d@mi@NOS Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 γεια σας παιδια! εχω ενα προβλημα και επειδη εχω προσπαθησει πολυ χωρις προκοπη ειπα να ζητησω βοηθεια απο εσασ!! εχω ενα λαπτοπ fujitsu siemens amilo m3438g σχετικα παλιο και θελω να του βαλω windows xp και δεν αναγνωριζει ουτε στο bios ουτε στην διαρκεια εγκαταστασης τον sata δισκο! δεν τον βλεπει καν! το εψαξα λιγο το θεμα και χρειαζετε τους drivers για να δει τον δισκο το συστημα.. ετσι λοιπον τους κατεβασα αλλα δεν εχει το λαπτοπ δισκετα για να πατησω f6 κατα την διαρκεια της εγκαταστασης να τους φορτωσει. χρησημοποιησα και το nlite για να φτιαξω εγω ενα cd με τους drivers μεσα αλλα τιποτα! ξεκιναω βαζω τους drivers φταχνω το iso το γραφω σε cd, παω να το bootαρω στο λαπτοπ.. φορτωνει και μου βγαζει κατι κινεζικα στην πρωτη μπλε οθονη και κολαει! μπορει να το δημιουργω λαθως στο nlite τι να πω? λοιπον για να μην γινομαι κουραστικος θα ηθελα καποιος να μου πει αν ξερει πως να κανω αυτο το ριμαδι να δει τον δισκο και να βαλω τα windows μεσα!!! τιποτα αλλο! α και δεν παιρνει αλλο λειτουργικο πηγα να του βαλω τα vista αλλα διαβασα σε ενα forum πως δεν εχουν βγει drivers για αλλο λειτουργικο. μονο για xp! ευχαριστω εκ των προτερον!
d@mi@NOS Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ειναι ελληνικα εκανα ακριβως τα σωστα βηματα του nlite αυτη την φορα χωρις ομως αποτελεσμα! αυτη την φορα μου φορτωσε κανονικα και οταν πηγε στην επιλογη repaire η συνεχεια πατησα συχεχεια να εγκαταστησω τα windows και μου εβγαλε ενα μηνυμα που ελεγε το προγραμμα των windows δεν εντοπησε σκληρους δισκους ..
pc_expert Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 upgrade στο BIOS μπορεί να γίνει? Το έψαξες? Έχει η κατασκευάστρια εταιρεία του στην ιστοσελίδα της κάτι σχετικό με ΒΙΟS UPGRADE για το μοντέλο σου? Αν ναι κάνε BIOS UPGRADE. Aν όχι τότε προσπάθησε να bootareis με διανομή linux για να βεβαιωθείς ότι ο σκληρός δεν έχει πρόβλημα σαν hardware γιατί εμένα εκεί πάει το μυαλό μου. Επίσης βάλε σε default όλα τα settings του ΒΙΟS. A και κάτι ακόμα . Είπες ότι ψάχνεις sata drivers. Μήπως έβγαλες τον μαμίσιο σκληρό από πάνω και έβαλες άλλον ? Τον υποστηρίζει η μητρική σου? To πρόβλημα που αντιμετωπίζεις το έλυσε ένα άλλο ελληνόπουλο εδώ http://www.awmn.net/showthread.php?t=35285&page=4
d@mi@NOS Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 upgrade στο BIOS μπορεί να γίνει? Το έψαξες? Έχει η κατασκευάστρια εταιρεία του στην ιστοσελίδα της κάτι σχετικό με ΒΙΟS UPGRADE για το μοντέλο σου? Αν ναι κάνε BIOS UPGRADE. Aν όχι τότε προσπάθησε να bootareis με διανομή linux για να βεβαιωθείς ότι ο σκληρός δεν έχει πρόβλημα σαν hardware γιατί εμένα εκεί πάει το μυαλό μου. Επίσης βάλε σε default όλα τα settings του ΒΙΟS. A και κάτι ακόμα . Είπες ότι ψάχνεις sata drivers. Μήπως έβγαλες τον μαμίσιο σκληρό από πάνω και έβαλες άλλον ? Τον υποστηρίζει η μητρική σου? To πρόβλημα που αντιμετωπίζεις το έλυσε ένα άλλο ελληνόπουλο εδώ http://www.awmn.net/showthread.php?t=35285&page=4 λοιπον κοιταξε εγω εχω 80αρη σκληρο οποτε ειμαι μεσα στα πλαισια του κατασκευαστη.. αυτο που καταλαβα οτι γινετε ειναι οτι υπαρχουν καποιοι συγκεκριμενοι drivers τους οποιους πρεπει να βρω και οχι αυτους του site της Fujitsu-Siemens! τι να πω... αδιεξοδο. που να βρω το μαμισιο cd που μονο αυτο τους εχει μεσα??? εεεεε?? οεοοοο?? το update bios λες να κανει τιποτα?? εγω οχι αλλα και να το πιστευα δεν ξερω πως γινετε! εξαλου δεν εχει δισκετα ουτε λειτουργικο να το κανω απο τα xp. μονο με flash αλλα παλι δεν ξερω... τι να κανωωωωω θα τρελαθω! δεν υπαρχει αυτο που γινετε
pc_expert Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Καταρχάς μη τρελαίνεσαι! Κατα δεύτερον πάρε τηλ την αντιπροσωπεία της Fujitsu-Siemens Να τους ρωτήσεις άν μπορούν να σου προμηθεύσουν το CD Drivers-Utilities το αυθεντικό. Η ακόμα και το CD με τα windows xp + Drivers Utilities για το μοντέλο σου για να τελειώνεις μια και καλή! To τηλ το έχει εδώ http://gr.fujitsu.com/support/service_partners.html Έλα μεγάλε ξέχνα το τηλεφώνημα σου βρήκα καλυτερη λύση εδώ http://gr.fujitsu.com/support/downloads.html Εδώ θα βρείς τους αυθεντικούς drivers ειδικά για το μοντέλο σου και ειδικά για windows XP .
