Προς το περιεχόμενο

Διαφορά linksys WAG160N - WAG120N

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα ιδια πραγματα ειναι σχεδον.τωρα τρεις τοιχοι ειναι αρκετοι αλλα τα Linksys εχουν σχετικα δυνατο wireless.αν μπορεσεις να φερεις και το Linksys πιο κοντα να μην ειναι τρεις τοιχοι ακομα καλυτερα.40 μετρα και 3 τοιχοι.πως το καταφερες?:P

πρεπει να ειναι N stick για να πιανει 5 ghz και παλι δεν νομιζω οτι πιανουν ολα dual band.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τα ιδια πραγματα ειναι σχεδον.τωρα τρεις τοιχοι ειναι αρκετοι αλλα τα Linksys εχουν σχετικα δυνατο wireless.αν μπορεσεις να φερεις και το Linksys πιο κοντα να μην ειναι τρεις τοιχοι ακομα καλυτερα.40 μετρα και 3 τοιχοι.πως το καταφερες?:P

πρεπει να ειναι N stick για να πιανει 5 ghz και παλι δεν νομιζω οτι πιανουν ολα dual band.

χα0χ0αχ0..όχι ρε τρελέ.:-D.Κάτσε δεν το έγραψα καλά.Το έχω στο δωμάτιο μου το γραφείο με το μοντεμ..και είναι 3 τοίχοι(όχι ιδιαίτερα χοντροί) μέχρι το μπαλκόνι:-D .Α τα στικάκια που έχω είναι Ν και Ν+(της belkin) .Λεπόν..Ποιό με συμβουλεύεις να πάρω;; Τα βρήκα και πιο φτηνά στο getitnow.gr .

Και τα 2 δεν είναι εξολοκλήρου Ν,είναι draft έτσι;;Μόνο αν μια συσκευή που είναι Ν,θα λειτουργήσει αυτό,σωστά;;Μας ενοχλεί αυτό κάπου;;

http://www.getitnow.gr/prod/perifereiaka/diktyaka/modems-routers/linksys-wireless-n-home-adsl2-pstn/prod81295pp/

Μάλλον πρέπει να ρωτήσω,ποιό από τα 2 (120ή160) θα μου δώσει περισσότερα;;Να το πάρω να ξενιάσω και να μην έχω την ανάγκη του netfaster iad2 . Σε λειτουργίες δεν υπολείπεται κάποιο του άλλου..Μόνο το κουμπάκι του ασυρμάτου βλέπω λείπει.(όπως κατάλαβες τώρα που σε βρήκα πουλίνε,θα σε πρήξω λίγο)

Και το 320 που είπατε,αλλά κάμποσα λεφτάκια.Πριν 2 χρόνια είχα δώσει 98€ για ένα ρουτερ Ν1 της belkin(για το σπίτι της μυτιλήνης) ..

Δημοσ.

απο οτι ειδα και τα 2 draft n ειναι.αν ειναι n η συσκευη θα παιξει n αλλιως θα παιξει g.το κλασσικο.

τα belkin δεν τα συμπαθουσα σαν adsl router.τι εννοεις ποιο θα σου δωσει περισσοτερα?πανω κατω τα ιδια ειναι οπως ειπες με εξαιρεση το wps που λεγαμε χτες αν θυμαμαι σωστα το manual που διαβασα

απο εκει και περα υπαρχουν και αλλες μαρκες οπως ξερεις

Δημοσ.

απο οτι ειδα και τα 2 draft n ειναι.αν ειναι n η συσκευη θα παιξει n αλλιως θα παιξει g.το κλασσικο.

τα belkin δεν τα συμπαθουσα σαν adsl router.τι εννοεις ποιο θα σου δωσει περισσοτερα?πανω κατω τα ιδια ειναι οπως ειπες με εξαιρεση το wps που λεγαμε χτες αν θυμαμαι σωστα το manual που διαβασα

απο εκει και περα υπαρχουν και αλλες μαρκες οπως ξερεις

Καλημέρα.

Μάλιστα ναι,έτσι είναι.Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση .Ε κοίτα αν δεν το πάρω αυτό,θα κοιτούσα belkin,από άλλες μάρκες Εσύ ποιά άλλη λες;; ..Αλλά θέλω από linksys μιας και είναι της cisco (τζάμπα θα την δώσουμε την πιστωποίηση ; να μην έχουμε και κάτι από αυτούς :-D) .

Ε αν είδες κάτι έξτρα που δεν θα είδα να το πρόσεχε κάποιος,αλλά είναι just ίδια.Ναι το λέγαμε,το 160 δεν έχει κουμπάκι-αν και χρήσιμο πολύ,από το να μπαίνεις στο interface .

Δημοσ.

