Προς το περιεχόμενο

Αγορα ηχειων

toun21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=23&Category=1000000915&Products=1538187,1082868

Γεια σας παιδια, θα ηθελα να μου πειτε ποιο απο τα 2 συστηματα προτεινετε, επισης αν θελετε μπορειτε να μου προτεινετε και καποιο αλλο μεχρι 100 ευρω αυστηρα (το σετ της sony το εχω βρει στα 99 ευρω).

Τα ηχεια τα θελω κυριως για μουσικη, μετα για ταινιες και λιγοτερο για παιχνιδια.Θα χρησιμοποιηθουν σε σαλονι οποτε θα ηθελα αν καποιος κατεχει καποιο απο τα εν λογω συστηματα να μου πει αν εχουν δυνατη μεγιστη τελικη ενταση.Αναμενω τις απαντησεις σας!!!

Δημοσ.

Δε ξερω για ενταση αλλα απο ποιοτητα τα logitech ειναι καλυτερα απο τα sony απο οσο τα εχω ακουσει. Επισης το sub απο τα logi θα γεμιζει σιγουρα το σαλονι καλυτερα απο το "ψοφιο" των sony.

Δημοσ.

Βασικα εχω ακουσει οτι με τα z506 παιζει κατι με τα ηχεια οσο αφορα την κατανομη του ηχου στις ταινιες και το οτι δεν λειτουργουν ολα οταν παιζει μουσικη για αυτο δισταζω και ρωταω.Επισης εχω ριξει μια ματια στα z623 και φαινονται οτι κανουν περισσοτερο για αυτο που θελω αλλα ειναι πιο ακριβα και θα πρεπει να μαζεψω χρηματα μεχρι να τα παρω πιστευετε οτι αξιζει η αναμονη;

Δημοσ.

Για τις ταινιες δε ξερω. για τη μουσικη ειναι το πως θα τα ρυθμησεις απο την καρτα ηχου σου. Αυτο που παιζουν μονο τα 2 ειναι σωστο μιας και η μουσικη εχει 2 καναλια και οχι 5. Παντως οπως ειπα ειναι απο την καρτα ηχου σου μετα οι ρυθμησεις. Τα z623 ειναι 2.1 και δεν θα εχουν πολυκαναλο ηχο. Θα σε ικανοποιησουν παντως σιγουρα και σε ταινιες και σε μουσικη. Φυσικα κανενα απο αυτα τα συστηματα δεν θα αποδωσει οπως ενα καλο home cinema η καποιο custom συστημε πολλων δρομων ηχεια κλπ που ειναι ακριβες λυσεις.

Δημοσ.

Βρε Storm οχι και 6 κατοσταρικα στα yamaha :fear:

Μαζί με ενισχυτή και player.

Οχι πως αξίζει αλλά δεν κάνουν μόνο τα yami τόσο. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...