d@mi@NOS Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Καταρχάς μη τρελαίνεσαι! Κατα δεύτερον πάρε τηλ την αντιπροσωπεία της Fujitsu-Siemens Να τους ρωτήσεις άν μπορούν να σου προμηθεύσουν το CD Drivers-Utilities το αυθεντικό. Η ακόμα και το CD με τα windows xp + Drivers Utilities για το μοντέλο σου για να τελειώνεις μια και καλή! To τηλ το έχει εδώ http://gr.fujitsu.com/support/service_partners.html Έλα μεγάλε ξέχνα το τηλεφώνημα σου βρήκα καλυτερη λύση εδώ http://gr.fujitsu.com/support/downloads.html Εδώ θα βρείς τους αυθεντικούς drivers ειδικά για το μοντέλο σου και ειδικά για windows XP . πως να μην τρελενομαι αφου αυτους τους drivers εχω κατεβασει και δεν κανουν!!! αν δεν τους κατεβαζα απο την fujitsu απο που θα τους κατεβαζα?? εεεμμμ??? παω να το ριξω στις μπυρες..
TheELF Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Από την σελίδα αυτήν τη ακριβώς κατέβασες;; Γιατί αν κατεβάζεις μόνο το SATA που είναι για να κάνεις RAID(ίσως δηλαδή να μην είναι ο driver) πρέπει να κατεβάσεις και να περάσεις στο CD με το Nlite και το «Mobile Intel 915PM Express Chipset». Ή αντιστρόφως.
pc_expert Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Από την σελίδα αυτήν τη ακριβώς κατέβασες;; Γιατί αν κατεβάζεις μόνο το SATA που είναι για να κάνεις RAID(ίσως δηλαδή να μην είναι ο driver) πρέπει να κατεβάσεις και να περάσεις στο CD με το Nlite και το «Mobile Intel 915PM Express Chipset». Ή αντιστρόφως. Συμφωνώ 100%.
d@mi@NOS Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Από την σελίδα αυτήν τη ακριβώς κατέβασες;; Γιατί αν κατεβάζεις μόνο το SATA που είναι για να κάνεις RAID(ίσως δηλαδή να μην είναι ο driver) πρέπει να κατεβάσεις και να περάσεις στο CD με το Nlite και το «Mobile Intel 915PM Express Chipset». Ή αντιστρόφως. ok sorry θα το δοκιμασω και αυτο!! γιουπιιιιιι.. παιδια αυτο ηταν δεν εβαζα το chipset.. σας ευχαριστω παρα πολυ επιτελους μετα την δουλεια θα μπορω να κοιμαμαι και οχι να παλευω μαυτον τον διαολο! και παλι ευχαριστω.. πραγματικα δεν το ηξερα αυτο... οσο ζεις μαθαινεις χαχα δεν υπαρχει αυτο που γινετε! Παιδια παω να κανω εγκατασταση τα windows xp home που διμιουργησα απο αφθεντικο cd με το nlite και οταν φτανει στο product key και βαζω τον προηγουμενο κωδικο που ειχα παντα μου γραφει πως δεν ειναι εγκυρο!! και ποιο ειναι??? εε?? please help
pc_expert Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ηρέμησε . Μήπως δεν δίνεις σωστά τον κωδικό? Μήπως αυτός ο κωδικός ήδη χρησιμοποιείται από άλλο μηχάνημα?
d@mi@NOS Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ηρέμησε . Μήπως δεν δίνεις σωστά τον κωδικό? Μήπως αυτός ο κωδικός ήδη χρησιμοποιείται από άλλο μηχάνημα? οχι δεν νομιζω! δηλαδη αν το εχω δωσει το cd απου αλλου που δεν θυμαμαι... δεν μπορω να το βαλω εγω? και τωρα??? υπαρχει τροπος τωρα να βρω κλειδι?? εχω σταματησει την εγκατασταση εκει που ζηταει product key!!
TheELF Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 χαχα δεν υπαρχει αυτο που γινετε! Παιδια παω να κανω εγκατασταση τα windows xp home που διμιουργησα απο αφθεντικο cd με το nlite και οταν φτανει στο product key και βαζω τον προηγουμενο κωδικο που ειχα παντα μου γραφει πως δεν ειναι εγκυρο!! και ποιο ειναι??? εε?? please help Ε,φίλε πάνω σε αυτό δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε(κανόνες του forum) βρες τον αυθεντικό κωδικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.