spikass Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Τους τελευταίους δυο μήνες έχω λάβει απαντήσεις σε κάποιες απο τις αγγελίες μου εδώ στο insomnia απο δύο άτομα που υποστηρίζουν οτι είναι απο καναδα. Τα εν λόγω άτομα μου είπαν και στέλνοντας απο διαφορετικά email μου είπαν οτι διατίθενται να πληρώσουν για τα προιοντα που ειχα ανεβάσει στην αγγελία και μάλιστα μέχρι και 50 ευρώ παραπάνω για να στείλω το προιον στη Νοτια Αφρική σαν δώρο σε κάποιους συγγενείς τους. Το email που έλαβα δεν ήταν μέσω του Insomnia πμ αλλα απευθείας στο λογαριασμό μου στο windows live. Στο email αυτο περα απο τη προσφορα τους μου ζητούσαν τον αριθμό του τραπεζικού μου λογαριασμού / paypal για να μου στείλουν τα χρήματα. Δε ξέρω γιατι αλλα μου φάνηκε ύποπτο το γεγονος του οτι ενώ δε ξέρουν ελληνικα (το ξερω γιατι απαντούν μόνο αγγλικα και οταν μιλησα ελληνικα μου εστειλαν το ιδιο μηνυμα "φανερα" μεταφρασμένο) καταφεραν να διαβάσουν την αγγελια. Επισης μου φαίνεται λιγο περιεργο να θελουν οικιοθελώς να αυξήσουν την τιμή του προιόντος ξέροντας οτι δε θα το δουν οι ιδιοι ποτε. Ηθελα λοιπον να ρωτησω αν ειχατε ποτε παρομοια εμπειρια μηπως ειμαι παράλογα περιεργος και επικυνδινολογω!! Υπάρχει τρόπος να κλέψει καποιος κάτι μονο με τα στοιχεία του τραπεζικου μου λογαριασμού η με το paypal. Μήπως εμαθαν κάπως το κωδικο σε κάποιο απο αυτά τα site και θέλουν να το εκμεταλλευτούν; Προσφατα έγινε το φιασκο της Sony με το PSN και θυμαμαι οτι ειχα δώσει στο ξαδερφο μου τον αριθμο της Prepaid καρτας μου για να αγορασει ενα παιχνιδι (πριν πέσει το δίκτυο της Sony). Πιστευετε οτι μπορει να υπάρξει πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Τους τελευταίους δυο μήνες έχω λάβει απαντήσεις σε κάποιες απο τις αγγελίες μου εδώ στο insomnia απο δύο άτομα που υποστηρίζουν οτι είναι απο καναδα. Τα εν λόγω άτομα μου είπαν και στέλνοντας απο διαφορετικά email μου είπαν οτι διατίθενται να πληρώσουν για τα προιοντα που ειχα ανεβάσει στην αγγελία και μάλιστα μέχρι και 50 ευρώ παραπάνω για να στείλω το προιον στη Νοτια Αφρική σαν δώρο σε κάποιους συγγενείς τους. Το email που έλαβα δεν ήταν μέσω του Insomnia πμ αλλα απευθείας στο λογαριασμό μου στο windows live. Στο email αυτο περα απο τη προσφορα τους μου ζητούσαν τον αριθμό του τραπεζικού μου λογαριασμού / paypal για να μου στείλουν τα χρήματα. Δε ξέρω γιατι αλλα μου φάνηκε ύποπτο το γεγονος του οτι ενώ δε ξέρουν ελληνικα (το ξερω γιατι απαντούν μόνο αγγλικα και οταν μιλησα ελληνικα μου εστειλαν το ιδιο μηνυμα "φανερα" μεταφρασμένο) καταφεραν να διαβάσουν την αγγελια. Επισης μου φαίνεται λιγο περιεργο να θελουν οικιοθελώς να αυξήσουν την τιμή του προιόντος ξέροντας οτι δε θα το δουν οι ιδιοι ποτε. Ηθελα λοιπον να ρωτησω αν ειχατε ποτε παρομοια εμπειρια μηπως ειμαι παράλογα περιεργος και επικυνδινολογω!! Υπάρχει τρόπος να κλέψει καποιος κάτι μονο με τα στοιχεία του τραπεζικου μου λογαριασμού η με το paypal. Μήπως εμαθαν κάπως το κωδικο σε κάποιο απο αυτά τα site και θέλουν να το εκμεταλλευτούν; Προσφατα έγινε το φιασκο της Sony με το PSN και θυμαμαι οτι ειχα δώσει στο ξαδερφο μου τον αριθμο της Prepaid καρτας μου για να αγορασει ενα παιχνιδι (πριν πέσει το δίκτυο της Sony). Πιστευετε οτι μπορει να υπάρξει πρόβλημα; Γνωμη μου ειναι αστο,ειναι αρκετα περιεργο αυτο το σκηνικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Κάπου το έχει ξαναπάρει το μάτι μου εδώ μέσα ίδια περίπτωση ψάξε το λίγο φυσικά δεν θα στείλεις τα προιόντα εκεί που σου λένε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Προφανώς δε στέλνεις τίποτα. Κλασική περίπτωση, μόνο οι χώρες αλλάζουν. Αντί για «είμαι φοιτητής στο Λονδίνο, στείλε στη μάνα μου στη Νιγηρία», έχεις Καναδά & Ν.Αφρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spikass Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Προφανώς και δε θα εστελνα αλλα φοβαμαι μηπως το θεμα παει πιο βαθια απ οσο βλεπω. Πως στο καλο μπορουν να κανουν οτιδηποτε μονο με τους αριθμούς λογαριασμών; Σκεφτομαι μηπως εχουν ηδη υποκλέψει καποια στοιχεια και σε συνδυασμο με τα υπολοιπα μπορουν να κανουν κατι... Ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Απ ό,τι θυμάμαι, βάζουν χρήματα, στέλνεις, ανακαλούν την πληρωμή, τρέχεις. Προσωπικά δε θα με άγχωνε το θέμα, απλά θα το αγνοούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberCr33p Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Απάτη είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε μικρούς χαρακτήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Nigeria_scam Σου λενε απλα οτι τα λεφτα θα φανουν.. σου στελνουν FAKE αποδιξη στελνεις το πρωιον και δεν λαμβανεις τα χρηματα ποτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.