Προς το περιεχόμενο

Θα γινω κουμπαρος!!!!!!

Komorias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια το θεμα δεν ειναι οικονιμικο απλα θελω να ειμαι προετοιμαζμενος κ μην τα κανω θαλασσα.....

τώρα, αν αξίζει όλο αυτό το σόου, για εμένα όχι, αλλά είναι αν ο καλύτερος σου φίλος σου ζητήσει να πάρεις μέρος σε κάτι που θα τον κάνει χαρούμενο, είναι μαλακία να σκέφτεσαι το χρήμα.

συμφωνω μαζι σου αλλα οταν δεν παιζει δουλεια,δεν εχεις κ χρημα.

εχω στην ακρη καποια φραγκα κ πιστευω με 1 χιλιαρικο να ειμαι κομπλε...αλλα στολισμο 5?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε φιλε ειλικρινα μηπως να το ξανασκεφτεις κι εσυ κι ο φιλος σου για τον γαμο; ειναι πολλα τα λεφτα!!!

Δημοσ.

ρε φιλε ειλικρινα μηπως να το ξανασκεφτεις κι εσυ κι ο φιλος σου για τον γαμο; ειναι πολλα τα λεφτα!!!

ωραιος ρε.....

Δημοσ.

...αλλά είναι αν ο καλύτερος σου φίλος σου ζητήσει να πάρεις μέρος σε κάτι που θα τον κάνει χαρούμενο, είναι μαλακία να σκέφτεσαι το χρήμα.

βασικά είναι (νομίζω) μαλακία να σου πει ο καλύτερός σου φίλος "ρε μαλάκα πλήρωσε την εκκλησία, τα στέφανα, τα λουλούδια και μερικά κέρατα ακόμα, αποφάσισα ότι θέλω να με παντρέψεις".

Δημοσ.

Δε μου το πε έτσι. Μέχρι και τα αεροπορικά προσφέρθηκαν να καλύψουν... Και ντάξει το κάνω για τον φίλο μου, είναι σα να πηγαίνω 5 φορές στο αγαπημένο μου εστιατόριο και κερνάω.

Δημοσ.

Και να πω την αμαρτία μου, το μόνο έξοδο που σκέφτηκα ήταν το κουστούμι.

Σχεδόν πεταμένα λεφτά, περιμένω πως και πως να παντρευτεί και κανένας άλλος να το βάλω.

Δημοσ.

καλα παιδια θα κρατησω αυτο

Πάρε όσα σου είπανε. Τη νύφη πρόσεχε μη πάρεις...

:mrgreen:

κ μερικες συμβουλες απο μερικους γιατι για καποιους αλλους-ες φαινεται αστειο το θεμα.

Thanks!!!

Δημοσ.

Υπολόγιζε ότι θα σου έρθει γύρω στα 1500 περίπου. Στέφανα, κανάτες, ποτήρια, λαμπάδες κτλ θα σου πάνε κανα 500άρικο. Η εκκλησία σίγουρα κανα 150αρι. Θα χρειαστείς σίγουρα κανα 400άρι να ντυθείς. Τώρα αν έχεις και αρνί του κουμπάρου, κουλούρα, κρασί και χορέψεις και το "δως το μια να πάει στο πάτο"...το έπιασες το 1500άρι.

Δημοσ.

"Αυτά τα στέφανα που φτιάχτηκαν με άνθη

κάθε λελούδι στοιχίζει χρυσάφι

Αυτά τα στέφανα που τον κολλητό σμίξαν

γίναν θηλιές και το bank account μου πνίξαν"

:P

Δημοσ.

αν το ζευγαρι εχει φραγκα για ξοδεμα καλα σου ειπαν να μην ασχοληθεις.μπορει να θελουν να ξεφυγουν σε μερικα θεματα οποτε σου ειπαν αστα αυτα και φερε μονο 2 πραγματα.αυτα βεβαια θα μπορουσες να τα συζητησεις με τον ιδιο και οχι εδω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...