Προς το περιεχόμενο

Cast Puzzles

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Cast Puzzles!

Δοκιμασα για αρχη ενα απο τα Level1 δυσκολίας ( συγκεκριμένα το ABC ), τωρα θελω και αλλα! Καταφερα να το λυσω (να ελευθερώσω το C) αλλα τωρα δεν μπορω να το φερω στην αρχικη του μορφη ... :\

Δημοσ.

όχι το έκλεψε :P

ξαναπήγαινε στον παππού και άρχισε να παίρνεις 6ριά

άπειρες χαμένες μέρες πάνω τους :P

Nutcase 6 κορυφαίο

Elk 6 προβλέψιμο

Spiral 5 εύκολα ανοίγει αλλα άμα το λύσεις τελείως την έκατσες να το ξανασυνδέσεις

O'Gear 3 εύκολο γενικά

Star 3 σπάσιμο νεύρων...ίσος κάτι είχε λάθος το δικό μου...δεν γίνετε τριάρι να το παλεύω ακόμα :P

Loop 1 πολύ καλό αλλά εύκολο

Flag 1 γελοίο...

Δημοσ.

Ναι το αγορασα απο www.dreamscapes.gr

DarkSon, λεω να το παω σταδιακα, κανα 2αρι μαλλον θα παρω την επομενη φορα, ισως και το Loop 1.

επισης για το 3αρι που λες οτι ειναι ελαττωματικο(αν κ εγω νομιζω οτι απλα για καποιο λογο σκαλωνεις), μπορεις να δεις τη λυση του απο το επισημο σαιτ της εταιρεις, γραφεις το bardcode του και κατεβαζεις τη λυση. google για cast puzzle θα το πετυχεις καπου. αν οχι πες μου να σου δωσω το λινκ.

Δημοσ.

Εχω το Helix και το χω παρατήσει δεν λυνεται με την καμια.(ή απλα ειμαι ασχετος :P)

Από αυτα εχω και ενα με διπλο λαβυρινθο που εχω λύσει, δεν θυμαμαι πως λέγεται.

Δημοσ.

αα! είχα πετύχει ένα τέτοιο - αυτό που λέει baroq - σε ένα σπίτι φίλων και είχα κολλήσει απίστευτα σε σημείο αγένειας. Το έλυσα και το έμπλεξα αρκετές φορές τυχαία βέβαια. Προσπάθησα να βρω τα βήματα αλλά όσες φορές νόμιζα ότι το είχα, δεν γινόταν τίποτα. Και εκεί που δεν το περίμενα, λυνόταν. Μετά συνειδητοποίησα ότι η συμπεριφορά μου ήταν τελείως αυτιστική και το άφησα στην άκρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...