Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία ενος ραδιοφωνικού σταθμου (διαδικτιακού)

johnpontios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ηθελα να στησω πολυ τον δικο μου σταθμό στα FM αν γινότανε αλλα δεν εχουμε τον καταλληλο εξοπλισμο. Ετσι σκεφτομαι να τον ανοιξω στο διαδικτυο. Είμαι φοιτητης πληροφορικης και γενικα μου αρεσει η μουσικη και θελω να συνδιασω και πληροφορικη-μουσικη και να βγαλω ενα ωραιο ραδιοφωνο. Πως σας φαίνεται αυτη η ιδεα, αξιζει να την προχωρήσω; Και αν την προχωρήσω τι γίνεται μετα;

Περιμένω τις συμβουλες σας...

Δημοσ.

Δηλαδη πρεπει να παρω αδεια απο την AEPI ??? ΚΟστιζει αυτη η αδεια και ποσο ειναι; Δηλαδη που να βγαιναμε και στα ερτζιανα για εκπομπη. Τι αλλο χρειαζεται εκτος απο την ΑΕΠΙ (νομικα δηλαδη), αν και ξερω οτι το ιντερνετ ειναι ελευθερο αγαθο.

Δημοσ.

Δηλαδη πρεπει να παρω αδεια απο την AEPI ??? ΚΟστιζει αυτη η αδεια και ποσο ειναι; Δηλαδη που να βγαιναμε και στα ερτζιανα για εκπομπη. Τι αλλο χρειαζεται εκτος απο την ΑΕΠΙ (νομικα δηλαδη), αν και ξερω οτι το ιντερνετ ειναι ελευθερο αγαθο.

75euro το μήνα, πληρώνεις ανά εξάμηνο, ΧΩΡΙΣ να έχεις ούτε google ads..How you like them radios now?:P

@pournaras μιλήσαμε για ΑΕΠΙ και με έπιασε κόψιμο, αν το πιστεύεις:Ρ

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να πάρεις άδεια απο την ΑΕΠΙ ..(δηλαδή είναι.... :-( ) αλλά

δες για παράδειγμα το http://irakliowebradio2.blogspot.com/ δεν έχει άδεια, απλώς παίζει μουσική...

υπάρχουν αρκετοί τρόποι να κάνεις τη δουλειά σου,

άν κάνεις μια αναζήτηση στο φόρουμ θα βρείς αρκετά για αυτό που ψάχνεις..

ενδεικτικά αναφέρω : listen2myradio, ustream ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...