karmen1983 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ξανά γεννήθηκε το δεινοσαυρακι χαχαχα λες να του παρω μία Η70 να τον κλοκάρω λίγο;
rafail1994 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Αστό καλυτέρα γιατί σε βλέπω πάλι να κανείς εγχειρίσεις για επεξεργαστή
karmen1983 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Αστό καλυτέρα γιατί σε βλέπω πάλι να κανείς εγχειρίσεις για επεξεργαστή χαχαχαχα άσε και τελευταία έχω πάρει φόρα
karmen1983 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Παίδες επαναφέρω το θέμα γιατί έχω πάθει τραλαλα. Είμαι σε φάση να αλλάξω psu αλλά είπα να ρωτήσω μπας και κάποιος έχει ιδέα. Εδώ και μερικές μέρες έχουμε τα εξής συμπτώματα και βήματα από μένα 1. Ανοίγει μόνος του μεταξύ 10 και 12 το πρωί. Μπορεί να ανοίξει 10 μπορεί και 12. Από Bios ΟΛΑ τα wake up, power on μπλα μπλα είναι disable. Εφαγε και reset bios. Τίποτα Επειδή πίστεψα ότι κάπου βραχυκυκλώνει τον έβγαλα εκτός κουτιού χθες βράδυ και σήμερα μου έκανε καφεδάκι το πρωί. Ναι ναι τον βρήκα ανοικτό. 2. ΜΟΝΟ όταν είναι κρύος, πρωινή ώρα πχ που τον έχω κλείσει από την προηγούμενη, κάνει θόρυβο. Για την ακρίβεια γουργουρίζει. Δεν είναι ήχος πυκνωτή. Τα ανεμιστήρια τα σταμάτησα ένα ένα δεν είναι κανένα. Συντονισμοί δεν είναι. Τον έβγαλα και εκτός κουτιού όπως είπα και πριν. Εβγαλα την vga και συνέχισε. Τι στα τσακίδια κάνει το θόρυβο και μόνο όταν είναι παγωμένος; Γιατροί δώστε φώτα δε τη γλυτώνει. Από τη μέρα που του άλλαξα mobo ήταν αστέρι. What the f@cking f@ck????
Thanos1972 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ποιος ειναι,ο dell?εαν ναι μαλλον δεν του αρεσαν τα χρωμματα στα ανεμιστηρακια.Εαν οχι τοτε μαλλον ειδε τον dell με τα πρασινα και ζηλεψε και σου κανει ναζια. Μονο σε εσενα θα μπορουσε να συμβει κατι τετοιο...
karmen1983 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ρε συ δε κάνω πλάκα το συζητούσα σήμερα και στο κέντρο με sarandi και doc. Το πρωί που τον είδα επάνω στο γραφείο αναμμένο, μάζευα το σαγόνι μου από το πάτωμα. Δε ξέρω τι να σκεφτώ; Εχω ένα corsair 500αρι εδώ έχω και το psu που είχε από μαμά αλλά δε νομίζω να φταίει το enermax. Είναι το pc που λέω στο πρώτο ποστ γε cpu AMD opteron 1210ram 1gb mobo ΗP Proliant ML115 G1 edit gpu nvidia GeForce 8600GT edit psu enermax 500w δίσκος δεν θυμάμαι μάρκα 2 dvdia win xp γνήσια και αλλάξαμε mobo με τα τρελά που έκανε τότε με αυτή http://www.skroutz.gr/s/250399/Gigabyte-GA-M68M-S2P.html
Thanos1972 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξερω,μην με ρωτας εμενα.Δεν τα βαζω με gremlins εγω,θα με νικησουν. Και για να σε καθησυχασω,και εμενα το πρωι οταν ειναι κρυο το αυτοκινητο κανει θορυβους(εαν φιλοτιμηθει να παρει μπροστα).... Με το που ζεσταινεται,τσουπ,ολα καλα.
karmen1983 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 xaxaxaxa ωραία παρομοίωση αυτή με το car δε ξέρω θα του αλλάξω psu και βλέπω και κάνω. Μου έχει βγάλει τη πίστη αυτό το δεινοσαυράκι. Tο βλέπω από κανένα μπαλκόνι και χωρίς αλεξίπτωτο
Thanos1972 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Tο βλέπω από κανένα μπαλκόνι και χωρίς αλεξίπτωτο Οχι ρε συ,μην τα λες αυτα.μολις εσωσα εναν pentium 3 με 2 64αρες μνημες και μητρικη με σκασμενους πνυκοτες μαζι με καρτα ηχου creative,καρτα γραφικων viper με 32 μνημη και καρτα δικτυου απο τα σκουπιδια που θα πηγαινε.Μαζι με το τροφοδοτικο του εννοειται noname 350w.καποια χρηση θα βρεθει να του κανω (η εγχειρηση)... Καλο κουραγιο απο εμενα.
rafail1994 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Επισης για δοκιμασε να του βγαλεις το καλωδιο του internet μπας και καποιος σου κανει πλακα Εγω παλι εχω αλλο προβλημα δεν εχω internet εδω και μια μερα
mchls Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Παίδες επαναφέρω το θέμα γιατί έχω πάθει τραλαλα. Είμαι σε φάση να αλλάξω psu αλλά είπα να ρωτήσω μπας και κάποιος έχει ιδέα. Εδώ και μερικές μέρες έχουμε τα εξής συμπτώματα και βήματα από μένα 1. Ανοίγει μόνος του μεταξύ 10 και 12 το πρωί. Μπορεί να ανοίξει 10 μπορεί και 12. Από Bios ΟΛΑ τα wake up, power on μπλα μπλα είναι disable. Εφαγε και reset bios. Τίποτα Επειδή πίστεψα ότι κάπου βραχυκυκλώνει τον έβγαλα εκτός κουτιού χθες βράδυ και σήμερα μου έκανε καφεδάκι το πρωί. Ναι ναι τον βρήκα ανοικτό. 2. ΜΟΝΟ όταν είναι κρύος, πρωινή ώρα πχ που τον έχω κλείσει από την προηγούμενη, κάνει θόρυβο. Για την ακρίβεια γουργουρίζει. Δεν είναι ήχος πυκνωτή. Τα ανεμιστήρια τα σταμάτησα ένα ένα δεν είναι κανένα. Συντονισμοί δεν είναι. Τον έβγαλα και εκτός κουτιού όπως είπα και πριν. Εβγαλα την vga και συνέχισε. Τι στα τσακίδια κάνει το θόρυβο και μόνο όταν είναι παγωμένος; Γιατροί δώστε φώτα δε τη γλυτώνει. Από τη μέρα που του άλλαξα mobo ήταν αστέρι. What the f@cking f@ck???? Μπας και τρεμουν τα δοντια του; ; ;
karmen1983 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 @raf καλή ιδέα αλλά το είχα σκεφτεί και το είχα δοκιμάσει. Δεν έπιασε. @mchls Να του πάρω καμια γούνα; Σήμερα btw δεν έχει ανοίξει ακόμα. Αναμένω να δω τι θα γίνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα