Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft αποκαλύπτει τα πλήρη χαρακτηριστικά των Windows Phone Mango

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Άλλος ένας που έχει (είχε) όλα τα λογισμικά δοκιμασμένα, καταλήγω να έχω το trophy και ειμαι ευχαριστημένος.

Η αλήθεια είναι πως το iPhone είναι μια κατηγορία μόνο του και έχει εισχωρήσει παντού δίνοντας τεράστιες δυνατότητες στο χρήστη να κάνει πάρα πολλά πράγματα μέσω αυτού.

Όμως πιστεύω πως το ανερχόμενο WP7 θα μας αποδώσει εξίσου πολλά στο μέλλον. Έχω αναγκαστεί να περιμένω μήνες ήδη για τις αναβαθμίσεις και θα περιμένω εως το φθινόπωρο για τα ελληνικά.

Η μεγάλη διαφορά είναι στις τιμές. Αντί για 779 € που κοστίζει το μήλο, με 2 κατοστάρικα αποκτάς το τρόπαιο και είσαι κάτοχος ενός υψηλής ποιότητας τηλεφώνου με εντυπωσιακές δυνατότητες και επίσης πλήρως συμβατό με windows 7 που είναι σε κάθε σπίτι σχεδόν!

Είναι τρελό value for money και το προτείνω σε όλους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν αληθεύει ότι οι developers θα μπορούν να βάλουν το mango στις συσκευές τους σε 4 εβδομάδες θα κάνω συνδρομή για developer

Παιδια να πω και γω την γνωμη μου, εχοντας "παιξει" λιγο με Android, και ενω ειμαι κατοχοσ του iphone4 μπορω να πω οτι το wp7 λειτουργικο με εντυπωσιασε, πραγματικα πολυ ελιτιστικο περιβαλλον, και ειδικα το Μανγκο θα δωσει ωθηση στο λειτουργικο.

Τωρα μενει να δουμε εφαρμογες και ομορφες-δυνατεσ συσκευες!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...