poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 χτύπα ξύλο,ακόμα δεν ήρθε ..Ε ναι..τί να το δώσω,άντε για περίπτωση ανάγκης..Απορώ από κάποιους που το πουλάνε κιόλας.. Το περιμένω αύριο όπως πήρα sms είναι ήδη στον κούριερ..Συγνώμη για την αρχή απάντηση μου,αλλά είμαι σχεδόν όλη μέρα στην διαδήλωση στον λευκό πύργο. ε ναι για περιπτωση αναγκης.τωρα μερικοι το πουλανε για ενα λογο.να το παρει καποιος που θελει ενα φτηνο ρουτερ η καποιος που οπως ειπα πιο πανω εχει Usb modem η εχει ενα ενσυρματο και θελει ενα ασυρματο φτηνο.για καποιον που εχει usb modem αμα του χαρισεις ενα ασυρματο ρουτερ ειναι σαν να απο pentium 1 Na pas se pentium 4.πολυ μεγαλη η διαφορα.απο εκει και περα αυτο που θες πχ να παρεις εσυ ειναι i7 οποτε εχει διαφορα απο ενα P4.μεταφορικα ολα αυτα.
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ακριβώς! Να το χαρίσεις..Δεν θα το πουλούσα ποτέ σε κάποιον! Btw μόλις το παρέλαβα! Βάζω ακριβώς ότι ρυθμίσεις έχει το άλλο έτσι;;
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Aaaand i am back online !Τώρα είμαι powered by linksys .. Με το προηγούμενο modem ήμουν στα DL 14533kbps και UP 852kbps..Τώρα είμαι στα DL 14406kbps και UP 842kbps . Μου κάνει εντύπωση όμως,ότι το έχω κλειδώσει και έχω βάλει άλλο όνομα..και εκπέμπει και με άλλο όνομα..εμφανίζετε και ένα linksys ξεκλείδωτο με τέρμα σήμα..αυτός είμαι εγώ;; Status: Up Downstream Rate: 14375 kbps Upstream Rate: 864 kbps νέες τιμές Ok κρύφτηκε το άλλο όνομα..
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ακριβώς! Να το χαρίσεις..Δεν θα το πουλούσα ποτέ σε κάποιον! Btw μόλις το παρέλαβα! Βάζω ακριβώς ότι ρυθμίσεις έχει το άλλο έτσι;; pppoe/lcc vpi8 vci 35 Aaaand i am back online !Τώρα είμαι powered by linksys .. Με το προηγούμενο modem ήμουν στα DL 14533kbps και UP 852kbps..Τώρα είμαι στα DL 14406kbps και UP 842kbps . Μου κάνει εντύπωση όμως,ότι το έχω κλειδώσει και έχω βάλει άλλο όνομα..και εκπέμπει και με άλλο όνομα..εμφανίζετε και ένα linksys ξεκλείδωτο με τέρμα σήμα..αυτός είμαι εγώ;; Status: Up Downstream Rate: 14375 kbps Upstream Rate: 864 kbps νέες τιμές Ok κρύφτηκε το άλλο όνομα.. ενταξει τα ιδια ειναι.αυτο για το δευτερο Linksys ειναι φυσιολογικο.οταν αλλαζεις to ssid μετα για μερικα seconds 5-10 αμα κανεις search βλεπεις και το παλιο και το νεο.μετα απο λιγο το παλιο φευγει.ισως οι καρτες να αργουν να το σβησουν.αντε μεγεια και να το χαρεις.
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 pppoe/lcc vpi8 vci 35 ενταξει τα ιδια ειναι.αυτο για το δευτερο Linksys ειναι φυσιολογικο.οταν αλλαζεις to ssid μετα για μερικα seconds 5-10 αμα κανεις search βλεπεις και το παλιο και το νεο.μετα απο λιγο το παλιο φευγει.ισως οι καρτες να αργουν να το σβησουν.αντε μεγεια και να το χαρεις. Ευχαριστώ!! Έχω τα εξής.. DSL Modulation: ADSL 2+M Status: Up Downstream Rate: 14406 kbps Upstream Rate: 852 kbps Encapsulation: RFC 2516 PPPoE Multiplexing: LLC QoS: UBR PCR: SCR: Autodetect: Disable VPI: 8 VCI: 35 Enable: 1 PVC Status: Up Σωστά δεν είναι;; DSL Modulation: ADSL 2+M, εγω το γύρισα σε Μ τώρα..μήπως κλείδωνε πιο πάνω,αλλά βλέπω ότι και πάλι είναι καλά.
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 δεν εχει νοημα να το γυρισεις σε annex m αν δεν το γυρισει και ο Provider σε annex m.οπως και 2 τελευταιες φορες που ειδα thomson πανω σε γραμμη οτε ειδα να δειχνει οτι κουμπωνει σε annex m.οταν μιλησα με τον οτε μου λενε δεν εχουν annex m.μαλλον για καποιο λογο το αναγνωριζει ετσι η μπορει απλα να ειναι οτι μπορει να παιξει και σε annex m.παντως εγω στο Thomson το εβαλα καρφωτα.αυτοματα νομιζω δεν επαιξε σε annex m>εννοειται το ειχαν γυρισει και απο τον provider.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.