mchls Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 @mchls Να του πάρω καμια γούνα; Α ρε Καρμεν, τι γ@μ@ατο να 'χεις αισθηση του χιουμορ... Αλλοι θα 'χαν ριξει καμια δεκαρια καντηλια...
stm00192 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Χμμμ ... το γεγονος ότι ανοιγει παντα συγκεκριμένη ώρα είναι πολυ περίεργο!!! Αν τον κλείσεις μέσα στην μέρα μετα ξανανοιγει?? Η μονο καθε πρωι στις 11-12? Δες μήπως έχει ενεργοποιειθεί κατά λάθος καμιά τετοια επιλογή!! http://www.ehow.com/how_5845051_set-up-certain-time-day.html
karmen1983 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Οχι όσες φορές το έχει κάνει είναι μεταξύ 10 και 12. Τώρα μόλις άνοιξε τον έκλεισα πάλι να δω μπας και... Περιττό να πω ότι ο ήχος συνεχίζει. Το μόνο που δεν έκανα είναι να αποσυνδέσω 2 DVD που έχει επάνω μπας και κάποιο από τα δύο κάνει το θόρυβο που λέω. Θα δω αλλά έχω αρχίσει να απογοητεύομαι. Και επίσης δε τον έχω στο internet. Και από Bios όπως είπα
stm00192 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Οχι όσες φορές το έχει κάνει είναι μεταξύ 10 και 12. Τώρα μόλις άνοιξε τον έκλεισα πάλι να δω μπας και... Περιττό να πω ότι ο ήχος συνεχίζει. Το μόνο που δεν έκανα είναι να αποσυνδέσω 2 DVD που έχει επάνω μπας και κάποιο από τα δύο κάνει το θόρυβο που λέω. Θα δω αλλά έχω αρχίσει να απογοητεύομαι. Και επίσης δε τον έχω στο internet. Και από Bios όπως είπα Τον ανεμηστήρα του τροφοδοτιού δοκίμασες να τον σταματησεις την ώρα που κανει το θόρυβο εε?? Παντως ρε καρμεν μόνο σε σενα τοσο περίεργα προβλήματα!!!
karmen1983 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Το άλλαξα βρε χθες Παντως ρε καρμεν μόνο σε σενα τοσο περίεργα προβλήματα!!! Λες αν ήταν κάτι συνηθισμένο να άνοιγα θέμα
stm00192 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δες και αυτό... http://lifehacker.com/5831504/how-can-i-start-and-shut-down-my-computer-automatically-every-morning αν και δεν ξέρω τι νοημα έχει μιας και έχεις κανει bios reset!! Παντως το γεγονος ότι ανοιγει παντα συγκεκριμένη ώρα καπου εκέι οδηγει... το θέμα είναι για πιο λόγο έχει φάει το σκάλωμα και δεν επανήλθε ουτε με bios reset!!
karmen1983 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μα αν είχε γίνει κάτι τέτοιο θα άνοιγε πχ στις 10. Αυτός ανοίγει κυριολεκτικά ΟΠΟΤΕ του καπνίσει από 10 μέχρι 12. Για άλλες ώρες δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά μια και τον δούλευα. Σήμερα θα τον έχω κλειστό να δω μπας και ανοίξει και άλλη ώρα.
stm00192 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Αχα οποτε δεν εχουμε ακομη πληρη εικονα του προβληματος!! Δεν το περιμενα απο εσενα να μας αφήνεις έτσι στο σκοτάδι!!
karmen1983 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Αχα οποτε δεν εχουμε ακομη πληρη εικονα του προβληματος!! Δεν το περιμενα απο εσενα να μας αφήνεις έτσι στο σκοτάδι!! Δικαιολογίεςςςςςςςς.... Ρε συ πέρα από την πλάκα εγώ δε το έχω ξανασυναντήσει. Για το θόρυβο ας πάει στα κομμάτια κάτι είναι θα το βρω. Αλλά να ανοίγει μόνος του με έχει τρελάνει. Εκεί που έκλεινε πριν την αλλαγή mobo, τώρα ανοίγει. Να είμαι τόσο γκαντέμα και να είναι θέμα mobo πάλι;
stm00192 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δυστυχως αφού δεν εστρωσε με αλλαγη τροφοδοτικου μαλλον σε μητρική καταλήγουμε παλι!! Απο τα λίγα που ξέρω είναι τα μόνο που είναι υπευθηνα για την εκίνηση ενός υπολογιστή!!
karmen1983 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 πφφφφφφ θα αρχίσω να ανησυχώ όμως. 2 μητρικές σε τέτοιο διάστημα δε μου αρέσει.
gl_xristos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα και απο μενα. Λοιπον θα τολμησω να πω κατι τολμηρω. Λοιπον υπαρχει πιθανοτητα καποιο εξαρτημα σου να δημιουργει προβλημα στην μητρικη ή να την βραχυκυκλωνει. Π.χ. η καρτα γραφικων ή ο επεξεργαστης. Ασχετα με το οτι δουλευουνε. Δεν ειναι και το πιο συνηθισμενο αλλα εδω που φτασαμε ... Αν εχεις τιποτα κανεναν παλιο επεξεργαστη ή καρτα δεν κανεις μια δοκιμη. Αν και δεν ξερω που μετρας ρευματα σε ενα pc λεω μηπως υπαρχει τροπος να δεις αν βραχυκυκλωνει κατι χωρις να το αλλαξεις;
Sarandis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μιας και πέρασε η ωρα. Μπες bios και βάλε την ώρα στις 10. Κλείστον. Περίμενε να δεις αν θα σε καλημερίσει πάλι σε διάστημα 2 ωρών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα