thanos2718 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 H java ειναι μια καλη γλωσσα για αρχη?Θα ηταν καλυτερα να εργαστω με αυτην και να την μαθω μεσω internet ή με αυτο το βιβλιο?Εχετε να μου προτεινετε καποιο tutorial ή καποιο εγχειριδιο σε pdf ή καποιο παρομοιο βιβλιο για αρχη? ευχαριστω εκ των προτερων
παπι Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μια χαρα ειναι. Για tutorials πας στο google και βαζεις java tutorials for beginners πρεπει να υπαρχουν παρα πολλα
thanos2718 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 To κακο ειναι οτι τα περισσοτερα ειναι σε αγγλικα και δεν ειναι μαζεμενα καπου!Θελω καπου να τα εχω με σειρα!
παπι Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Καλα καλα, κατεβασε προτα καποιο IDE (editor) για java. Πιασε καποιο tutorial και οτι απορια εχεις ελα εδω. ΥΓ: IDE δυο που ξερω netbeans oracle
thanos2718 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 editor εννοεις προγραμμα για java ε?Για βιβλιο να μην κοιταξω δηλαδη?
MitsakosGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Καλα καλα, κατεβασε προτα καποιο IDE (editor) για java. Πιασε καποιο tutorial και οτι απορια εχεις ελα εδω. ΥΓ: IDE δυο που ξερω netbeans oracle Μία μικρή διόρθωση: Το eclipse είναι της "The Eclipse Foundation". Της Oracle είναι το JDeveloper.
georgemarios Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Eχετε κατι σε ελληνικα? Χωρίς παρεξήγηση και με όλη τη διάθεση για βοήθεια.... Η πρώτη γλώσσα που πρέπει να μάθει ένας προγραμματιστής είναι τα αγγλικά και αυτό όχι γιατι "πρέπει" αλλά γιατί δε γινεται αλλιως. 99% των resources για προγραμματισμό ειναι στα αγγλικά. Με άλλα λόγια, κάνε τον επιπλέον κόπο και ξεκινα να διαβάζεις tutorials στα αγγλικά. Από κει και πέρα, τα official tutorials για java είναι καλό ξεκινημα
thanos2718 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Βρε ξερω αγγλικα!!Απλα ζητησα σε ελληνικα για να τα καταλαβω καλυτερα!
georgemarios Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μπράβο! Το επόμενο βήμα λοιπον ειναι να καταλαβαίνεις το ίδιο καλα ή και καλύτερα στα αγγλικά...... Ετσι θα έχεις περισσότερες επιλογές. Και επιμένω για τα επίσημα tutorials..... Σε πηγαίνουν βήμα-βήμα. Και για ότι δε καταλαβαίνεις, εδω είμαστε
vicky5 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Linkαπο το tutorial αυτο εγω εμαθα τα πρωτα βηματα.... ειναι videakia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.