Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειπαμε,κλοτσιες μονο στους ανεμιστηρες,οχι στα υπολοιπα.

Και αμα δεν ξερεις πως να το κανεις,δες τον οδηγο του ραφ ραφ :devil: :devil: :devil:

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειπαμε,κλοτσιες μονο στους ανεμιστηρες,οχι στα υπολοιπα.

Και αμα δεν ξερεις πως να το κανεις,δες τον οδηγο του ραφ ραφ :devil: :devil: :devil:

χαχαχχαχα καλά που το είπες και δεν είχα ιδέα πως θα τα καταφέρω :P :lol:

Δημοσ.

Συγγνωμη για την επιμονη με τις θερμοκρασιες αλλα δεν ειναι τυχαιο οτι τετοια προβληματα παρουσιαζονται μαζεμενα μολις αρχιζουν οι ζεστες και απο την εμπειρια μου γνωριζω οτι 9 φορες στις 10 ειναι η υπερθερμανση αυτο που φταιει. Εαν μετα τον τερματισμο αρνειται να ανοιξει ή κλεινει αμεσως δοκιμασες να περιμενεις 10-15 λεπτα για να δεις εαν μετα την αναμονη ανοιγει πιο ευκολα ή μενει αναμενο περισσοτερο;

Δημοσ.

Μπα,σιγα μην ειναι θερμοκρασιες.αφου δεν προλαβαινει να μπει windows καν,πως να ζεσταθει.

Αλλαξε του μιζα καρμεν.

Το μηνυμα μου το διαβασες μεχρι το τελος; Ειδες πουθενα να γραφει οτι στην πρωτη εκκινηση δεν μπαινει στα windows;

Τελικα μηπως θες αλλαγη λαδιων; Το δικο μου εκανε απο μονο του τερματισμο οταν ειχα περασει τα χιλιομετρα και ξεχασα να παω για αλλαγη...

Δημοσ.

Παιδιά το τόνισα στην αρχή προλαβα και είδα θερμοκρασίες από HWMonitor. Επίσης ΔΕΝ κλείνει, ΔΕΝ κάνει restart. Aκολουθεί κανονικό τερματισμό σα να πατάω Εναρξη->Τερματισμός.

Από σκόνες είναι οκ και με φρέσκια αλλαγή πάστας πριν ένα μήνα. Κάτι τέτοια τα προσέχω και έχω και τρέλα...

Τελικα μηπως θες αλλαγη λαδιων; Το δικο μου εκανε απο μονο του τερματισμο οταν ειχα περασει τα χιλιομετρα και ξεχασα να παω για αλλαγη...

γουάτ? :rolleyes:

Δημοσ.

Ok τοτε ξανακοιταξε πιο προσεκτικα την μητρικη και κοιτα οχι μονο για φουσκωμενους αλλα και για πυκνωτες που ισως εχουν "ξερασει" εστω και λιγο απο το κατω μερος τους και δεν διακρινονται ευκολα. Πιθανοτατα ειναι ηλεκτρικο το θεμα σου και αφου εχεις αλλαξει psu καλο ειναι να ξαναδεις το mobo σου.

Δημοσ.

Ε αυτό λέμε αντί να κάθομαι να κοιτάω έναν έναν απο κάτω τους πυκνωτες ή τα τσιπάκια κλπ να αλλάξω mobo. Δεν έχω αφήσει κάτι άλλο...

Πάντως με τα γρασόλαδα με μπέρδεψες :P

Δημοσ.

Εισαι σιγουρη οτι δεν θελεις να ψαξεις και να τους αντικαταστησεις; Δεν θες να νιωσεις τη χαρα της ικανοποιησης που θα εχεις λυσει ενα τετοιο ζητημα; ^_^

Το γρασολαδο αστο τωρα... αλλα οταν αλλαξεις να βαλεις 100% συνθετικο... :rolleyes:

Δημοσ.

Εισαι σιγουρη οτι δεν θελεις να ψαξεις και να τους αντικαταστησεις; Δεν θες να νιωσεις τη χαρα της ικανοποιησης που θα εχεις λυσει ενα τετοιο ζητημα; ^_^

Το γρασολαδο αστο τωρα... αλλα οταν αλλαξεις να βαλεις 100% συνθετικο... :rolleyes:

Βρε ca6mio 40 ευρώ κάνει καινούρια και άμεσα διαθέσιμη. Καίγομαι να δουλέψει αυτό το Pc. Ακόμα και να δω πυκνωτές και να τους αντικαταστήσω, αν δεν κάνω δουλειά να περιμένω και άλλες μέρες και έρχεται και Σ/Κ; Χάθηκα μετά...

Δημοσ.

Αν αλλάξω μητρική και δεν συνεχίσει (που δεν θα συνεχίσει), θα ψαχουλέψω την παλιά να δω τι στα κομμάτια φταίει και αν μπορώ να δω που έχει πάθει το κοκομπλόκο...

Δημοσ.

Λοιπον να την πω την μαλακια μου.βγαλε τα παντα απο πανω και βγαλε τον απο το κουτι και συνδεσε τα ολα εξω απο το κουτι.και δες τι γινετε εκει.

Τ Ζ Ι Φ Ο Σ :mad:

Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει βγάλεις την μπαταρία για μισή ώρα,να ξεκινήσεις τον HY με διαφορετικό υλικό, έτσι ώστε να βρεις τον ένοχο......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...