Προς το περιεχόμενο

Αντλια και ψυγειο

pdiomidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ψύξεις και επεξεργαστή κατα την γνώμη μου καλό θα ήταν να βάλεις και αλλο ενα μονο ψυγείο αν και δεν νομίζω να έχει πρόβλημα και με ενα τριπλό για αρχή.

Οσο αναφορά την αντλία δεν έχω γνώμη επ αυτού θα σου που τα παιδιά που ίσως έχουν παίξει με την συγκεκριμένη

Δημοσ.

θα βαλω και ενα μονο ψυγειο... η αντια και το ρεζερβουαρ δεν μπορουν να αλλαξουν θα μπορουν να τα κρατησουν;;

Δημοσ.

δυστηχως δεν γινεται να αλλαξω την παραγγελια.. με 750lph και 1.8m ανηψωση δεν θα τα κραταει;; και 2 ψυγεια κιολας....

Δημοσ.

Αχα μάλιστα.. Ωραία λοιπον! Η διαδρομή που θα ακολουθήσω είναι αντλία==>τριπλό ψυγείο==>cpu==>μόνο ψυγείο==>VGA==>ρεζερβουάρ! Έτσι δεν είναι;;

iphone.png

Δημοσ.

μα το ρεζερβουαρ ειναι μαζι με την αντλια... το νερο θα φευγει κατευθειαν απο την τρυπα της αντλιας θα μπαινει στο τριπλο ψυγειο θα φευγει απο το τριπλο ψυγειο να παει στο cpu μετα θα πηγαινει στο μονο ψυγειο μετα στην καρτα γραφικων και θα φευγει να μπαινει στην διπλανη τρυπα της αντλιας που αντιστοιχει το ρεζερβουαρ και απο εκει μεσα ρουφαει η αντλια γιατι ειναι ενσωματωμενη! αρα καλα δεν ειναι η διαδρομη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...