Προς το περιεχόμενο

Καλοκαιρινα Αρωματα?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε κανενα να προτεινετε, ή εστω καποιες προτασεις για να τσεκαρω? Περσυ ειχα Bvlgari Aqua, Και δεν μαρεσε και πολυ. Την προηγουμενη βδομαδα δοκιμασα Gucci Guilty. Σαν να μου μοιαζε με το Aqua αλλα καπως καλυτερο.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατι εσυ εχεις πολλα? Εγω ειμαι της αποψης οτι το αρωμα πρεπει να σε χαρακτηριζει, και οχι να ταλλαζεις καθε μερα οπως με τα ρουχα. Γιαυτο και γω εχω ξεχωρισει 2-3 και δεν ταλλαζω. Απλως ειπα φετος να δοκιμασω κατι καινουριο ετσι για να νιωσω ξανα την αισθηθηση του "φρεσκου"...

Δημοσ.

Ακριβως αυτο. Δεν γινεται να χαρακτηρισεις εναν ανθρωπο με 2-3 πραγματα μονο! Αναλογα πως νιωθω θα βαλω και αλλο αρωμα, αν και πλεον δεν βαζω συχνα λογω δουλειας

Δημοσ.

Μονο deodorant βαζω ρε, αφου σε μιση ωρα μεσα στην κουζινα δεν υπαρχει το αρωμα που θα βαλεις. Αν βαλεις πολυ, ειναι ενοχλητικο για ολους.

Δημοσ.

Εγώ βάζω από ένα άρωμα της μάνας μου , μυρίζει σαν γιασεμί νομίζω.

Άλλες φορες πάλι δεν βάζω καθόλου για να μυρίζουν τα θηλυκά την νοτισμένη βαρβατίλα μου.

Δημοσ.

Τώρα που λέμε για αρώματα και μυρωδιές , θυμάμαι μια μέρα που είχα πάθει πιάσιμο στην μέση μου είχα βάλει μια αλοιφή δεν θυμάμαι πως την λένε και βρώμαγε πολύ δεν υπήρχε αυτό , αφού μπήκα στο λεωφορείο και με κοίταζαν όλοι! φοβερή εμπειρία.

Δημοσ.

Γιατι εσυ εχεις πολλα? Εγω ειμαι της αποψης οτι το αρωμα πρεπει να σε χαρακτηριζει, και οχι να ταλλαζεις καθε μερα οπως με τα ρουχα.

καλυτερα να φορας οτι σου ταιριαζει

my 2c

Δημοσ.

Τώρα που λέμε για αρώματα και μυρωδιές , θυμάμαι μια μέρα που είχα πάθει πιάσιμο στην μέση μου είχα βάλει μια αλοιφή δεν θυμάμαι πως την λένε και βρώμαγε πολύ δεν υπήρχε αυτό , αφού μπήκα στο λεωφορείο και με κοίταζαν όλοι! φοβερή εμπειρία.

Counterpain. Στη 2α γυμνασίου είχα φάει μονοήμερη επειδή είχα πασαλείψει ένα σωληνάριο κάτω από την έδρα.

Δημοσ.

Counterpain. Στη 2α γυμνασίου είχα φάει μονοήμερη επειδή είχα πασαλείψει ένα σωληνάριο κάτω από την έδρα.

ΝΑΙ αυτή είναι! μου έκανε και κάψιμο στην πλάτη γιατί έβαλα πολύ και την έτριψα .. :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...