Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Περιμένω να με συνδέσουν κ μένα με την cyta.

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση προς τα άτομα που έχουν cyta και το έχουν ψάξει λίγο παραπάνω.

Θα μπορούσατε να μου πείτε όσοι απο εσάς είστε σε fast path στα πόσα db margin κλειδώνεται??? και αν έχετε αποσυνδεσεις σε αυτά τα db εννοείται.

Καλό το fast path αλλά το interleaving σου μειώνει τα σφάλματα!!!

Ευχαριστώ!!!

το αν θα εχεις αποσυνδεσεις εξαρταται την γραμμη.συνηθως το down πεφτει λιγακι.δεν μπορεις να τα εχεις ολα.και interleave και μικρο Ping και λιγοτερα crc κτλ.

τώρα είμαι..

Operation Data Upstream Downstream

Noise Margin 16.3 dB 5.0 dB

Attenuation 10.5 dB 23.0 dB

5.0 db δυσκολο να δινει.μαλλον κανα 7-9 πρεπει να δινει Margin και απλα στην γραμμη σου εχει πεσει στο 5.

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι οκ φίλε μου τι να πώ...

και τώρα που το βλέπω στο στο 5 είναι.

πάντως αυτό που έχω να πώ εγώ είναι ότι τόσα χρόνια στον οτε είχα αφήσει μια περιουσία, ποτέ δεν είχα σταθερή ταχύτητα. την μια 19 την άλλη 10 κλπ, οι αποσυνδέσεις ήταν πλέον φυσικό φαινόμενο και στο 1242 με ήξεραν πλέον απο τα τοοοοοοοοσα τηλ που τους έκανα.

απο τότε που πήγα cyta σταμάτησαν όλα αυτά και ηρέμησα και εγώ.

Δημοσ.

thx παιδιά. απλά είμαι οριακά στην 8αρα γραμμή. είμαι αρκετά μακριά από το κέντρο. αν είμαι κοντά στα 9 με 10 db margin λέω να το γυρίσω σε fast path. τι λέτε εσείς;;;

thx παιδιά. απλά είμαι οριακά στην 8αρα γραμμή. είμαι αρκετά μακριά από το κέντρο. αν είμαι κοντά στα 9 με 10 db margin λέω να το γυρίσω σε fast path. τι λέτε εσείς;;;

Δημοσ.

Δοκίμασε το να δεις πως θα πάει και αν δεν σε ικανοποιεί το ξανα αλλάζεις

Ακριβώς , εάν έχεις αποσυνδέσεις θα εξαρτηθεί απο το θόρυβο της γραμμής σου σε μεγάλο βαθμό.

Δημοσ.

ναι οκ φίλε μου τι να πώ...

και τώρα που το βλέπω στο στο 5 είναι.

πάντως αυτό που έχω να πώ εγώ είναι ότι τόσα χρόνια στον οτε είχα αφήσει μια περιουσία, ποτέ δεν είχα σταθερή ταχύτητα. την μια 19 την άλλη 10 κλπ, οι αποσυνδέσεις ήταν πλέον φυσικό φαινόμενο και στο 1242 με ήξεραν πλέον απο τα τοοοοοοοοσα τηλ που τους έκανα.

απο τότε που πήγα cyta σταμάτησαν όλα αυτά και ηρέμησα και εγώ.

πολλα μπορει να εφταιγαν.αφου λυθηκε μια χαρα τοτε.κανε ενα Reboot Το ρουτερ να δουμε αν θα ειναι στο 5.αλλα δες καπακια με το που το κανεις Reboot(να συγχρονισει βεβαια πρωτα)

οταν ενεργοποιηθει πες μας χαρακτηριστικα.μετα δες για μερικες ημερες αν ειναι σταθερα σε interleave και αμα ειναι τοτε ζητα fast.βεβαια αν δεν σαρεσει οκ τους λες εχω προβληματα πχ αποσυνδεσεις οποτε βαλτε το παλι Interleave.αν και γιατι θες Fast?Παιζεις παιχνιδια?

Δημοσ.

μόλις το έκανα... να και οι τιμές...

Noise Margin 16.6 dB 6.0 dB

Attenuation 10.4 dB 22.6 dB

και το ξαναέκανα...

Noise Margin 16.6 dB 5.0 dB

Attenuation 10.4 dB 22.7 dB

και για πρώτη φορά το down, τουλάχιστον το είδα τώρα μπορεί να είχε ξαναπάει, χτύπησε 19950

Δημοσ.

6 margin σε εχουν?παραξενο.ως τωρα μονο η forthnet Ηξερα οτι δινει profile me 6 margin?εκτος αν εχεις περασει orbmt Η κανα dmt?

Δημοσ.

6 margin σε εχουν?παραξενο.ως τωρα μονο η forthnet Ηξερα οτι δινει profile me 6 margin?εκτος αν εχεις περασει orbmt Η κανα dmt?

δεν έχω πειράξει τίποτα. όπως έφεραν τον εξοπλισμό, τον έβαλα και το μόνο τηλ που τους έκανα ήταν για να το γυρίσουν σε fast

ξανά δεν έχω ασχοληθεί με την cyta.

Δημοσ.

τέλεια.

δεν έχω καμμία αποσύνδεση. και σταθερότητα γραμμής πού δεν την είχα ποτέ μου.

τι να πώ είμαι απο τους τυχερούς?

Δημοσ.

αφου κλειδωνει τοσο ψηλα με fast τοτε εχει πολυ καλη γραμμη.βεβαια και αλλες γραμμες συγχρονιζουν ψηλα αλλα μπορει να κανουν αποσυνδεσεις.αλλα οτι εχει τοσα megabit ειναι ενα πρωτο καλο σημαδι.ουτε στο χιλιομετρο δεν πρεπει να ειναι απο τον οτε.

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να γινει Reboot για να παιξει.αφου παιζεις οκ τοτε αστο εκει.αν ειχες θεμα θα σου ελεγα ζητα να σου αλλαξουν profile η αλλαξε το εσυ με το orbmt η το dmt.ενταξει θεμα θα εχεις αν πεσει κατω απο 5.εκει γινονται πιο οριακα τα πραγματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...