Swin Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Γεία σας και καλώς σας βρήκα στο forum.Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι για τις gift cards. 1on:Ποιά από τις δύο είναι καλύτερη? 2ον:Τί χαρτιά χρειάζεσαι για να βγάλεις gift card?Εννοώ ταυτότητα και ΑΦΜ ή ταυτότητα μόνο? 3ον:Μπορώ να αγοράζω υπηρεσίες από τον Ιντερνετ?Δηλαδή παίζω WoW και θέλω να πάρω κάποια πράγματα και να κάνω κάτι στο account μου,μπορώ να έχω αυτές τις υπηρεσίες ή πρέπει να βγάλω μια χρεωστική/προπληρωμένη?Η εταιρία(σ.σ. Blizzard)υποστηρίζει master card,Visa,Visa Electron. 4oν:Εάν πάρω τελικά gift card και βάλω ένα αρχικό π.χ. 100Ευρώ και τα ξοδέψω θα μπορώ να βάλλω χρήματα μετά ή θα πρέπει να βγάλω καινούργια?Για αυτή την ερώτηση μπορεί να μου πείτε την έχουμε χιλιοαπαντήση αλλά από ότι κοίταξα δεν υπάρχει μια σαφή απάντηση. Το link από τις τράπεζες είναι τα εξής 1ή http://www.atticabank.gr/index.asp?a_id=1477 2ή http://www.prepaidcards.gr/default.asp?siteID=1&pageID=36&langID=1. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
vamour Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 1ον : Εγω εχω attica ο αδερφος μου εχει κυπρου.Μια χαρα την κανουν την δουλεια τους και οι δυο καρτες.Δεν εχουν παρουσιασει κανενα προβλημα. 2ον : Με μονο ταυτοτητα εβγαλα εγω 3ον : Η gift ειναι στην ουσια μια προπληρωμενη καρτα που την χρησιμοποιεις για οποιαδηποτε συναλλαγη στο νετ.Συγκεκριμενα αυτη που εχω εγω ειναι visa. Την φορτωνεις οσο και οποτε θες πληρωνοντας καθε φορα μια μικρη προμηθεια (αν θυμαμαι καλα μεχρι 300 ευρω ειναι 1 ευρω στην attica). Εγω εχω παρει ενα σωρο πραγματα χωρις κανενα προβλημα ακομη και απο το ps store καποια παιχνιδακια και οπως επισης βαζω μοναδες στο skype.Παιρνεις αναλυτικο καθε 2-3 μηνες και εχει ισχυ 5 χρονια. Αυτα .Ελπιζω να βοηθησα.
SPANK Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Εγω έχω απο τράπεζα κύπρου χρόνια τώρα. Χρειάζεσαι 5 euro για να την βγάλεις αυθημερόν με την ταυτότητα σου. Tην φορτίζεις κάθε φορά αν θέλεις απο το ταμείο (σου κρατάνε σε κάθε κατάθεση 1 euro) οπου τα χρήματα θα ειναι διαθέσιμα 7 με 8 το απόγευμα, και αν τα βάλεις απο το ATM μπαίνουν την αλλη ημέρα. Επίσης εχεις ebanking για να βλέπεις τις συναλλαγές σου ανα πάσα στιγμή και συγκεντρωτικό λογαριασμό για καθε μήνα.
Swin Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Σας Ευχαριστώ.Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι τελευταίο.Εάν την βγάλω Δευτέρα μπορώ να βάλω χρήματα την ίδια μέρα ή όχι?Επίσης πότε μπορώ να την χρησημοποιίσω?Δηλαδή την βγάζω Δευτέρα την ίδια μέρα μπορώ να κάνω τις αγορές μου ή όχι?Αναφέρομαι στην attica gift card visa.
SPANK Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Με το που την βγάζεις πας στο ταμείο και καταθέτεις χρήματα κανονικά
Swin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ.Ρε παιδία όμως πήγα σήμερα στην attica bank για να βγάλω και πήρα μόνο την ταυτότητα.Πάω να βγάλω και τελικά ήθελε και ΑΦΜ.Επίσης μου είπαν οτι θα ερχόταν σε 3-4 μέρες και το PIN θα έβγαινε σε 4-5 μέρες.......Τσατίστηκα και έφυγα.Πήγα σε παράρτημα και συγκεκριμένα στο παράρτημα στην Λάρισα μιας και εκεί είμαι φοιτητής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.