Προς το περιεχόμενο

Αγορα εξωτερικου δισκου

theo93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα προτημουσα ετοιμο εξωτερικο , και ρωταω για λογο αξιοπιστιας καθως η toshiba ειναι πιο γνωστη,

εκτος αν πρεπει να παρω κατι με μικροτερη μνημη αλλα πιο αξιοπιστο.ευχαριστω για τις απαντησεισς σας :-D :-D

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα προτημουσα ετοιμο εξωτερικο , και ρωταω για λογο αξιοπιστιας καθως η toshiba ειναι πιο γνωστη,

εκτος αν πρεπει να παρω κατι με μικροτερη μνημη αλλα πιο αξιοπιστο.ευχαριστω για τις απαντησεισς σας :-D :-D

Αξιοπιστία σε δίσκο δύσκολα τα πράγματα. Ανάλογα που θα πέσεις... Τον ακριβότερο μηχανικό να πάρεις κανένας δεν θα σου εγγυηθεί ότι αύριο μεθαύριο δεν θα τα φτύσει. Αν θες αξιοπιστία και ζητάς 1TB δίσκο να πας σε 2χ1ΤΒ να έχεις το Back up σου, την αξιοπιστία σου και την ησυχία σου.

Για το θέμα έτοιμου δίσκου δεν το καταλαβαίνω, αλλά άποψή σου. Εκτός αν θεωρείς το samsung χάλια λόγω χαμηλής τιμής και δεν σου γεμίζει το μάτι...

Δημοσ.

Εκτός αν θεωρείς το samsung χάλια λόγω χαμηλής τιμής και δεν σου γεμίζει το μάτι...

oxi δεν εχω κανενα προβλημα με τον samsung οσο για την αξιοπιστια αναφερομαι στι μαρκες καθως δεν εχω ξανακουσει την lacie , και για αυτο ρωταω και για τον toshiba.

για να συνοψισουμε εσυ ποιον θεωρεις καλυτερο απο αυτους τους 2 ????

Δημοσ.

oxi δεν εχω κανενα προβλημα με τον samsung οσο για την αξιοπιστια αναφερομαι στι μαρκες καθως δεν εχω ξανακουσει την lacie , και για αυτο ρωταω και για τον toshiba.

για να συνοψισουμε εσυ ποιον θεωρεις καλυτερο απο αυτους τους 2 ????

Εγώ δεν θα πήγαινα σε κανέναν από τους 2.

Αλλά ανάμεσα σε toshiba Και lacie θα προτιμούσα τον πρώτο απλά λόγο ονόματος. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο toshiba δεν θα τα παίξει. Σου είπα αυτό δεν το ξέρει κανείς...

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σου, :-D :-D

θα ακολουθησω την συμβουλη σου,την δευτερη :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

βασικα δεν ξερω αλλα μου φαινεται πιο απλο , και τα μαγαζια που μου προτεινατε ηταν ιντερνετικα χωρις να βρισκοναται κοντα μου σημεια πωλησεις ^_^ ^_^

Δημοσ.

βρε ανοίγεις το κουτί και βάζεις μέσα το δίσκο. Βάζεις και 2 καλώδια που είναι μέσα στο κουτί στο δίσκο και τελείωσες (αυτά τα καλώδια αν σου φαίνεται βουνό και να θες να τα βάλεις ανάποδα ή αλλού δεν γίνεται) Τεσπα δεν σου αλλάζω γνώμη καλώς ή κακώς θα πάρεις αυτόν που λες, αλλά μην σε δω να ανοίγεις θέμα, πως να πάρω τα αρχεία από μέσα χωρίς να χάσω εγγύηση σε έφαγα :devil:

Δημοσ.

θα προσπαθησω ^_^ ^_^

κοιτα επειδη ηταν να τον παρω σημερα το απογευμα αλλα τελικα δεν μπορω , μηπως εχεις να μου προτεινεις κανεναν απο μαγαζια οπως κοτσο,μουλτι,εσοπ???? :huh:

Δημοσ.

θα προσπαθησω ^_^ ^_^

κοιτα επειδη ηταν να τον παρω σημερα το απογευμα αλλα τελικα δεν μπορω , μηπως εχεις να μου προτεινεις κανεναν απο μαγαζια οπως κοτσο,μουλτι,εσοπ???? :huh:

Μα από Κωτσόβολο δεν είναι αυτός; :huh:

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10000411

Δημοσ.

εννοω καποιον που να μην ειναι ετοιμος οπως μου εδειχνες :mrgreen: :mrgreen:

Ε μα με μπέρδεψες....

Δεν βρίσκω όμως κάτι οικονομικό στα μαγαζιά που λες...

Δημοσ.

δεν πειραζει θα "συμβιβαστω" με τον toshiba ευχαριστω και παλι :-D :-D :-D :-D

Παρακαλώ....

Δε μου λες θα τον παραγγείλεις ή θα πας από εκεί να τον πάρεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...