Προς το περιεχόμενο

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ κατέβασμα βίντεο από youtube

AfterForever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλω να κατεβάσω ένα ολόκληρο youtube κανάλι (περί τα 200 βίντεος). Το κανάλι είναι αυτό

http://www.youtube.com/user/BarbecueWeb

Με αναζήτηση που έκανα, το πρόγραμμα που χρειάζομαι είναι αυτό

Free YouTube Download από την DVD Video Soft (μάλιστα είναι δωρεάν). Του δίνω το URL του καναλιού (μιας σεζόν πχ που εμφανίζει 50 βιντεάκια σε μια σελίδα), μου αναγνωρίζει όλα τα βίντεος, του διαλέγω και την ποιότητα που τα θέλω και τα κατεβάζει.

Το θέμα είναι ότι το αφήνω ξέρωγω όλο το βράδυ (τοχω αφήσει και σ/κ ολόκληρο, είναι πολλά, τα θέλω και σε 1080p), αλλά το πρόγραμμα πετάει runtime errors ή άλλα περίεργα( σε 2 διαφορετικά pc's με διαφορετικό λειτουργικό, οπότε είναι θέμα προγράμματος I guess). Και το κακό είναι ότι δεν τα κατεβάζει και με τη σειρά, να πεις ότι το συνεχίζω από κει που το άφησα, είναι ένα χάος.

Οπότε:

ζητάω ένα πρόγραμμα που θα μου επιτρέψει να κατεβάσω όλοκληρο το κανάλι αυτό, όλα τα βίντεος, και να τα ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ, είναι ψιλοτραγικό ένα-ένα βίντεο (212 σύνολο).

Ζητώ πολλά;

Ό,τι πρόγραμμα ξέρετε σφυρίχτε, ας είναι και επί πληρωμή, θα τη βρούμε την άκρη :)

Δημοσ.

επίσης και με το videodownloadhelper

απο τον firefox

επιλέγεις ανάλυση

μετά τα βίντεο μπαίνουν στην αναμονή, κατεβαίνουν ανα 2 ταυτόχρονα

ακόμα μπορείς να το κάνεις με το anyvideodownloader (ίσως και το format factory, δεν θυμάμαι αν κατεβάζει απο συσωλην)

Δημοσ.

Την έκανα τη δουλίτσα μου μια χαρά τελικά με το jdownloader, δεν ήξερα ότι κατεβάζεις και βιντεάκια με αυτό. Καλή φάση.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...