αν και καμια σχεση στην πραξη τα Linksys Με τα cisco.οτι ειναι division της cisco δεν σημαινει πολλα.απο αλλες μαρκες zyxel,vigor.

Δημοσ.

αν και καμια σχεση στην πραξη τα Linksys Με τα cisco.οτι ειναι division της cisco δεν σημαινει πολλα.απο αλλες μαρκες zyxel,vigor.

σωστό.

Τα vigor είναι της alcatel ή καμία σχέση.;;

Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει τον κωδικό μου στο getitnow για να παραγγείλω :-D .

Δημοσ.

Tα vigor ειναι της draytek δεν εχει σχέση με alcatel και αλλες εταιρίες, απο οσο γνωρίζω δηλαδή.

Δημοσ.

σωστό.

Τα vigor είναι της alcatel ή καμία σχέση.;;

Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει τον κωδικό μου στο getitnow για να παραγγείλω :-D .

οπως ειπαν οχι καμια σχεση.η cisco εχει τα Linksys, η alcatel εχει τα alcatel.ta thomson πιο παλια ηταν alcatel speedtouch.τωρα τα λενε συνηθως thomson speedtouch.

Δημοσ.

οπως ειπαν οχι καμια σχεση.η cisco εχει τα Linksys, η alcatel εχει τα alcatel.ta thomson πιο παλια ηταν alcatel speedtouch.τωρα τα λενε συνηθως thomson speedtouch.

Got it ! Ναι για τα άλλα ήξερα,τα vigor δεν είχα ακούσει..Παρήγγειλα τελικά το wag120N..αναμένεται ..Καιρός να φύγει στα σκουπίδια το iad2 ..ή μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν κάτι άλλο;;

Δημοσ.

Got it ! Ναι για τα άλλα ήξερα,τα vigor δεν είχα ακούσει..Παρήγγειλα τελικά το wag120N..αναμένεται ..Καιρός να φύγει στα σκουπίδια το iad2 ..ή μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν κάτι άλλο;;

Όταν το βάλεις επάνω πες μας πως πάει ποσο συγχρονίζει κτλπ

Δημοσ.

Όταν το βάλεις επάνω πες μας πως πάει ποσο συγχρονίζει κτλπ

roger that boss ..Το περιμένω να έρθει από δευτέρα-τρίτη.

κρατησε το να υπαρχει για περιπτωση εκτακτου αναγκης.η χαρισε το σε κανεναν.

Να πω ότι άξιζε σα μοντεμ να το χάριζα,αλλά θα μου το φέρουν στο κεφάλι,αλλά και πάλι αν βρεθεί κάποιος φίλος σε ανάγκη θα του το δώσω να κάνει δουλειά του.

Για τις ρυθμίσεις του μοντεμ,θα περάσω ότι έχει και το iad έτσι;;

Δημοσ.

roger that boss ..Το περιμένω να έρθει από δευτέρα-τρίτη.

Να πω ότι άξιζε σα μοντεμ να το χάριζα,αλλά θα μου το φέρουν στο κεφάλι,αλλά και πάλι αν βρεθεί κάποιος φίλος σε ανάγκη θα του το δώσω να κάνει δουλειά του.

Για τις ρυθμίσεις του μοντεμ,θα περάσω ότι έχει και το iad έτσι;;

α.η το κρατας μην σου καει το δικο σου χτυπα ξυλο αν και εχει 3 χρονια εγγυηση.απλα μεχρι να σου φερουν αλλο αμα παθει κατι να εχεις αυτο η το δινεις σε καποιον που το εχει αναγκη.ποιος το εχει αναγκη και θα θελει αυτο το χρεπι?καποιος που εχει Modem αντι για Modem router Η καποιος που εχει ενα ρουτερ χωρις ασυρματο.

Δημοσ.

α.η το κρατας μην σου καει το δικο σου χτυπα ξυλο αν και εχει 3 χρονια εγγυηση.απλα μεχρι να σου φερουν αλλο αμα παθει κατι να εχεις αυτο η το δινεις σε καποιον που το εχει αναγκη.ποιος το εχει αναγκη και θα θελει αυτο το χρεπι?καποιος που εχει Modem αντι για Modem router Η καποιος που εχει ενα ρουτερ χωρις ασυρματο.

χτύπα ξύλο,ακόμα δεν ήρθε^_^ ..Ε ναι..τί να το δώσω,άντε για περίπτωση ανάγκης..Απορώ από κάποιους που το πουλάνε κιόλας..

Το περιμένω αύριο όπως πήρα sms είναι ήδη στον κούριερ..Συγνώμη για την αρχή απάντηση μου,αλλά είμαι σχεδόν όλη μέρα στην διαδήλωση στον λευκό πύργο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...