tolis_01 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Θεωρητικά πλέον με το extension pack υποστηρίζει και usb2, αλλά τίποτα Και δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω, ένα πακέτο rpm είναι το άτιμο της Oracle, δεν έχει κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Θεωρητικά πλέον με το extension pack υποστηρίζει και usb2, αλλά τίποτα Και δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω, ένα πακέτο rpm είναι το άτιμο της Oracle, δεν έχει κάτι άλλο διαβασα το εξης σε ενα φορουμ. σε μενα δουλεψε. τσεκαρε αν ο χρηστης που χρησιμοποιεις ειναι μελος του γκρουπ vboxusers (cat /etc/group |grep <user>) αν οχι , τοτε βαλτον sudo gpasswd -a <user> vboxusers κανεις ενα logout/login και δοκιμαζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Σε μενα για να δουλεψει εβαλα τον εαυτο μου και στο usb group usb:x:101:babis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Να'στε καλά βρε παιδιά, δουλεύει! (στο vboxusers τον έβαλα, στο usb δεν χρειάστηκε, τουλάχιστον όχι ακόμα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.