Hal9000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το τι θα περιλαμβάνει η επόμενη έκδοση της πλατφόρμας Windows Phone, έδωσε η Microsoft σε προγραμματισμένη παρουσίαση. Η νέα έκδοση με την κωδική ονομασία Mango διαθέτει περισσότερα από 500 νέα χαρακτηριστικά και θα κυκλοφορήσει αρχές Φθινοπώρου, ένα χρόνο περίπου μετά την επίσημη κυκλοφορία των Windows Phone 7. Όπως γνωρίζουμε ήδη, η νέα έκδοση φέρνει την υποστήριξη multi-tasking ενώ για τη χώρα μας θα υπάρχει επίσημη υποστήριξη ελληνικών μενού, πληκτρολογίου και επίσημη υποστήριξη του Windows Marketplace για όσους θέλουν να ανεβάσουν/κατεβάσουν επί πληρωμή εφαρμογές. Όπως ανακοινώθηκε, ο αριθμός εφαρμογών που βρίσκονται στο Windows Marketplace έχει ξεπεράσει τις 18.000 και αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς. Άλλα νέα χαρακτηριστικά στο Mango update : Υποστήριξη Windows Live Messenger και Facebook Chat τα οποία ενσωματώνονται κάτω από μια κοινή οθόνη δίνονας τη δυνατότητα να έχετε ένα πλαίσιο διαλόγου για κάθε επαφή σας και στην οποία θα περιλαμβάνονται μηνύματα που έχετε ανταλλάξει μέσω facebook/sms/live messenger. Ο χρήστης θα μπορεί να ορίσει ποιο δίκτυο θέλει να χρησιμοποιήσει για την επικοινωνία του. πιο έξυπνες ειδοποιήσεις εφαρμογών που θα μπορούν να εμφανίζονται ακόμα και στα tiles της κεντρικής οθόνης Το Windows Marketplace θα αποκτήσει έκδοση web μέσω της οποία θα μπορείτε να βλέπετε όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές και παιχνίδια και να τις στέλνετε ασύρματα στη συσκευή σας Υποστήριξη της υπηρεσίας Skydrive για φόρτωση και επεξεργασία εγγράφων μέσα από το Office hub Νέοι τρόποι αναζήτησης στο Bing με το Bing Vision, Music και Voice Ενσωμάτωση του Twitter και του LinkedIn στο People hub για την άμεση ενημέρωση σας μόλις κάποιος από τους φίλους/συνδέσμους σας ενημερώσει το προφίλ του Quick Cards για καλύτερη οργάνωση και προώθηση εφαρμογών του Windows Marketplace μέσα από προτάσεις σχετικά με οποιαδήποτε αναζήτηση για προϊόν, ταινία η τοποθεσία. ενοποιημένος λογαριασμός e-mail κάτω από τον οποίο θα εμφανίζονται όλα τα emails που λαμβάνετε από διαφορετικούς λογαριασμούς χωρίς να χρειάζεται να μπαινοβγαίνετε μεταξύ τους. Συζήτηση με χρήστη μέσω διαφορετικών email θα εμφανίζεται ομαδοποιημένη κάτω από ένα μήνυμα στα πρότυπα του Gmail. έξυπνο πληκτρολόγιο το οποίο προβλέπει την επόμενη λέξη που θα χρησιμοποιήσετε (μόνο για αγγλικό κείμενο) Internet Explorer 9 με πλήρη υποστήριξη HTML 5 και αξιοποίησης του hardware του κινητού τηλεφώνου μετατροπή κειμένου σε ηχητικό μήνυμα και αναγνώριση φωνής (αγγλική γλώσσα) Groups όπου μπορείτε να ορίσετε ομάδες ατόμων κάτω από ένα tile για πιο γρήγορη πρόσβαση. Επιπλέον φωτογραφίες των συγκεκριμένων επαφών από λογαριασμούς που διαθέτουν σε κοινωνικά δίκτυα όπως το facebook, θα εμφανίζονται στην κορυφή ενώ θα είναι δυνατή η αποστολή μηνυμάτων μόνο για τη συγκεκριμένη ομάδα ατόμων. ανασχεδιασμένη ενότητα Xbox Live με 3D avatars, δυνατότητα σύγκρισης παιχνιδιών με άλλους φίλους σας, αποστολή μηνυμάτων και εμφάνιση των achievements που έχετε κερδίσει στα παιχνίδια http://www.youtube.com/watch?v=OP30F3ZxTmw Η αναβάθμιση θα διατεθεί το Φθινόπωρο δωρεάν για όλες τις συσκευές Windows Phone 7 που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τότε ενώ οι πρώτες Nokia συσκευές που θα κυκλοφορήσουν στην πλατφόρμα Windows Phone, θα περιλαμβάνουν τη συγκεκριμένη έκδοση. Οι προγραμματιστές θα έχουν από σήμερα διαθέσιμα δωρεάν τα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών για τα Windows Phone Mango μέσα από την ιστοσελίδα App Hub. Site: App Hub Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sigamhsoupw Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αργά, αλλά σταθερά! Ο μινιμαλισμός της εμφάνισης του λειτουργικού "διψάει" για τα νέα στοιχεία, το ίδιο κάνουν και πολλοί χρήστες του. Είμαι βέβαιος, πως με τη πρώτη κυκλοφορία κινητού Nokia-wp 7.1 όλοι θα περιμένουν την επόμενη σημαντική αναβάθμιση... Ο ανταγωνισμός στα καλύτερά του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 το copy paste και αποστολή μέσο bluetooth θα έχει? για το bluetooth κάτι γίνετε χωρίς c/p δεν την παλεύω όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orphaeus Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 copy-paste υποστηρίζεται ήδη στα windows phones. Εγώ που έχω το HTC 7 Trophy το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά. Μήπως πρέπει να κανεις ένα update μεσω Zune; Είναι φοβερές οι δυνατότητες του Mango. Γμτ, πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Σεπτέμβρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Τιποτα για το gps ακουστηκε;τα ovi maps η οπως θα λεγονται,θα περαστουν μεσα στο λειτουργικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstamaniac Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 το επομενο κινητο μου θα ειναι με WP7 αντε λιγη υπομονη ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oaporos Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 εκαναν τιποτα με τα ringtones..... επιτελουσ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Είμαι ο μόνος που δεν του άρεσαν? Ίσως να είμαι συνηθισμένος από iphone αλλά πχ τα Android μου άρεσαν όπως και το webos.Τα wp7 όμως με μπέρδευαν τελείως.... Ίσως με πιο απλό interface να ήταν καλύτερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Είμαι ο μόνος που δεν του άρεσαν? Ίσως να είμαι συνηθισμένος από iphone αλλά πχ τα Android μου άρεσαν όπως και το webos.Τα wp7 όμως με μπέρδευαν τελείως.... Ίσως με πιο απλό interface να ήταν καλύτερα.... ειναι το πιο απλο interface απο ολα. φτιαχτηκε με αυτη τη φιλοσοφια. απλα σου ξενιζει οπως σου ξενισε και η μεταβαση στο ribbon οταν πηγες σε office 2007. αντικειμενικα ομως το ribbon αφου το μαθεις ειναι πολυ καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Το θέμα είναι ποσα απο αυτα θα υποστηρίζονται για Ελλάδα. Podcasts διαβάζω μόνο US υποστηριξη και το ιδιο πιστευω θα ισχυει για τις περισσότερες bing υπηρεσιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 τα σπαει το λειτουργικο. θα πιασει κορυφη σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jstark Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Έχοντας πάει από iPhone 3GS σε Trophy 7, και από αυτό σε Nexus S, μπορώ να πω με σιγουριά (για μένα βέβαια) πως αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι το Trophy. Δε ξέρω τί γουστάρει ο πολύς ο κόσμος, αλλά για μένα που ναi το θέλω "έξυπνο" το κινητό, αλλά κυρίως το θέλω απλό, τα WP-7 είναι αυτά που νοσταλγώ. Είχε και με διαφορά το πιο εύκολο και απλό interface. Αυτό που δε μου άρεσε, ήταν η ποιότητα των συσκευών για τις τιμές που είχαν (τότε), και πως απαιτούσε το zune. Πιστευω με το upgrade θα φτάσει σε πάρα πολύ καλό επίπεδο λειτουργικότητας. Αν είχε και πιο ποιοτικές συσκευές θα ήταν μια άριστη αγορά. Φιλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Για flash ακουγετε κάτι ? Κρίμα για μένα που δίνουν τόση σημασία στα κοινωνικά δίκτυα (δεν χρησιμοποιώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palp Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Για flash ακουγετε κάτι ? Κρίμα για μένα που δίνουν τόση σημασία στα κοινωνικά δίκτυα (δεν χρησιμοποιώ). Κάπου είδα ότι θα υποστηρίζει silverlight. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RapidShade Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Κάπου είδα ότι θα υποστηρίζει silverlight. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην υποστηριχτεί μία από τις "επενδύσεις" της MS - και στο mobile περιβάλλον... Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει άμεσα - αν δεν γίνει (που αμφιβάλλω) στην Mango. Μιλώντας στο Μονακό με head architect του QT της ΝΟΚΙΑ, ρωτώντας τον γιατί δεν δίνουν εκτελέσιμα και για WP7, ενώ το κάνουν για 6.5 και Vista px.... μου είπε ότι δεν τους "επιτρέπουν" (απο "πανω") να δώσουν εφαρμογές QT και για >=WP7 γιατί (η MS) στηρίζει την δική της πλατφόρμα (Silverlight) και θα υπήρχε πρόβλημα/εσωτερικός ανταγωνισμός. Οπότε θεωρώ.... λαμβάνοντας υπόψιν κι άλλες παρόμοιες πληροφορίες, ότι είναι μάλλον απίθανο να μην υποστηριχτεί... Πράγμα που φυσικά δεν το θεωρώ καθόλου κακό, μιας και έχει πραγματικά πιστεύω πολλά να δώσει... Οψόμεθα!..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα