Προς το περιεχόμενο

Εχετε παιξει καλυτερο παιχνιδι απ'το Monkey Island;

Dbzakias2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LOOM.

Αλλά ναι, το Monkey Island (ειδικά το πρώτο και ένα μεγάλο μέρος από το δεύτερο) ήταν αρκετά τέλειο.

(γιατί νομίζω ότι την έχουμε κάνει άπειρες φορές τη συζήτηση αυτή; ) :shifty:

Επίσης, Grim Fandango.

Βλέπε επίσης: The Dig, Full Throttle, Day of the Tentacle devil.png

Δημοσ.

Εχετε παιξει καλυτερο παιχνιδι απ'το Monkey Island;

Ναι το Monkey Island 2 :P

Παιχνιδια γενικοτερα,φυσικα ναι,αν μιλας μονο για adventure υπαρχουν αρκετα που το φτανανε,Monkey Island 2,Gabriel Knight,Sam and Max,Day of the Tentacle,Grim Fandango

Δημοσ.

Για εκεινη την εποχη η σειρα Monkey Island ηταν εξαιρετικη.Μετα βγηκαν πιο ενδιαφεροντα κατα την γνωμη μου.Οπως η σειρα Gabriel Knight που ισως ειναι η καλυτερη μεχρι στιγμης,το Phantasmagoria,η σειρα Broken Sword.Αυτες οι τρεις με ειχαν εντυπωσιασει.Το Alone in the Dark επισης που ηταν συνδιασμος adventure,action κι αυτο εξαιρετικο.

http://www.youtube.com/watch?v=LW_d04W8QWY

Δημοσ.

Ωραίες εποχές τότε με τα adventures....Μπορεί να μην είχαν τα φοβερά γραφικά αλλά το gameplay σε κολλούσε την οθόνη

Το Loom και το the secret of the monkey island ήταν τα πρώτα παιχνίδια που είχα αγοράσει για το pc μου και έχω ακόμα τις συσκευασίες με τις "χάρτινες" δισκέτες

Θυμάμαι σε κάποιες περιπτώσεις για να φορτώσει η επόμενη οθόνη έπρεπε να αλλάζεις 5-6 δισκέτες ^_^

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Day of the Tentacle είναι το αγαπημένο μου, εκείνης της εποχής (μεγάλο κουτί, το είχα βρει σε ένα μαγαζί στην Αγγελάκη, φοιτητής) αλλά και το Monkey Island 2 ήταν πολύ καλό. Το Full Throttle μου είχε φανεί υπερβολικά μικρό, αλλά είχε ωραίες ατάκες. Βέβαια, αυτές οι συγκρίσεις είναι υποκειμενικές, όλα παίζονται πολύ ευχάριστα, παρότι πέρασαν τόσα χρόνια.

Δημοσ.

Να πώ την αμαρτία μου, πάντα προτιμούσα το The Dig, ήταν απο τα πρώτα "σοβαρά" (i.e. μη-χιουμοριστικά) adventure που έπαιξα, έχω και μια αδυναμία στο sci-fi πάνω απ'όλα...

Όταν έμαθα δέ οτι είχε σενάριο collaborated απο Steven Spielberg, Brian Moriarty και Orson Scott Card...

• Moderators
Δημοσ.

Όταν έμαθα δέ οτι είχε σενάριο collaborated απο Steven Spielberg, Brian Moriarty

Κρίμα βέβαια που δεν βγήκε όπως το οραματιζόνταν αρχικά. (ο Spielberg από ό,τι καταλαβαίνω έδωσε την αρχική ιδέα και κάποιες γενικές κατευθύνσεις, και η κυρίως δουλειά έγινε από τον Moriarty (δεύτερο project leader), πριν παραιτηθεί και προτού ολοκληρωθεί το project).

Δημοσ.

15 χρονια μετα, παραμενει το νο1 στην καρδια μου...κλαψ...λυγμ!

You know what might look better on your nose?

What?

The Bar!

http://www.youtube.com/watch?v=0SbAD6eXlpE

δεν υπαρχουν λογια. Ακόμα και αν το full throttle ήταν μόνο αυτό το βίντεο και τίποτα αλλο πάλι καλυτερο απο το Monkey island θα ήταν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...