Jackson_1919 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Το πρόβλημα που έχω είναι οτι ενώ εχω ρυθμίσει στο BIOS ως πρώτη συσκευή εκκίνησης το DVD, κατα την εκκινηση δεν γίνεται τίποτα και δεν υπάρχει κάποια επιλογή για εκκίνηση απο DVD. Έχω τα Windows 7 Professional και θέλω να τα ξαναεγκαταστήσω κάνοντας format.
c0prse_grinder Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 δηλαδη κανει boot μπαινοντας κανονικα στα windows? το dvd που προσπαθεις να κανεις boot ειναι αυθεντικο? Αν οχι, εισαι σιγουρος οτι ειναι bootable? Αν εχεις σε .iso μορφη τα windows αυτα που θες θα μπορουσες να τα περασεις ως bootable σε φλασακι και να δοκιμασεις ετσι στην τελικη
leroy Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Τα vaio έχουν κρυφό partition επαναφοράς λειτουργικού
c0prse_grinder Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Τα VAIO καταγονται απο καποιον μακρινο γαλαξια!
xristoforos89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Τα vaio θα επρεπε -οπως και τα υπολοιπα λαπτοπ- να εχουν ενα δισκακι μεσα! Μα τοσο πολυ κοστιζει πια;;
tigergreg Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ξεκινωντας πατας το F10 και κανη ρεκαβερυ αυτοματα επιτρεποντας σου να χωρισης τον σκληρο σε οποια μεγεθη επιθυμεις.
andrip Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μα είναι πολύ πιο εύκολο απο το δισκάκι. Το έχει μέσα και δε χρειάζετε να ψάχνεις να βρεις το δισκάκι. Με το recovery κάνεις κανονική εγκατάσταση σα να αγόρασες τώρα τον υπολογιστή. Το μόνο σπαστικό, όπως και με όλα τα Laptop, είναι οτι πρέπει να επεγκαταστήσεις 59824325 προγράμματα που έχει μαζί
pc_expert Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσίευση σήμερα, 01:23 Το πρόβλημα που έχω είναι οτι ενώ εχω ρυθμίσει στο BIOS ως πρώτη συσκευή εκκίνησης το DVD, κατα την εκκινηση δεν γίνεται τίποτα και δεν υπάρχει κάποια επιλογή για εκκίνηση απο DVD. Έχω τα Windows 7 Professional και θέλω να τα ξαναεγκαταστήσω κάνοντας format. ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το παλικάρι λεεί ότι έχει τα windows 7 professional . Συνεπώς καταλαβαίνω ότι θέλει να κάνει επαναφορά συστήματος σε εργοστασιακές ρυθμίσεις στο ίδιο λειτουργικό εφόσον λέει ότι θέλει να τα ΞΑΝΑΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ. Άρα κατά την εκκίνηση ALT+F10 (ή σκέτο F10) πατημένα συνεχώς. Σε μερικά Vaio γίνεται και με F11 πατημένο συνέχεια. Από κει και πέρα ακολουθείς οδηγίες οθόνης φίλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.