pigeon Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 karmen συνεχίζει να το κάνει και μετα το update; Εφοσον γίνεται σε συγχρονισμό με το ρολοι, φταιει το bios, τιποτε αλλο. Να υποθέσω οτι στο bios --> υπομενού Power Management Setup , τα έχεις βάλει off ; Επίσης μήπως δοκίμασες ενα clear cmos με το jumper δίπλα στην μπαταρία; (Α! αυτο το "on/off feature" που λεει οτι δίνει συνέχεια ρεύμα στις usb, τι διαβολο είναι; Μηπως κλείνει κάπως, για δοκιμή; )
karmen1983 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 pigeon ότι έχει να κάνει με power, wake μπλα μπλα στο bios είναι disable clear cmos 2 φορές έχω κάνει για να γουστάρω. Τώρα τον άνοιξα εγώ, γιατί έπρεπε να κάνω μία δουλίτσα. Θα δω τι θα γίνει και θα ενημερωσω σίγουρα. Από την άλλη δε το λες και συγχρονισμό. Αν άνοιγε 10 νταν κάθε μέρα να πω ναι. Αλλά έχει ένα 2ωρο "εκρηκτικό" το καμάρι μου.
karmen1983 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Είναι 12:20 και δεν έχει ανοίξει. Να αισιοδοξώ;
Timour21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Είναι 12:20 και δεν έχει ανοίξει. Να αισιοδοξώ; Μπα άραξε, μπορεί να απεργεί σήμερα.... Απο την στιγμή που του έκανες update στο bios άνοιξε πάλι, ή σήμερα θα ήταν η πρώτη φορά? Στο παλιό mainboard, φόραγες το τελευταίο bios?
mchls Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Είναι 12:20 και δεν έχει ανοίξει. Να αισιοδοξώ; 4 sure...
karmen1983 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 @Timour πάμε πάλι Το παλιό Motherboard μας εγκατέλειψε τέλος Μαίου Από τότε είμαι με το νέο. Πριν μερικές μέρες άρχισε να ανοίγει μόνος του. Bios update έκανα στη νέα mobo @mchls λες ε;
Timour21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 @Timour πάμε πάλι Το παλιό Motherboard μας εγκατέλειψε τέλος Μαίου Ναι το αντιλαμβάνομαι, αλλά πριν σας εγκαταλείψει (γιατί bios ποσταρε αν κατάλαβα σωστά) δοκιμάσατε την λύση του updated bios?
driftingcris Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Ειμαι ο μονος ο οποιος θα εκλεινε το πολυμπριζο οταν δεν δουλευει????
stm00192 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Ναι το αντιλαμβάνομαι, αλλά πριν σας εγκαταλείψει (γιατί bios ποσταρε αν κατάλαβα σωστά) δοκιμάσατε την λύση του updated bios? Ρε συ τι κόλλημα έχεις φαει με την παλια μητρικη?? παει εκεινο το θέμα έληξε το ξεψαχνισαμε μεχρι εκει που δεν παει και κατεληξε σε αλλαγή!1 Τωρα πλεον μιλάμε για την νεα μητρικη!! Ειμαι ο μονος ο οποιος θα εκλεινε το πολυμπριζο οταν δεν δουλευει???? Ναι γιατι εισαι ο μονος που θα προτιμουσε ένα ημιμετρο απο το να λυση το προβλημα!!
driftingcris Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Εμ τι.. Απο το να ψαχνω και να ψαχνω.. Κατι μου λεει οτι η μητρικη βγηκε προβληματικηηηη....... Σορρυ αν τι ειπατε και πριν, αλλα σιγα μην διαβαζω 15 σελιδεςςςς
Timour21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Ακαδημαικά ρωτάω, γιατί προτάθηκαν τόσα πράγματα και το βασικότερο δεν το πρότεινε κανείς (ή τουλάχιστον δεν το είδα οταν ξαναδιάβασα το τόπικ απο την αρχή). Ή τουλάχιστον να το αφήσει στο bios για καμια ώρα να δει αν σβήνει και εκεί. Όσο για το καινούριο mobo, μπορεί να φτιάξει με το update στο bios, αλλά αυτό δεν θα εξηγήσει γιατί μέχρι προ ολίγων ημερών δούλευε κανονικά.
karmen1983 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μα πως να έκανα update της παλιάς όταν άνοιγε και έκλεινε βρε;
mchls Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Τελικα τι εκανες ρε συ Καρμεν; Ανοιξε μετα τις 12 και 20 σημερα;
karmen1983 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Τον άνοιξα εγώ κατα τη 1 για μια δουλίτσα. Θα δείξει, αλλά νομίζω θα άνοιγε αν ήταν, εκτός αν όντως κάνει και αυτός απεργία σήμερα
mchls Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Τον άνοιξα εγώ κατα τη 1 για μια δουλίτσα. Θα δείξει, αλλά νομίζω θα άνοιγε αν ήταν, εκτός αν όντως κάνει και αυτός απεργία σήμερα Ανακεφαλαιωνοντας, τι του ''εκανες'', και ενω χθες ανοιγε ξαφνικα αναμεσα 10 με 12, σημερα δεν ανοιξε καθολου;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα