Προς το περιεχόμενο

Εχασα τα αρχεια?

kostasTSK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δάνεισα τον εξωτερικό μου δίσκο σε ένα φίλο και όταν μου τον πήρα πίσω όλοι οι φάκελοι έχουν το σήμα της συντομευσεις πάνω τους και δεν ανοίγουν. Αν κανείς ιδιότητες πάνω στον δίσκο γράφει ότι είναι γεμάτος, αν κάνεις ιδιότητες πάνω σε ένα φάκελο του δίσκου γραφεί:

τύπος αρχείου : Συντόμευση (.lnk)

τύπος προορισμού : Εφαρμογη

θέση προορισμου : system32

προορισμός : %windir%\system32\cmd.exe /c "start %cd%RECYCLER\0xBED095F.exe &&%windir%\explorer.exe %cd%(ΟΝΟΜΑ ΦΑΚΕΛΟΥ)

θα τον σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω αν τα χάσω σώζετε μια ζωή την δική μου

Δημοσ.

Απο τον προορισμο που βλεπω μαλλον τα εστειλε στον δικο του καδο ανακυκλωσης! Αν δεν τον εχει αδειασει ακομη .... αν συνδεσεις τον σκληρο στον υπολογιστη που εγινε η διαγραφη λογικα θα μπορεις να τα επαναφερεις ευκολα απο τον καδο.... σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση κανε ανακτηση με το active @ file recovery

android.png

Δημοσ.

Αν εμφανίσεις κρυφά αρχεία και φακέλους (και αρχεία συστήματος) θα δεις στο root στο δίσκο που έχει πρόβλημα το δικό του κάδο ανακύκλωσης, από εκεί μπορείς να τα κάνεις κι εσύ επαναφορά.

Δημοσ.

επισης και εχει μαλιασει η γλωσα μου να το λεω.

α.backup κανουμε δυο φορες.

β.καλα δανειζεις δισκο που εχει πολυτιμα αρχεια?

γ.οκ τωρα πες οτι τα βρισκεις.αν επεφτε ο δισκος στο πατωμα και χτυπαγε τι θα εκανες?περα απο την αυτοκτονια.

Δημοσ.

επισης και εχει μαλιασει η γλωσα μου να το λεω.

α.backup κανουμε δυο φορες.

β.καλα δανειζεις δισκο που εχει πολυτιμα αρχεια?

γ.οκ τωρα πες οτι τα βρισκεις.αν επεφτε ο δισκος στο πατωμα και χτυπαγε τι θα εκανες?περα απο την αυτοκτονια.

Είπα να μην γίνω γραφικός για ακόμη μία φορά.. αλλά ήρθες και σάρωσες....

+1000

Δημοσ.

poulinos θα το πεις για ακόμη χιλιάδες φόρες άλλα δεν ακούνε μετά τους φταίει ο δίσκος που χαλαει .

kostasTSK

Δοκίμασε όπως είπε και ο stm00192 ένα active @ file recovery

Δημοσ.

η οπως λενε μα ο δισκος ειναι καινουριος γιατι χαλασε.anyway.επισης καλο προγραμμα ειναι και το file scavenger.για το aff η free εκδοση δεν επαναφερει αρχεια απλα σου λεει τι βρηκε αν θυμαμαι σωστα.

Δημοσ.

Κατέβασε το GetDataBack (έχει 2 εκδόσεις μια για FAT και μια για NTFS) ή ακόμα καλύτερα κατέβασε το Hirens bootCD και κάψε ένα δισκάκι για να το έχεις για τέτοιες περιπτώσεις πρόχειρο.Περιέχει μέσα το GetDataBack και πολλά άλλα recovery tools (και όχι μόνο).Τα δεδομένα σου δεν θα τα χάσεις μην αγχώνεσαι.

Αν συνεχίσεις όμως να μην κρατάς έστω και ένα στοιχειώδες backup ε κάποια στιγμή θα συμβεί και το μοιραίο.

Εαν έχεις πολλές HD ταινίες που ποιάνουν πολύ χώρο και δεν έχεις πχ τα χρήματα να πάρεις και ένα 2ο μόνο για backup , τότε το καταλαβαίνω να τις έχεις σε μια μόνο μεριά.Εαν τα πολύτιμά σου αρχεία περιλαμβάνουν κείμενα txt,pdf,doc εικόνες και γενικότερα αρχεία από λίγα ΚΒ έως και λίγα MB τότε το θεωρώ καθαρή βλακεία να μην τα έχεις σε τουλάχιστον ένα επιπλέον ξεχωριστό σκληρό ή δισκάκι.Εαν δε είναι και εργαλείο δουλειάς τα αρχεία αυτά ε τότε θες κρέμασμα.... :lol:

Σήμερα, σε excel που κρατάω σημαντικά οικονομικά μου στοιχεία (και όχι μόνο) λόγω δυσλειτουργίας ενός partition που το αποθήκευα μου το κατέστρεψε και όταν πήγαινα να βάλω κωδικό εισόδου (καθότι κλειδωμένο και κρυμένο σε κρυφό-επίσης κλειδωμένο partition) μου έβγαζε οτι ήταν corrupt...Εγκεφαλικό δεν έπαθα μιας και το ίδιο αρχείο το έχω σε 3 διαφορετικούς δίσκους και 2 στικάκια...

Μπορεί να είμαι υπερβολικός αλλά να που έτυχε και μου χρειάστηκε.Ένα αρχειάκι 1,5ΜΒ ήταν.Τώρα με τους τεράστιους δίσκους είναι κρίμα να χάσεις δουλειά ωρών.Έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Νέα δεδομένα κατάφερα να πάρω πίσω τα αρχεία χωρίς κάποιο πρόγραμμα έβαλα πάλι τον δίσκο στον άλλον και τον διαβάζει κάπως περίεργα δλδ κάνεις διπλό κλικ στον φάκελο συντόμευση τρέχει το cmd και μετά ανοίγουν σε νέο παράθυρο τα περιεχόμενα του φακέλου έτσι κάνω αποκοπή τα αρχεία και τα ρίχνω σε νέο φάκελο που δημιούργησα έτσι το pc μου τα διαβάζει κανονικά μετά σβήνω τους φακέλου (δεν ήταν όλοι αδιοι) με την συντόμευση, φεύγουν από τον δίσκο αλλά ο χώρος που καταλάμβαναν δεν ελευθερώθηκε (λογικό) αλλά δεν έχω τρόπο να τα σβήσω έτρεξα το nod32 βρήκε 4 μολυσμένα αρχεία αλλά δεν μπορούσε να τα σβήσει

Δημοσ.

Το nod32 δεν είναι ιδικό για malware αλλά περισσότερο για κανονικούς ιούς,κάνε ένα έλεγχο με το malwarebytes και ας μην βρει τίποτα,έτσι για να είσαι ήσυχος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα πως μπορω να διορθωσω το συγκεκριμενο προβλημα ειναι στον εξωτερικο μου δισκο και ο φακελος η ιστορια γραφεται με νοτες εχει ολα μου τα αρχεια μεσα χαθηκε ο προορισμος του φακελου...αλλα οι ιδιοτητες του δισκου δειχνουν οτι εχει τα γκιγκα που ειχα αρα δε χαθηκαν μπορω να τα επαναφερω και να καταφερω να ανοιξει ο φακελος?

post-155831-0-25137700-1307222010_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...