Προς το περιεχόμενο

κινητό και αμερική

pern112

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hola!

πρόκειται να πάω αμερική και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος κλήσεων χωρίς τα υπέρογκα ποσά του εξωτερικού (βλέπε κρίση ΔΝΤ). Ένας αμερικανός μου ανέφερε να περάσω το skype στο κινητό μου, να γραφτώ και με 9 δολλάρια το χρόνο και να μιλάω τσάμπα. βέβαια από ότι κατάλαβα ήταν μόνο για να παίρνω τους δικούς μου και όχι να λαμβάνω κλήσεις από άτομα που δεν έχουν skype. Κάποιος που έχει ταξιδέψει υπερατλαντικά έχει να προτείνει κάποια λύση? Εχω htc hd mini windows op. Thanks!

Δημοσ.

Ένας αμερικανός μου ανέφερε να περάσω το skype στο κινητό μου, να γραφτώ και με 9 δολλάρια το χρόνο και να μιλάω τσάμπα. βέβαια από ότι κατάλαβα ήταν μόνο για να παίρνω τους δικούς μου και όχι να λαμβάνω κλήσεις από άτομα που δεν έχουν skype.

E ναι.. Οπως εσυ θα πληρωνεις παγιο , ετσι και αυτοι για να σε παρουν τηλεφωνο στο skype θα πρεπει να βρουν skype και να πληρωσουν επισης..

Δημοσ.
και όχι να λαμβάνω κλήσεις από άτομα που δεν έχουν skype.

σου κανουν αναπαντητη και τους παιρνεις με skype

Δημοσ.

Από το skype, έχει υπηρεσία που σου δίνει νούμερο, ώστε να κάλεις/να σε κάλουν άτομα τα οποία δεν έχουν skype, επιπληρωμής φυσικά. Κοίταξέ το γιατί δεν είμαι σίγουρος 100%

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...