Komorias Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 παιδια το θεμα δεν ειναι οικονιμικο απλα θελω να ειμαι προετοιμαζμενος κ μην τα κανω θαλασσα..... τώρα, αν αξίζει όλο αυτό το σόου, για εμένα όχι, αλλά είναι αν ο καλύτερος σου φίλος σου ζητήσει να πάρεις μέρος σε κάτι που θα τον κάνει χαρούμενο, είναι μαλακία να σκέφτεσαι το χρήμα. συμφωνω μαζι σου αλλα οταν δεν παιζει δουλεια,δεν εχεις κ χρημα. εχω στην ακρη καποια φραγκα κ πιστευω με 1 χιλιαρικο να ειμαι κομπλε...αλλα στολισμο 5?
evabb Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ρε φιλε ειλικρινα μηπως να το ξανασκεφτεις κι εσυ κι ο φιλος σου για τον γαμο; ειναι πολλα τα λεφτα!!!
Komorias Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ρε φιλε ειλικρινα μηπως να το ξανασκεφτεις κι εσυ κι ο φιλος σου για τον γαμο; ειναι πολλα τα λεφτα!!! ωραιος ρε.....
leftermann Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ...αλλά είναι αν ο καλύτερος σου φίλος σου ζητήσει να πάρεις μέρος σε κάτι που θα τον κάνει χαρούμενο, είναι μαλακία να σκέφτεσαι το χρήμα. βασικά είναι (νομίζω) μαλακία να σου πει ο καλύτερός σου φίλος "ρε μαλάκα πλήρωσε την εκκλησία, τα στέφανα, τα λουλούδια και μερικά κέρατα ακόμα, αποφάσισα ότι θέλω να με παντρέψεις".
insomniaK Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δε μου το πε έτσι. Μέχρι και τα αεροπορικά προσφέρθηκαν να καλύψουν... Και ντάξει το κάνω για τον φίλο μου, είναι σα να πηγαίνω 5 φορές στο αγαπημένο μου εστιατόριο και κερνάω.
insomniaK Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Και να πω την αμαρτία μου, το μόνο έξοδο που σκέφτηκα ήταν το κουστούμι. Σχεδόν πεταμένα λεφτά, περιμένω πως και πως να παντρευτεί και κανένας άλλος να το βάλω.
Komorias Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 καλα παιδια θα κρατησω αυτο Πάρε όσα σου είπανε. Τη νύφη πρόσεχε μη πάρεις... κ μερικες συμβουλες απο μερικους γιατι για καποιους αλλους-ες φαινεται αστειο το θεμα. Thanks!!!
ZAKKWYLDE Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Υπολόγιζε ότι θα σου έρθει γύρω στα 1500 περίπου. Στέφανα, κανάτες, ποτήρια, λαμπάδες κτλ θα σου πάνε κανα 500άρικο. Η εκκλησία σίγουρα κανα 150αρι. Θα χρειαστείς σίγουρα κανα 400άρι να ντυθείς. Τώρα αν έχεις και αρνί του κουμπάρου, κουλούρα, κρασί και χορέψεις και το "δως το μια να πάει στο πάτο"...το έπιασες το 1500άρι.
chill Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 "Αυτά τα στέφανα που φτιάχτηκαν με άνθη κάθε λελούδι στοιχίζει χρυσάφι Αυτά τα στέφανα που τον κολλητό σμίξαν γίναν θηλιές και το bank account μου πνίξαν"
kage Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 αν το ζευγαρι εχει φραγκα για ξοδεμα καλα σου ειπαν να μην ασχοληθεις.μπορει να θελουν να ξεφυγουν σε μερικα θεματα οποτε σου ειπαν αστα αυτα και φερε μονο 2 πραγματα.αυτα βεβαια θα μπορουσες να τα συζητησεις με τον ιδιο και οχι εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.