pouli_00 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Όποιος γνωρίζει από akeeba σίγουρα μπορεί να με βοηθήσει! Προσπαθώ να φορτώσω το site που έχω φτιάξει τοπικά σε online server! έχω κάνει τις αλλαγές στο configuration var $log_path var $tmp_path var $user var $db παρ' όλα αυτά δεν μπορεί να συνδεθεί με τον διακομιστή! Τι λάθος κάνω?
moserlx Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Όποιος γνωρίζει από akeeba σίγουρα μπορεί να με βοηθήσει! Προσπαθώ να φορτώσω το site που έχω φτιάξει τοπικά σε online server! έχω κάνει τις αλλαγές στο configuration var $log_path var $tmp_path var $user var $db παρ' όλα αυτά δεν μπορεί να συνδεθεί με τον διακομιστή! Τι λάθος κάνω? Τι σφάλμα πετάει; Γιατί το κάνεις με plugin και όχι με το χέρι; Το live_site από το configuration.php το άλλαξες;
pouli_00 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Έχω ανεβάσει άλλα 2 site με akeeba(component είναι) αλλά το live_site δεν το άλλαξα τις προηγούμενες φορές!Όποτε μάλλον δεν είναι αυτό το πρόβλημα! Το σφάλμα που βγάζει είναι αδυναμία σύνδεσης με τον διακομιστή
moserlx Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Έχω ανεβάσει άλλα 2 site με akeeba(component είναι) αλλά το live_site δεν το άλλαξα τις προηγούμενες φορές!Όποτε μάλλον δεν είναι αυτό το πρόβλημα! Το σφάλμα που βγάζει είναι αδυναμία σύνδεσης με τον διακομιστή Αρχικά κάνε το εξής test: βάλε ένα index.html με ένα Hello world μέσα και μετονόμασε το index του joomla και δες αν μπορείς να το δεις από τον browser σου, μήπως και δεν έχουν γίνει ακόμη update τα DNS για το domain σου Αν είναι όλα οκ, δες στο configuration.php στον root (του domain) και παρατήρησε μήπως κάτι δεν είναι σωστό (που λογικά το λάθος θα είναι στα στοιχεία που συνδέεται με την βάση δεδομένων) επίσης αν έχεις Cpanel από τον Hoster σου δες τι errors πετάει.
pouli_00 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 ήθελε και το var password στο configuration!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.