Dbzakias2 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εχετε παιξει καλυτερο παιχνιδι απ'το Monkey Island;
bnvdarklord Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Καλύτερο adventure ισως οχι. Με αλλα ειδη δεν γινεται να το συγκρίνεις.
Dbzakias2 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 εννοειται πως υπαρχουν και καλυτερα αλλα οχι καλυτερα adventure...
dreamwebx Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μιλαμε για σειρα παιχνιδιων που δικαιως κατεκτησε τις καρδιες πολλων adventurers. Απο εκει και περα για παιχνιδια που εχουν γραψει ιστορια δεν κολλαει το να πουμε αυτο ειναι καλυτερο απο το αλλο κτλ. εμενα για παραδειγμα εχουν μεινει χαραγμενα στην μνημη μου τα ακολουθα adventures: -Indiana Jones and the fate of Atlantis. -Dark Seed -Rex Nebular
Obsidian Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Απ'το Monkey Island ή απο τα Monkey Islands? εχει σημασια ποια συγκρινεις κ σε ποια αναφερεσαι. Adventures καλα υπαρχουν αλλα στον τομεα του [κωμικα adventures] ειναι απο τα top σιγουρα. Οπως και να 'χει τα adventures εκεινης της εποχης ηταν ο ορισμος της ψυχαγωγιας. Μιλαμε για σειρα παιχνιδιων που δικαιως κατεκτησε τις καρδιες πολλων adventurers. Απο εκει και περα για παιχνιδια που εχουν γραψει ιστορια δεν κολλαει το να πουμε αυτο ειναι καλυτερο απο το αλλο κτλ. εμενα για παραδειγμα εχουν μεινει χαραγμενα στην μνημη μου τα ακολουθα adventures: -Indiana Jones and the fate of Atlantis. -Dark Seed -Rex Nebular Πωπω το Rex Nebular δεν το ειχα παιξει πολυ αλλα μου ειχε κανει εντυπωση το Intro του.
green gordon Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Το συγκεκριμενο παιχνιδι το βαζω μια κατηγορια απο μονο του.Ωραιες εποχες τοτε.
Thanos1972 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 To monkey island 3 παιζει να ειναι το τελευταιο adventure που επαιξα.πολυ καλο.παρα πολυ καλο θα ελεγα.edit:ψεμματα το Gabriel knight που ηταν 6 cd ηταν το τελευταιο,πως το λεγανε να δεις......το πρωτο που ηταν με video και τετοια.και φυσικα το under a killing moon.απιστευτο..... επισης τοτε μου αρεσαν και τα sam n max τα παλια μιας και με τα τελευταια δεν ασχοληθηκα αλλα και το Simon the sorcerer 1&2.
Greygore Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 το Gabriel knight που ηταν 6 cd ηταν το τελευταιο,πως το λεγανε να δεις Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να ήταν το Gabriel Knight: Blood of the Sacred, Blood of the Damned (3 CD), το οποίο δυστυχώς ( παρά το καλό story που είχε), πάτωσε - κατά την γνώμη μου - λόγω μερικών ειλικρινά *ηλίθιων* γρίφων και την βιασύνη της Sierra να το γυρίσει σε 3D.
doommaster Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 To monkey island 3 παιζει να ειναι το τελευταιο adventure που επαιξα.πολυ καλο.παρα πολυ καλο θα ελεγα.edit:ψεμματα το Gabriel knight που ηταν 6 cd ηταν το τελευταιο,πως το λεγανε να δεις......το πρωτο που ηταν με video και τετοια.και φυσικα το under a killing moon.απιστευτο..... επισης τοτε μου αρεσαν και τα sam n max τα παλια μιας και με τα τελευταια δεν ασχοληθηκα αλλα και το Simon the sorcerer 1&2. gabriel knight: the beast within ήταν αυτό με τα 6 cd
Greygore Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 My bad, μπέρδεψα το "τελευταίο Gabriel Knight" με το "τελευταίο που έπαιξα" - σαφώς ανώτερο (αν και προσωπικά το πρώτο μ'άρεσε περισσότερο θεματικά).
Thanos1972 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Οχι δεν ηταν αυτο.ειμαι σιγουρος πως αυτο που λεω ηταν 6 cd κοκκινου χρωμματος τα cd. Edit:Το the beast within ειναι αυτο που λεω. edit 2:για σου ρε doommaster.
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 LOOM. Αλλά ναι, το Monkey Island (ειδικά το πρώτο και ένα μεγάλο μέρος από το δεύτερο) ήταν αρκετά τέλειο. (γιατί νομίζω ότι την έχουμε κάνει άπειρες φορές τη συζήτηση αυτή; ) Επίσης, Grim Fandango.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.