Εσυ ξερεις . Παντως εγω θα πηγαινα σε μεταχειρισμενο.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο επεξεργαστής ότι ποιο αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα :)

Ειχα κατα νου i5 2500k,γι αυτο λεω..αν και δεν εχω μελλοντικα αναβαθμισεις κτλ..ο amd πως θα γινει μπουλντοζα?

Δημοσ.

Αν πας σε intel δεν θα έχεις δυνατότητα στο μέλλον να κανείς αναβάθμιση άσε που θα πρέπει να δώσεις και λίγα παραπάνω μιας και κάνει κάπου στα 200Ε ο i5 2500k.

Ναι η μητρική που σου έβαλα θα υποστηρίζει και τους καινούριους επεξεργαστές της amd που ειναι οι amd3+

Δημοσ.

Ωραία η σύνθεση του ραφαήλ αλλά εγώ σε μηχάνημα για παιχνίδια δεν θα έβαζα μητρική asrcock. Είναι η low end της asus και προτείνεται μόνο για υπολογιστές γραφείου που ανοίγουν μόνο office και ίντερνετ! Άμα θέλεις am3+ καλύτερα να πας σε αυτή: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=183c8db5-3e0e-4726-a897-cff818d4aeed

Κατά τα άλλα μια χαρά το πισί! Καλές αγορές!

Δημοσ.

Πολύ καλή η πρόταση σου για μητρική x4r7s φαίνεται αρκετά αξιόλογη. Μια χαρά είναι και οι asrcock έχουν βελτιωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια

Δημοσ.

Ωραία η σύνθεση του ραφαήλ αλλά εγώ σε μηχάνημα για παιχνίδια δεν θα έβαζα μητρική asrcock. Είναι η low end της asus και προτείνεται μόνο για υπολογιστές γραφείου που ανοίγουν μόνο office και ίντερνετ! Άμα θέλεις am3+ καλύτερα να πας σε αυτή: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=183c8db5-3e0e-4726-a897-cff818d4aeed

Κατά τα άλλα μια χαρά το πισί! Καλές αγορές!

ΕΤΣΙ. Συμφωνω για τις Asrock.

Δημοσ.

καντε και μια προταση με ιντελ..στον ssd θα αποθηκευσω λειτουργικο και παιχνιδια?

Δημοσ.

Δεν σε συμφέρει intel ;) .

Όχι τα windows και κάποια προγράμματα που θέλεις να τρέχουν γρήγορα και παιχνίδια στον άλλον δίσκο που σου έβαλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...