Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 7741G-484G64Mnkk

jmallen3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Acer Aspire 7741G-484G64Mnkk. Ποιά η γνώμη σας για το λαπτοπ αυτο παιδια? επειδη παντα ειχα σταθερο και ειναι η πρωτη μου φορα που παιρνω λαπτοπ θελω να μου πειτε τι και αν πρεπει να προσεχω.την περισσοτερη ωρα θα το εχω πανω στο γραφειο και σχεδον ολη μερα αναμενο.τι ισχυει με τη μπαταρια και ποτε θα πρεπει να το εχω στο ρευμα??εχετε να προτεινετε καμια καλη βαση και φθηνη απο ebay με συστημα για να το ψυχει?? επισης κατι τετοιο μπορω να το βαλω σε αυτο το laptop?τι αλλα εξαρτηματα θα ειναι χρησιμα?ευχαριστω.
Δημοσ.

Χρειαζεσαι λαπτοπ υποχρεωτικα στις 17'';

Αφου το λαπτοπ θα το εχεις ολη μερα ανοιχτο, θα το εχεις λογικα στην πριζα κιολας..

Σε αυτην την περιπτωση δεν σου χρειαζεται επανω η μπαταρια..Παρε ενα ups ομως για να εισαι καλυμμενος!

Δημοσ.

θελω να ειναι 17αρι τουλαχιστον γιατι το θελω οχι μονο για games,αλλα και για ταινιες.και γενικα μ αρεσει να εχει μεγαλη οθονη.(αν σκεφτεις οτι στον σταθερο μου τωρα εχω 24αρα)

χαλαει η μπαταρια αμα ειναι επανω και δ εν τη βγαζω?

αυτη λέτε να κανει δουλεια??

Δημοσ.

Και εγω 24αρα ειχα στο (πρωην) desktop μου και πλεον η 15αρα μου φαινεται μεγαλη..

Καθαρα θεμα συνηθειας ειναι.

Ναι, χαλαει η μπαταρια αν ειναι συνεχως επανω.

Σκεψου οτι ειναι σαν να φορτιζει συνεχως..

Δημοσ.

Acer Aspire 7741G-484G64Mnkk. Ποιά η γνώμη σας για το λαπτοπ αυτο παιδια?

Το HP DV7 απο το .UK σαν σασι ειναι καλυτερο.

αλλα αφου σου κλειδωσαν το λογαριασμο ουτε απο κει μπορεις.

τουλαχιστον 8α εχεις τα 640gb!

Βαση καποια να γραφει οτι κανει για 15"-17", Η καποια ΑΚΑSΑ απο ελλαδα

android.png

Δημοσ.

Αφου εχεις εξωτερικη οθονη και θα το εχεις συνεχεια στο γραφειο γιατι δε το συνδεεις στην εξωτερικη?

Δημοσ.

Δυστυχώς τελικά δεν υπάρχει διαθέσιμο σε κανένα κατάστημα παρόλο που αναφέρουν πως υπάρχει:-( :-(

Το HP DV7 απο το .UK σαν σασι ειναι καλυτερο.

αλλα αφου σου κλειδωσαν το λογαριασμο ουτε απο κει μπορεις.

τουλαχιστον 8α εχεις τα 640gb!

Βαση καποια να γραφει οτι κανει για 15"-17", Η καποια ΑΚΑSΑ απο ελλαδα

android.png

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...