sanji Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ξερει κανενας να μου πει γιατι ο internet explorer που εχω ειναι υπερβολικα αργος και αν μπορω να κανω κατι.Εχω τον iexp 8 και windows xp.Παντωςδοκιμασα και το Firefox,Google Chrome και ηταν πολυ πιο γρηγοροι.
ntg1980 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ο Internet Explorer (με εξαίρεση την έκδοση 9) είναι μάκραν ο χειρότερος περιηγητής που υπάρχει, πηγαίνοντας κόντρα με τον Safari της Apple, που επίσης έχει (πλέον) το μαύρο του το χάλι! Έχοντας Windows XP δε μπορείς να κατεβάσεις τον IE9, επειδή δε διατίθεται για XP. Οπότε επιλέγεις έναν από τους άλλους... Όποιον κι αν επιλέξεις, από τον IE8 θα είναι καλύτερος!
SPANK Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Καλύτερα να κοιτάξεις σε firefox ,chrome, ο IE8 ειναι μαύρο χάλι.
sanji Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Aπο firefox και Chrome ποιος ειναι πιο γρηγορος και ποιο πολυ στο στυλ internet exp 8
JohnXarxas Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 chrome για μεγάλη ταχύτητα, και FF επίσης εγώ έχω FF και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος εσύ απο τον explorer βγάλε toolbars
sanji Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Eβαλα τον firefox.Eλεγα να βαλω τον chrome επειδη ειναι πιο γρηγορος αλλα δεν επαιρνε τον norton toolbar και εβαλα firefox και τον εχω εκει μαζι με google toolbar.Μπορει να γινει πιο αργος ετσι ο firefox??
JohnXarxas Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 ίσως πάντως σε θέμα ταχύτητας πιστεύω πως και οι δύο browsers τα καταφέρνουν μια χαρά
ntg1980 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Eβαλα τον firefox.Eλεγα να βαλω τον chrome επειδη ειναι πιο γρηγορος αλλα δεν επαιρνε τον norton toolbar και εβαλα firefox και τον εχω εκει μαζι με google toolbar.Μπορει να γινει πιο αργος ετσι ο firefox?? To Norton Toolbar (επειδή κι εγώ Norton χρησιμοποιώ) θα ξεκινήσει να υποστηρίζεται από τον Chrome στις εκδόσεις 2012 που αναμένονται το φθινόπωρο. Τον πρόσθεσαν και στα System Requirements στα Beta editions που κυκλοφόρησαν. http://us.norton.com/beta/overview.jsp?pvid=nis2012beta&inid=us_hho_downloads_home_textlink_nis2012beta Για την ώρα υποστηρίζεται μόνο από Internet Explorer & Firefox. Από'κει και πέρα το Norton Toolbar έχει το Safe Web, που στην ουσία είναι "εικονίδια" που ενημερώνουν όταν ψάχνεις μια ιστοσελίδα στο google, για το κατά πόσο αυτή η ιστοσελίδα είναι ασφαλής, όπως επίσης σε "πετάει" από μια ιστοσελίδα, αν αυτή έχει ιό που πάει να μολύνει τον υπολογιστή. Με εξαίρεση το τελευταίο (να σε πετάει αυτόματα), αυτό με τα εικονίδια είναι κάτι που μπορείς να αντικαταστήσεις με το WOT http://www.mywot.com/ όποιον browser κι αν χρησιμοποιείς! Σαφώς δεν επιλέγεις στη περίπτωση που έχεις το Norton Safe Web μαζί και το WOT... Ένα από τα 2 θα κάνεις εγκατάσταση. Το άλλο θέμα είναι η διαχείριση Usernames & Passwords (Norton Identity Safe). Με εξαίρεση τον Internet Explorer που τα διαχειρίζεται κάκιστα από μόνος του και απαιτείται κάτι σαν το Norton Identity Safe για να'χεις πλήρη έλεγχο και να κάνεις ό,τι θέλεις εσύ, κι όχι ο browser σου, οι Firefox & Chrome είναι κορυφή στη διαχείριση Usernames & Passwords, οπότε ούτε αυτό το χρειάζεσαι! Και τέλος, το Norton ήδη σκανάρει στις τωρινές εκδόσεις αρχεία που κατεβάζεις από τον περιηγητή σου πριν αποθηκευθούν οριστικά στον υπολογιστή σου, όποιον browser κι αν χρησιμοποιείς, με εξαίρεση τον Opera. Το Norton Sandbox (που θα ξεκινήσει στις εκδόσεις 2012) απλά κάνει τη κάθε καρτέλα που ανοίγεις να λειτουργεί μεμονομένα! Οπότε αν κάποια ιστοσελίδα κολλήσει ή έχει πρόβλημα με ιό, θα μπλοκάρει μόνο αυτή η καρτέλα και όχι όλες οι υπόλοιπες μαζί με τον Browser. Το Sandbox απ'όσο ξέρω ή ήδη υποστηρίζεται από τον Chrome ή θα ξεκινήσει να υποστηρίζεται στην επόμενη έκδοση! Άρα? Επιλέγεις όποιον browser θες και κάνεις τη δουλειά σου άσχετα απ'το Norton! ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.