Προς το περιεχόμενο

Cpu q9550 ή i7 870?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..Εχω βρει ενα φιλαρακι που μου δινει 200 ευρω για τον q9550 της υπογραφης μου την asus p5q-e και των ram μου και στα ιδια χρηματα παιρνω ι7 870 με μητρικη Gigabyte p55a-ud3 ή καποια αλλη σε 1156 (θα ασχολειθω με o/c) οποτε θα ψαξω μια μεταχειρισμενη να ειναι καλη σε αυτο το τομεα και RAM 2x2GB=4GB και αυτα μου τα δινει στα ιδια χρηματα..Το αλλο pc θα μεινει ιδιο οπως στο pc1 της υπογραφης μου.Τι λετε αξιζει να παω εκει αφου ετσι και αλλιως δεν χανω τιποτα παραπανω σε χρηματα? ειναι καλυτερος σε o/c ο i7 870? Φτανει ψηλα σχετικα για 24/7??

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για ποια χρήση είναι το pc ;

Για μένα δεν αξίζει να πας σε ''παλιά'' πλατφόρμα θα άξιζε να πήγαινες σε 1155 η καλυτέρα σε amd

Δημοσ.

Ρε σύ έχεις έναν απο τους καλύτερους επεξεργαστές του s775 και τον έχεις στα 4ghz, σε τι σε χαλάει??

Δημοσ.

Μικροβιο αναβαθμισης.Και χρηματα για 1155 δεν υπαρχουν..Γι'αυτο ειναι σαν ανταλλαγη 2 σετ αυτα που αναφερα..Κανω μετατροπες video απο format σε format και games.Και γενικα ειναι γενικης χρησης το pc.Και o/c κανω και benchs..

Δημοσ.

Ναι αλλα σε τί σε χαλάει το pc σου, ασε που λές ότι λεφτά για 1155 δέν παίζουν οπότε κράτα τα ότι έχεις μάζεψε και άλλα και κάνεις την αναβάθμιση όταν θα

την χρειαστείς πραγματικά

Δημοσ.

Βαγγελη να δω ποσες φορες θα πουμε ακομη τα ιδια χαχαχα :devil: :devil:

Αλλα επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να σε πεισουμε,κανε οτι καταλαβαινεις.αφου ετσι αισθανεσαι καλυτερα.Ολοι μα ολοι εχουμε βρεθει σε αυτο το σημειο.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..Εχω βρει ενα φιλαρακι που μου δινει 200 ευρω για τον q9550 της υπογραφης μου την asus p5q-e και των ram μου και στα ιδια χρηματα παιρνω ι7 870 με μητρικη Gigabyte p55a-ud3 ή καποια αλλη σε 1156 (θα ασχολειθω με o/c) οποτε θα ψαξω μια μεταχειρισμενη να ειναι καλη σε αυτο το τομεα και RAM 2x2GB=4GB και αυτα μου τα δινει στα ιδια χρηματα..Το αλλο pc θα μεινει ιδιο οπως στο pc1 της υπογραφης μου.Τι λετε αξιζει να παω εκει αφου ετσι και αλλιως δεν χανω τιποτα παραπανω σε χρηματα? ειναι καλυτερος σε o/c ο i7 870? Φτανει ψηλα σχετικα για 24/7??

μην κανεις καμια βλακια και δωσεις τον Q9550! ειναι ενας απ τους καλητερους επεξεργαστες που υπαρχουν! δεν θα δεις ουσιαστικες επιδωσεις με τα χρηματα που θα βαλεις για να πας σε Ι7. κατσε οπως εισαι! μια χαρα κραταει αυτος ακομα! ΔΝΤ μεγαλε! χαλαρωσε!

Δημοσ.

Τώρα αλλάζει η δουλειά. Δεν ξέρω πόσο καλός είναι ο Q9550 αλλά ο i7 920 είναι καλύτερος (κατά την ταπεινή μου άποψη). Κι άλλο τα 4GB ram, άλλο τα 6GB. Και σε triple channel. Μπορείς να ανεβάσεις και τον 920 και θα είσαι σίγουρα καλύτερα.

1000 φορές σε συμφαίρει από μένα.

Δημοσ.

Σε αλλαγη το πακετακι που σας εγραψα με i7 920 και μητρικη και 6 gb ram???

Οχι πάλι δεν αξίζει!! Το 1366 είναι ένα νεκρό socket ακριβώς όπως τα 775, 1156... και επίσης πάλι δεν κερδίζεις τρελά πράγματα σε επιδόσεις!

Δημοσ.

Άντε πάλι με το νεκρό socket. Και τα 2 νεκρά είναι, γιατί να μην πάρει αυτό που τουλάχιστον δεν έχει σαπίσει ακόμα; Δεν ξέρω τι εννοείς με τις τρελές διαφορές, αλλά όπως και να το κάνουμε ο i7 με triple channel είναι καλύτερος. Και από την στιγμή που δεν θα δώσει ούτε ένα euro, τον συμφέρει και τον παρασυμφέρει.

Δημοσ.

To θεμα είναι που θα βρεις 920+Χ58+6 GB ddr3 me 200E... διότι αν θυμάμαι καλά τοσα είπες θα δώσεις τον 9550!!

Αμα είναι να τα πάρεις από stockhouse όχι δεν αξίζει , αμα επίσης είναι να δώσεις έστω και 50Ε παραπάνω από τα 200 πάλι δεν αξίζει!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...