xaroulaki Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Γεια σας παιδια, λοιπον εχω κανει στην phpMyadmin μια βαση στην οποία εχω βάλει διαφορους πινακες και εγγραφες. εχω κανει μια php στην οποία να εμφανιζει τα τις εγγραφες των πινακων αλλα δεν ξερω πως μπορω να βαλω ενα κουμπι διπλα στην καθε γραμμη απο τις εγγραφες το οποια θα μπενει σε μια αλλη php και θα μπορεις να επεξεργαστεις τις εγγραφες ή να διαγραψεις αφου πρωτα κανει ο χρηστης login και στην συνεχεια να επιλέγει submit ή cancel. καμια βοηθεια παιδια γιατι ληγει η προθεσμια της και δεν μπορω να βγαλω ακρη.. ευχαριστω!
dewn735 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δώσε την εκφώνηση της άσκησης και το τι έχεις κάνει μέχρι τώρα και, αν δε βρίσκεσαι ακόμα στο απόλυτο μηδέν, κάτι θα μπορέσουμε να κάνουμε...
xaroulaki Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 δυστυχώς δεν μπορω να ανεβασω ολα τα php γιατι ειναι μεγαλα σε μεγεθος. ανεβασα την εργασια μου ελπιζω να βοηθησει.. ergasia.doc
spartakoscs Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 το ποιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι 2 απλά link και ένα GET > <a href="/edit.php?userid=5">Edit</a><a href="/delete.php?userid=5">Delete</a> όπου αντί για 5 θα είναι κάθε φορά το id της σειράς που θες να σβήσεις η να επεξεργαστείς . μετά στα php αρχεία > <?php $userid = $_GET["userid"]; //εκτέλεσε τα εκάστοτε ερωτήματα η εμφάνισε οτι θες !! ?> ελπίζω να σου έδωσα μια ιδέα !!
dewn735 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 δυστυχώς δεν μπορω να ανεβασω ολα τα php γιατι ειναι μεγαλα σε μεγεθος. μα... δεν τα θέλουμε όλα, μόνο αυτά που θέλουν αλλαγή!
xaroulaki Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 αυτο ειναι ενα απο τα php μου. οταν τ τρεχω μου εμφανιζει τις εγγραφες απο τη βαση. θελω απλα να υπαρχει αυτο το κουμπι διπλα για την αλλαγη και τη διαγραφη prosopiko.php
dewn735 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 prosopiko.php: ><?php $con=mysql_connect("localhost", "root", ""); if( !$con ) { die ( "Anepitixis sindesi me ti basi!" ); } mysql_select_db( "my_db", $con ); $result = mysql_query( "SELECT * FROM iatros" ); echo "<table border='1'><tr><th>idi</th><th>onoma</th><th>dieuthinsi</th>"; while( $row=mysql_fetch_array($result) ){ echo "<tr>"; //Προσθέτεις αυτές τις δύο γραμμές: echo "<td><a href='del_iatros.php?id=".$row[ 'idi' ]."'>Διαγραφή</a></td>"; echo "<td><a href='edit_iatros.php?id=".$row[ 'idi' ]."'>Επεξεργασία</a></td>"; echo "<td>" . $row[ 'idi' ] . "</td>"; echo "<td>" . $row[ 'onoma' ] . "</td>"; echo "<td>" . $row[ 'dieuthinsi' ] . "</td>"; "</tr>"; } echo "</table>"; $result = mysql_query( "SELECT * FROM mi_iatriko_proswpiko" ); echo "<table border='1'><tr><th>idm</th><th>onoma</th><th>dieuthinsi</th>"; while( $row=mysql_fetch_array($result) ){ echo "<tr>"; echo "<td><a href='del_pros.php?id=".$row[ 'idm' ]."'>Διαγραφή</a></td>"; echo "<td><a href='edit_pros.php?id=".$row[ 'idm' ]."'>Επεξεργασία</a></td>"; echo "<td>" . $row[ 'idm' ] . "</td>"; echo "<td>" . $row[ 'onoma' ] . "</td>"; echo "<td>" . $row[ 'dieuthinsi' ] . "</td>"; "</tr>"; } echo "</table>"; mysql_close( $con ); ?> del_iatros.php: ><?php//Σύνδεση στη βάση $id=$_GET['id']; $res=mysql_query("DELETE FROM iatros WHERE idi = $id"); if ($res) header('Location: prosopiko.php?res=deliatrosok'); else echo "Error!"; ?> edit_iatros.php: ><?php //Σύνδεση στη βάση $res=mysql_query("SELECT * FROM iatros WHERE idi = ".$_GET['id']); echo "<form method='post' action='update_iatros.php'>"; echo "<input type='hidden' name='id' value='".$_GET['id']."' />"; echo "<input type='text' name='name' value='".mysql_result($res,0,"onoma")."' />"; echo "<input type='text' name='address' value='".mysql_result($res,0,"dieuthinsi")."' />"; echo "<input type='submit' />"; echo "</form>"; ?> update_iatros.php: ><?php //Σύνδεση στη βάση $id=$_POST['id']; $name=$_POST['name']; $address=$_POST['address']; $res=mysql_query("UPDATE iatros SET onoma = '$name', dieuthinsi = '$address' WHERE idi = $id"); if ($res) header('Location: prosopiko.php?res=updateiatrosok'); else echo "Error!"; ?> και συνεχίζεις αντίστοιχα και για τα υπόλοιπα...
xaroulaki Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Location: prosopiko.php?res=updateiatrosok') τι ειναι το updateiatrosok γιατι μου βγαζει error εκει
dewn735 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Αφού τελειώσει το script, σε γυρνάει στη προηγούμενη σελίδα. Το res=updateiatrosok απλά επιστρέφει και μια μεταβλητή για να μπορείς να δείξεις στον επισκέπτη τι έχει γίνει (να του εμφανίσεις κάποιο μήνυμα). Τι error σου βγάζει; Μήπως έχεις βάλει κάποιο echo πριν από αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.