SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Όπως τα λέει ο poulinos φαντάσου οτι και εγώ ορισμένες φορές παίζω με 5 και δεν βλέπω καμία διαφορα οπότε μην ανυσηχείς Βέβαια εχω βρεθεί και με 4 και για κάποιο λόγο πάλι κομπλέ ηταν η γραμμή
billst21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 ναι οκ παιδιά δεν πειράζω τίποτα, πάει πολύ καλά. αν υπάρξει πρόβλημα θα σας το πώ.
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Όπως τα λέει ο poulinos φαντάσου οτι και εγώ ορισμένες φορές παίζω με 5 και δεν βλέπω καμία διαφορα οπότε μην ανυσηχείς Βέβαια εχω βρεθεί και με 4 και για κάποιο λόγο πάλι κομπλέ ηταν η γραμμή ειναι αναλογως την γραμμη.σε μερικους το 4 κανει αποσυνδεσεις.σε αλλους που εχουν καλη γραμμη και μικρο attenuation και παιζουν και Interleave αντι για fast μπορει να δεις να ειναι και με 3 και να παιζει σφαιρα η γραμμη.καποιος την ειχε χαμηλωσει κοντα στο 3 και ελεγε οτι επαιζε μια χαρα χωρις errors κτλ.απλα θελει προσοχη γιατι αμα το παρακανει καποιος μπορει μεν να συγχρονιζει πιο ψηλα και να μην κανει αποσυνδεση αλλα μπορει να εχει πολλα errors.
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Έχω μια ερώτηση μήπως ξέρεις τι σημαίνουν τα RX CRC ERRORS (βλέπω οτι έχ αρκετά) Εντωμεταξύ με το που ανέφερες το 3 και μόλις έβγαλα την photo ειμαι με 3 snr (ακροβατώ στα snr) :lol: χωρίς να βλέπω κάποιο πρόβλημα στο download η στο surfing
billst21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Έχω μια ερώτηση μήπως ξέρεις τι σημαίνουν τα RX CRC ERRORS (βλέπω οτι έχ αρκετά) Εντωμεταξύ με το που ανέφερες το 3 και μόλις έβγαλα την photo ειμαι με 3 snr (ακροβατώ στα snr) :lol: χωρίς να βλέπω κάποιο πρόβλημα στο download η στο surfing RX CRC ERRORS. τα έχω στο 0 αυτά.
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 ενταξει attenuation 9>διπλα στον οτε εισαι για αυτο παιζει.τα errors ειναι errors κατα την μεταφορα που επειδη δεν μεταφερθηκαν σωστα ξαναεγιναν retransmmit αλλα παλιδεν ειναι πολλα.απλα αν εχεις παρα πολλα τοτε επειδη γινονται retransmitting τα ιδια και τα ιδια μεχρι να πανε σωστα για αυτο σου λεμε οτι μπορει να κλειδωνεις πχ στα 20 mbit αλλα λογω πολλων errors να κατεβαζεις λες και εχεις 10 Mbit.ειναι επειδη γινονται retransmitting τα ιδια πακετα
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Στο Thomson TG782 που βρισκω στατιστικά για τη γραμμη?
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Στο Thomson TG782 που βρισκω στατιστικά για τη γραμμη? Στο dsl Connection
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δεν έχει τιποτα εκει πέρα από την ταχυτητα που κλειδωνει, θελω Noise Margin, attenuation κλπ. Ωπ, δικιο έχεις ειναι στα details, δεν το ειχα δει τόσο καιρο.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Στο Thomson TG782 που βρισκω στατιστικά για τη γραμμη? σε ολα τα Thomson τα βλεπεις με 2 τροπους τα στατιστικα της γραμμης. 1.broadband connection μετα dsl connection και details και ο β. τροπος απο Telnet νομιζω γραφεις adsl info κατι τετοιο .απλα απο το Web interface αυτο που δεν βλεπουν πολλα ατομα ειναι οτι σε καθε καρτελλα πανω πανω δεξια υπαρχουν τα μαγικα κουμπακια details/configure.το ιδιο και για τον φιλο που δεν εβρισκε απο που ρυθμιζει τον dhcp.ειναι γενικα λιγο παραξενο διοτι κανεις κλικ σε λιγο ακυρα σημεια και ειναι μορφη tree παρα με μενου οπως ειναι τα πιο πολλα ρουτερ.
