karmen1983 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 bios update. Τίποτα άλλο δε του έκανα.
mchls Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 bios update. Τίποτα άλλο δε του έκανα. Ααα...Ρε μπας και ; ; ;
karmen1983 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δε ξέρω ρε συ θα δείξει. Θα τον δω και αύριο αλλά θα το καρατσεκάρω Παρασκευή που δεν παίζουν απεργίες
shodan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Κάτι μου θυμίζει το όλο σκηνικό... Το μηχάνημα είναι συνδεδεμένο σε ups; Δεν θυμαμαι να αναφερθηκε . Είχα και εγώ enermax (όχι ότι έχει να κάνει η μάρκα ίσως αλλα το γεγονός οτι το δικό μου ήταν active PFC) το οποιο δούλευε τέλεια για ~1 χρόνο αλλα σε κάποια φάση άνοιγε λίγο μετά τα μεσάνυχτα μόνο του. Είχα δοκιμάσει οτι μπορεί να φανταστεί κανεις ώσπου το έβγαλα απο το ups (ένα φτηνιαρικο noname). Έκτοτε δουλεύει μια χαρά χωρίς να ανοίγει η να κλείνει μόνο του. Κατεληξα στο συμπέρασμα ότι active pfc psu και noname ups δεν πανε μαζί.
karmen1983 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 ναι είναι πάνω σε ένα ups Αλλά no name δε το λες. Ενα τέρας APC είναι που σήκωνε το server στο μαγαζί. 2χρόνων είναι Και δε σηκώνει μόνο ένα pc έχω 3 επάνω
shodan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δε δοκιμαζεις να βγάλεις το εν λόγω pc; Ποτέ δεν ξέρεις.. Τώρα θα μου πεις τα αλλα δυο γιατί δουλεύουν σωστά; Έλα ντε.
karmen1983 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Παίδες δεν άνοιξε ούτε σήμερα. Αν άνοιγε η επόμενη κίνηση θα ήταν να τον βγάλω από το Ups αλλά δε το έκανα. Οπότε υποθέτω ότι κάποιο κόλλημα είχε φάει @bios και το ξεπέρασα. Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα