brasidas Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 μεχρι μεσα ιουνιου θα εχω τελειωσει το σπιτι κ θα πρεπει σιγα σιγα να μπω μεσα.θελω να βαλω τηλεφωνο αλλα δεν ξερω απο αυτα κ δεν θελω να κανω καμια βλακεια κ να τρεχω για αλλαγες μετα.στο σαιτ του οτε ελεγε να διαλεξω αναμεσα σε PSTN k ISDN.ποια απο τα 2 να διαλεψω κ γιατι;η διαφορα στο παγιο ειναι μικρη.15,25 κ 19,56.εγω αυτο που θελω ειναι να εχω τηλεφωνικη γραμμη κ ιντερνετ.αν καταλαβα καλα αυτα τα εχουν κ τα 2 απλα στο isdn μπορεις να εχει κ 2η τηλεφωνικη γραμμη.αν ξερει κανεις ας βοηθησει.ευχαριστω
weber122 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 πρακτικά, αυτά που λες για το PSTN και το ΙSDN είναι σωστά... καλύτερα όμως θα σου έλεγα να πας σε άλλη εταιρία..τα πάγια του ΟΤΕ τσιμπάνε λίγο ειδικά αν δεν έχεις απαιτήσεις για online gaming....
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 το isdn δινει και δευτερη τηλεφωνικη γραμμη ειτε με το ιδιο νουμερο ειτε με αλλο.δεν αξιζει για μενα να πας καν σε οτε και ουτε σε isdn.οποτε βαζεις pstn.στον οτε απλα την αναγνωριση νομιζω την πληρωνεις εξτρα.
weber122 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 στον οτε απλα την αναγνωριση νομιζω την πληρωνεις εξτρα. αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ...την θεωρώ μία υπηρεσία που πλέον πρέπει να την δίνουν δωρεάν.
disqualified Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ...την θεωρώ μία υπηρεσία που πλέον πρέπει να την δίνουν δωρεάν. δηλαδη αμα στο προσθεσει στο αρχικο παγιο απο την αρχη θα σημαινε οτι στη δινουν δωρεαν; Αλλα αμα δεν το θελεις δεν το βαζεις και πληρωνεις λιγοτερα. Αρα σε συμφερει... Δηλαδη το marketing μπορει να σε βαλει να πληρωσεις κατι που μπορει να μη θες και να εισαι και ευχαριστημενος επειδη το νομιζεις οτι ειναι και δωρεαν. Ναι ο ΟΤΕ ειναι πιο ακριβος (πλεον οχι και τοσο πιο πολυ) αλλα δε μπορει να γινει πιο φθηνος γιατι η ανταγωνιστικοτητα θα παει περιπατο
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ...την θεωρώ μία υπηρεσία που πλέον πρέπει να την δίνουν δωρεάν. δεν την δινουν.τωρα γιατι δεν το βαζουν στο παγιο δεν ξερω.ισως εχει μεινει ετσι απο παλια που δεν ηταν και πολυ της μοδας η αναγνωριση οποτε αν ηθελες την πληρωνες.οπως εκαναν και οι εταιρειες κινητης.θυμαμαι η vodafone 500 δραχμες τον μηνα.μετα εγινε δωρεαν για τα παντα εκτος απο τον οτε.δεν ξερω αν συνεχιζει να την δινει με χρεωση στα πακετα που ειναι με δωρεαν αστικα υπεραστικα.με το Isdn την δινει δωρεαν παντως αφου σου ανεβαζει το παγιο. δηλαδη αμα στο προσθεσει στο αρχικο παγιο απο την αρχη θα σημαινε οτι στη δινουν δωρεαν; Αλλα αμα δεν το θελεις δεν το βαζεις και πληρωνεις λιγοτερα. Αρα σε συμφερει... Δηλαδη το marketing μπορει να σε βαλει να πληρωσεις κατι που μπορει να μη θες και να εισαι και ευχαριστημενος επειδη το νομιζεις οτι ειναι και δωρεαν. Ναι ο ΟΤΕ ειναι πιο ακριβος (πλεον οχι και τοσο πιο πολυ) αλλα δε μπορει να γινει πιο φθηνος γιατι η ανταγωνιστικοτητα θα παει περιπατο ο οτε απαγορευται απο την εεττ να ειναι πιο φτηνος γιατι μετα γινεται μονοπολιακος .οχι οτι δεν ειναι αφου εχει τα καλωδια και ολοι πληρωνουν νταβατζιλικια σε αυτον για τα παντα.ακομα και για τις βλαβες.απο την αλλη επειδη ακριβως ειναι ο πιο ακριβος θα μπορουσε τουλαχιστον την αναγνωριση να στην δωσει δωρεαν.ας γινει ανταγωνιστικος με το να δωσει την αναγνωριση δωρεαν.αν την ενσωματωσει τωρα στην τιμη απλα θα βγει πιο ακριβο το παγιο και θα κοπαναει ασχημα.και οπως ειπες αν καποιος δεν την θελει θα την πληρωνει τζαμπα.αν και σημερα πλεον ολοι την θελουν.τωρα αμα το προσθεσει στο αρχικο παγιο ναι ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.ετσι θα φαινεται.τοσο καιρο βεβαια που τα παγια ανεβεναν θα μπορουσε να την ειχε ενσωματωσει ηδη μεσα.
theomalegan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Καλή περίπτωση προσφοράς έχει βγάλει η forthnet εάν σε ενδιαφέρει και η δορυφορικη με 19 ευρώ παίρνεις και sprots pack.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 αν καποιος εχει nova ξεχωριστα αξιζει να την βαλει με 2play γιατι ερχεται πραγματι πολυ πιο φτηνα.μονη της ειναι αρκετα ακριβη.βεβαια αυτη η προσφορα εγινε ακριβως για αυτο το λογο.για να σε εχουν πελατη και στα 2 και να δελεαστεις να βαλεις και τηλ και Nova και ιντερνετ για να πετυχεις την καλυτερη τιμη.
martinoff Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 είμαι στην ίδια κατάσταση με τον φίλο και σκέφτομαι σοβαρά να βάλω OTE isdn είχα και παλιότερα isdn και την δεύτερη γραμμή την χρησιμοποιώ για fax (με δεύτερο αριθμό,το ονομάζουν ψευδό αριθμό νομίζω και το χρεώνουν 5-6 € νομίζω ) καμία άλλη εταιρία δεν έχει isdn (σου λένε ναι αλλά είναι απάτη,την ώρα που χρησιμοποιείς την μια γραμμή δεν μπορείς να στείλεις fax η να δεχτείς δεύτερη κλήση,στο isdn μπορείς ) το fax δυστυχώς το χρειάζομαι ακόμα,δεν έχει αλλάξει η νοοτροπία στης περισσότερες εταιρίες ώστε να αντικατασταθεί απο το mail, οπότε η λύση για δυο γραμμές pstn είναι ποιο ακριβή το ping σε όλους τους άλλους είναι μεγαλύτερο και με την hol που έχω σε τραγικές τιμές πραγματικά ώμος επειδή δεν θέλω να πληρώνω τον ΟΤΕ (για τους λόγους που έχουν χιλιοειπωθεί), δώστε μου κάποιον εναλλακτικό που να τα προσφέρει αυτά
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 εχουμε και λεμε. η forthnet εχει 2 προγραμματα και βλεπεις ποιο σου κανει προγραμμα α.κανονικη Pstn γραμμη και 2 voip γραμμες ειτε με το ιδιο νουμερο ειτε με διαφορετικο.συνολο 3 διαφορετικα νουμερα.επισηςαν μιλαει το ενα μπορει να παει στο αλλο αν τα 2 νουμερα ειναι ιδια οπως δουλευει το isdn. δευτερο προγραμμα.το professional με το gennet.δινει μεχρι 5-6 διαφορετικα νουμερα το καθενα σε διαφορετικο καναλι φωνης η μπορειςνα τα δωσεις me bri πανω σε τηλεφωνικο κεντρο οπως τα δινουν τα Isdn.
anta_n Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δε τα βρίσκω τα πακέτα που λες στο site. Μόνο αυτό βρήκα που είναι το Professional με 2 γραμμές και αυτό που είναι πάλι professional με 8 ως 10 (υποθέτω voip με το ίδιο νούμερο) γραμμές. Ποιά λες για να δει και πόσο του έρχεται του ανθρώπου.
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 τα εως 8 καναλια φωνης πεφτου πανω σε ενα gennet oxygen ρουτερ το οποιο κυκλοφορει σε εκδοση 2 bri 4 fxs η 8 fxs η 4 bri. ναι voip ειναι.οχι με το ιδιο νουμερο.8 διαφορετικα πχ.ποσο του ερχεται δεν ξερω θα σε γελασω.ας ρωτησει δια τηλεφωνου.
weber122 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 δηλαδη αμα στο προσθεσει στο αρχικο παγιο απο την αρχη θα σημαινε οτι στη δινουν δωρεαν; Αλλα αμα δεν το θελεις δεν το βαζεις και πληρωνεις λιγοτερα. Αρα σε συμφερει... Δηλαδη το marketing μπορει να σε βαλει να πληρωσεις κατι που μπορει να μη θες και να εισαι και ευχαριστημενος επειδη το νομιζεις οτι ειναι και δωρεαν. Ναι ο ΟΤΕ ειναι πιο ακριβος (πλεον οχι και τοσο πιο πολυ) αλλα δε μπορει να γινει πιο φθηνος γιατι η ανταγωνιστικοτητα θα παει περιπατο αυτό που ήθελα να πω είναι ότι θα χάσουν πολλά αν την προσφέρουν εντελώς δωρεάν (ούτε στο πάγιο δηλαδή να το βάλουν) ?είναι ακριβός, γιατί να γίνεται πιο ακριβός για μια υπηρεσία (σιγά την υπηρεσία) που πλέον πρέπει να θεωρείται δεδομένη
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 ε ναι πλεον ειναι κουφο να ειναι εκτος παγιου και να την πληρωνεις ξεχωριστα την αναγνωριση.οπως ειπες ειναι κατι το δεδομενο που θα πρεπε να υπαρχει.
australis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 είμαι στην ίδια κατάσταση με τον φίλο και σκέφτομαι σοβαρά να βάλω OTE isdn είχα και παλιότερα isdn και την δεύτερη γραμμή την χρησιμοποιώ για fax (με δεύτερο αριθμό,το ονομάζουν ψευδό αριθμό νομίζω και το χρεώνουν 5-6 € νομίζω ) καμία άλλη εταιρία δεν έχει isdn (σου λένε ναι αλλά είναι απάτη,την ώρα που χρησιμοποιείς την μια γραμμή δεν μπορείς να στείλεις fax η να δεχτείς δεύτερη κλήση,στο isdn μπορείς ) το fax δυστυχώς το χρειάζομαι ακόμα,δεν έχει αλλάξει η νοοτροπία στης περισσότερες εταιρίες ώστε να αντικατασταθεί απο το mail, οπότε η λύση για δυο γραμμές pstn είναι ποιο ακριβή το ping σε όλους τους άλλους είναι μεγαλύτερο και με την hol που έχω σε τραγικές τιμές πραγματικά ώμος επειδή δεν θέλω να πληρώνω τον ΟΤΕ (για τους λόγους που έχουν χιλιοειπωθεί), δώστε μου κάποιον εναλλακτικό που να τα προσφέρει αυτά Σε αναλογη περιπτωση ειχα κανει το εξης: PSTN γραμμη για fax (και backup voice)/ internet απο το παροχο που θες Omnivoice νουμερο για εισερχόμενες (6 Ευρω το χρονο νομιζω) Voipdiscount για εξερχομενες (δωρεαν σταθερα στην Ελλαδα/Δ.Ευρωπη/Αμερικη/Αυστραλια-με 10 ευρω το τετραμηνο που μπορεις να χργσιμοποιησεις για κλησεις σε κινητα) To ISDN φυσικα είναι πιο "ομορφη" λυση αλλα ειναι ακριβοτερο και εισαι δεσμευμενος στον ΟΤΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.