atonioz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά είναι κανείς με CYTA νέα ερυθραία/καστρί/κηφισιά η κάπου γύρω? στα πόσα κλειδώνει η 24άρα? Εμένα κλειδώνει στα 13.800 !? και δεν έχω ζητήσει ακόμα να γυρίσω σε fast path ! Πως μπορώ να δω πόσο μέτρα είμαι απο το κόμβο ? έχει κάποιο site ? ένα παλιό που είχα δεν λειτουργεί
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά είναι κανείς με CYTA νέα ερυθραία/καστρί/κηφισιά η κάπου γύρω? στα πόσα κλειδώνει η 24άρα? Εμένα κλειδώνει στα 13.800 !? και δεν έχω ζητήσει ακόμα να γυρίσω σε fast path ! Πως μπορώ να δω πόσο μέτρα είμαι απο το κόμβο ? έχει κάποιο site ? ένα παλιό που είχα δεν λειτουργεί νεα ερυθραια καστρι κηφισια δεν λεει κατι συγκεκριμενο.υπαρχουν 2 αστικα κεντρα κηφισας. 13800 σημαινει περιπου 1,7 Km μακρια απο τον οτε. αν πας se fath path λογικα θα πεσει λιγο ο συγχρονισμος.μια χαρα ταχυτητα εχεις. ασε τα μετρα και μπες στον ρουτερ και καπου εχει τα χαρακτηριστικα της γραμμης ποσο συγχρονιζει margin και attenuation>απλα θελουμε
atonioz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 νεα ερυθραια καστρι κηφισια δεν λεει κατι συγκεκριμενο.υπαρχουν 2 αστικα κεντρα κηφισας. 13800 σημαινει περιπου 1,7 Km μακρια απο τον οτε. αν πας se fath path λογικα θα πεσει λιγο ο συγχρονισμος.μια χαρα ταχυτητα εχεις. ασε τα μετρα και μπες στον ρουτερ και καπου εχει τα χαρακτηριστικα της γραμμης ποσο συγχρονιζει margin και attenuation>απλα θελουμε Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 14,0 / 24,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 13,0 / 6,0 !?
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 14,0 / 24,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 13,0 / 6,0 !? me 24 attenuation Και 6 margin που βλεπω να μπορουσες και καλυτερα απο 13800.απο την αλλη το τι θα μπορουσε η καθε γραμμη μεχρι τι γινεται ειναι αλλη ιστορια οποτε και βλαβη να το δωσεις δεν θα γινει τιποτα.εισαι μεσα στα αποδεκτα.κοντα στα 1600 μετρα αποσταση ισως και κατι λιγοτερο.κανονικα θα μπορουσες και 16/17 να πετυχεις αλλα οσο πανε αυτα γινονται ονειρα. για πολλους λοογυς γινονται ονειρα.
atonioz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 me 24 attenuation Και 6 margin που βλεπω να μπορουσες και καλυτερα απο 13800.απο την αλλη το τι θα μπορουσε η καθε γραμμη μεχρι τι γινεται ειναι αλλη ιστορια οποτε και βλαβη να το δωσεις δεν θα γινει τιποτα.εισαι μεσα στα αποδεκτα.κοντα στα 1600 μετρα αποσταση ισως και κατι λιγοτερο.κανονικα θα μπορουσες και 16/17 να πετυχεις αλλα οσο πανε αυτα γινονται ονειρα. για πολλους λοογυς γινονται ονειρα. Γμτ, με ΟΤΕ πριν μετακομίσω κλείδωνα με το usr9108 στα 22-23 (ο.Ο) ενω με το bautec του οτε στα 16-17. Παίζει τώρα να φταίει το router (νομίζω ένα thomson είναι)? Βλάβη δεν νομίζω να το δηλώσω γιατί με βλέπω για κανα μήνα χωρίς νετ. Θα τους κάνω ένα τηλ όμως μήπως καταφέρω τπτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα