Προς το περιεχόμενο

Πρωινό Πριν Απο Πρωινή Γυμναστική ή Όχι?

kate23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδιά. Θα αρχίσω πρωινή γυμναστική και έχω απορία σε σχέση με το πρωινό. Πρέπει να φάω κάτι πριν ή όχι? Γιατί κάπου διάβασα ότι ο οργανισμός καίει καλύτερα όταν γυμνάζεσαι με άδειο στομάχι. Βασικά, μου φαίνεται λίγο άκυρο να πάω για γυμναστική χωρίς να έχω φάει κάτι, γιατί πιστεύω ότι θα κουραστώ πολύ γρήγορα. (αφού θα είμαι με άδειο στομάχι τόσες ώρες.) Συνήθως το πρωί τρώω δημητριακά αλλά κάπου διάβασα ότι θα ήταν καλύτερο να αποφύγω το γάλα πριν τη γυμναστική. Αλλού διάβασα ότι πρέπει να φάω ένα φρούτο ή φρυγανιές με μέλι. Τελικά τι να ακολουθήσω? Εσείς τι κάνετε?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια παιδιά. Θα αρχίσω πρωινή γυμναστική και έχω απορία σε σχέση με το πρωινό. Πρέπει να φάω κάτι πριν ή όχι? Γιατί κάπου διάβασα ότι ο οργανισμός καίει καλύτερα όταν γυμνάζεσαι με άδειο στομάχι. Βασικά, μου φαίνεται λίγο άκυρο να πάω για γυμναστική χωρίς να έχω φάει κάτι, γιατί πιστεύω ότι θα κουραστώ πολύ γρήγορα. (αφού θα είμαι με άδειο στομάχι τόσες ώρες.) Συνήθως το πρωί τρώω δημητριακά αλλά κάπου διάβασα ότι θα ήταν καλύτερο να αποφύγω το γάλα πριν τη γυμναστική. Αλλού διάβασα ότι πρέπει να φάω ένα φρούτο ή φρυγανιές με μέλι. Τελικά τι να ακολουθήσω? Εσείς τι κάνετε?

Αν υποθέσουμε ότι ξυπνάς στις 8 για να γυμναστείς 8μιση, πιες ένα ποτήρι χυμό ή φάε ένα φρούτο πριν την γυμναστική και φάε τα δημητριακά σου μετά τη γυμναστική. Αν πρόκειται να γυμναστείς κάνα 2ωρο-3ωρο αργότερα φάε κανονικά. Ότι και να κάνεις μην κάνεις γυμναστική με τελείως άδειο στομάχι.

Εγώ αυτό κάνω. Πολύ σπάνια το πρώτο μέρος γιατί κανώ γυμναστική το απόγευμα. Αν δεήσει και ξυπνήσω και πάω για τρέξιμο το πρωί(και πίστεψε με δεν συμβαίνει συχνά γιατί μιλάμε για 6π.μ.), τρώω ένα μήλο και μετά το τρέξιμο τρώω το πρωινό μου.

Δημοσ.

Ξυπνάς, αποτελειώνεις την χθεσινή σου μπύρα και ξεκινάς ;)

Έτσι κάνω εγώ τόσα χρόνια και είμαι πιο fit από ποτέ :wub:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...