Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστό κι αυτό <_<

Αν όμως σου κάνει πάλι κάνα shutdown θα πεθάνω στο γέλιο.. :P

Δεν θα τον συμφέρει να κάνει, γιατί είμαι και σε όροφο :P

Δημοσ.

Ουφ δεν υπάρχει τπτ αλλο με amd chipset και ddr2 μνημες!!

Οπότε πάνε στην Gigabyte!!

Δημοσ.

Βρήκα και αυτή αλλα είναι ακριβούτσικη και δεν βλέπω πουθενά τον opteron στο support list!!! Εκτώς και αν είμαι ολιγον γκαβος!!! B)

Δημοσ.

Βρε πριν των πετάξεις δεν βλέπεις κάνα δύο πραγματάκια ακόμα;

1.Το power το αποσύνδεσες ελπίζω να αποσύνδεσες και το reset,είναι motherboard feature αυτό,το κάνει και η δικιά μου πατάς για λίγο και κάνει κανονικό shut-down.

2.Καλό το reset Cmos αλλά ακόμα καλύτερο το μπαίνω μέσα στο bios και ψάχνω μην έχει καμιά ρύθμιση παράξενη π.χ. «shutdow on...» «suspend..» «acpi G3» «OC Shutdown Free» και διάφορα τέτοια.

Δημοσ.

1. Ναι βρε τα έκανα σωστά αυτά B)

2. Το Bios το έκανα άνω κάτω όταν μπήκα να ψάξω για να κάνω boot από Usb. Πάντως πάω να ρίξω ένα Look ακόμα δεν έχεις άδικο...

Δημοσ.

Οι ανεμιστηρες που ειναι συνδεδεμενοι πανω στη μητρικη φαινονται στο BIOS πως δουλευουν κανονικα; Κοιτα οχι αμα φαινονται με το ματι αλλα αν φαινονται στο BIOS πως δουλευουν κανονικα. Μηπως στις τελευταιες αλλαγες σου ειχες αποσυνδεσει καποιον; Beeper εχεις συνδεσει στην μητρικη και αν ναι σφυραει πριν τον τερματισμο;

Δημοσ.

@TheELF δεν εντόπισα στο Bios κάτι τέτοιο για shutdow/suspend κλπ

@ca6mio Φυσικά και εχω beeper και όλοι οι ανεμιστήρες δουλεύουν και ναι από Bios βλέπω μέχρι και τις στροφές 1568 ο cpu fan και 1620 ο case fan

Δημοσ.

Ελα ρε,παλι καλα δηλαδη εγω το θεμα που ανοιξα ειναι μονο οτι κανει reset το ποντικι ε?

Λοιπον να την πω την μαλακια μου.βγαλε τα παντα απο πανω και βγαλε τον απο το κουτι και συνδεσε τα ολα εξω απο το κουτι.και δες τι γινετε εκει.

Δημοσ.

pffffffff δεν είναι κακή ιδέα αλλά θα το κάνω σε λίγο να φάω κιόλας. Αυτή τη στιγμή θέλω να τον κλοτσήσω :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...