Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέω να μην μπω σε τέτοια διαδικασία. Όπως έγραψα και στο άλλο θέμα θα πάρω τελικά ένα καλό router και μία κάρτα δικτύου και θα κάνω έτσι τη δουλειά μου.

τι θα αλλαξει με το καλο ρουτερ και την καρτα δικτυου?δεν καταλαβα.να παρεις ασυρματο ρουτερ εννοεις και να παιξεις wireless?

Νομιζω θα σου βγει πολυ φθηνοτερα να καλεσεις εναν ηλεκτρολόγο να σου κανει την αντιστροφη κυκλωματος απο το να παρεις ρουτερ κ καρτα δικτυου.

το φτηνοτερο ειναι ενα ασυρματο τηλεφωνο με διπλη βαση.

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τι θα αλλαξει με το καλο ρουτερ και την καρτα δικτυου?δεν καταλαβα.να παρεις ασυρματο ρουτερ εννοεις και να παιξεις wireless?

Ναι. Αυτό εννοώ.

το φτηνοτερο ειναι ενα ασυρματο τηλεφωνο με διπλη βαση.

Παίζουν και τέτοια κόλπα;

Δημοσ.

ναι δυο βασεις δυο ακουστικα.το ενα συνδεεται στο ρουτερ πανω κανονικα και το αλλο επικοινωνει ασυρματα με την πρωτη βαση απλα εχει και μια δευτερη βαση για να το βαζεις να φορτιζει.

Δημοσ.

Είπα να γράψω προς ενημέρωση και όχι επειδή έχω προβλημα....Εδώ και 20 μέρες περίπου Cyta με 4Mb και όλα καλά έκανα και την αναστροφή γραμμής μόνος μου και έχω πλέον σε όλο το σπίτι τηλέφωνο.Πιάνω 3.5 περίπου σταθερά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας...Επιβεβαιώνω ότι έχε fast path.Είχα 2mb connx με απεριόριστα σταθερά και 60 λεπτά σε κινητά με ελάχιστη χρέωση 45' ή 1 λεπτό δεν θυμάμαι και πλήρωνα 46 ενώ τώρα για 4 mb και 80 λεπτά στα κινητά με χρέωση ανα δευτερόλεπτο πληρώνω 29.90....Ανατολικά προάστια Θεσσαλονίκης.

Δημοσ.

BTW την αντιστροφή κυκλώματος την κάνει και ο ιδιος ο τεχνικός της cyta αν του ζητηθεί και υπάρχει ελευθερο καλωδιακι στην εγκατάσταση.

Ανατολικά όσο θυμαμαι η Καλαμαρια συγχρόνιζε στα 6-7Mmps και η Θέρμη ακόμα χαμηλότερα.

Δημοσ.

Χμμμμ. Επειδή δεν το πολυκατέχω το δικτυακό και δεν ξέρω τι παίζει με το voip που αναφέρεις, έχω αυτό το router FRITZ!Box Fon WLAN 7140 Annex A θα έχω κανα πρόβλημα ή απλά θα συμβιβαστώ με αυτό της CYTA?

Οχι. Το fritzbox υποστηριζει over ip. Θα εισαι μια χαρά.

android.png

Δημοσ.

BTW την αντιστροφή κυκλώματος την κάνει και ο ιδιος ο τεχνικός της cyta αν του ζητηθεί και υπάρχει ελευθερο καλωδιακι στην εγκατάσταση.

Ανατολικά όσο θυμαμαι η Καλαμαρια συγχρόνιζε στα 6-7Mmps και η Θέρμη ακόμα χαμηλότερα.

αν πας απο την κεντρικη πριζα στην επομενη εισαι οκ αν θες να πας απο μια δευτερευων πριζα προς τα πισω εκει δυστυχως ειναι λιγο δυσκολο ειδικα στα παλια σπιτια.συνηθως εχουν 2 απο κατανεμητη μεχρι πανω και 1 να πηγαινει στα υπολοιπα οποτε εκει αν βαλεις το ρουτερ δωματιο δεν παιζει επιστροφη.αν ειναι κεντρικη οκ εκει.

Οχι. Το fritzbox υποστηριζει over ip. Θα εισαι μια χαρά.

android.png

ναι το βασικο ειναι ομως οτι αν εχει voip τηλεφωνια δεν εχει τις ρυθμισεις για να σεταρει το voip σε αλλο ρουτερ οπως με ολες τις εταιρειες οποτε θα εχει πανω υποχρεωτικα της cyta.

εκτος αν του εχουν δωσει η με καποιο κολπο δει τις ρυθμισεις και τις περασει στο fritz.

Δημοσ.

Ανατολικά περιοχή Ταγαράδες....Είμαι όντως μακριά....την δουλειά μου την κάνω πάντως.....ο τεχνικός της Cyta την μία μου είπαν ότι έχει χρέωση 40ευρω και την άλλη ότι είναι δωρεάν....στο τρίτο τηλέφωνο κατέληξαν ότι έχει χρέωση οπότε μιας και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο την έκανα εγώ. ΥΓ. και με τον οτε όταν έκανα αναβάθμιση από 2 σε 24 δεν συγχρόνιζε το ρουτερ και την ξανά έριξα στα 2.

Δημοσ.

στον οτε θα μπορουσαν να σε αλλαξουν profile.β.τι χαρακτηριστικα γραμμης εχεις?

γ.αν ερθουν εκ τον υστερων απο την cyta Λογικο ειναι να ζητησουν λεφτα.αν τωρα οταν ερχονται για την αρχικη εγκατασταση του πεις του αλλου οτι οκ κανε και αυτο δεν νομιζω να πει οχι ουτε να το χρεωσει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Περιμένω να με συνδέσουν κ μένα με την cyta.

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση προς τα άτομα που έχουν cyta και το έχουν ψάξει λίγο παραπάνω.

Θα μπορούσατε να μου πείτε όσοι απο εσάς είστε σε fast path στα πόσα db margin κλειδώνεται??? και αν έχετε αποσυνδεσεις σε αυτά τα db εννοείται.

Καλό το fast path αλλά το interleaving σου μειώνει τα σφάλματα!!!

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

μπήκα στον 5 μήνα στήν cyta, στον 3 μήνα τους πήρα τηλ να μου το γυρίσουν απο interleaving σε fast.

μου είπαν ότι ίσως πέσει λιγο το download και μπορεί να κάνει επανασυνδέσεις το router αλλά απο ότι είδαν μου είπαν ότι έχω καλή γραμμή και δεν θα συμβεί τίποτα απο αυτά. έστειλα λοιπόν email και σε 1 ώρα είχε γυρίσει σε fast.

απο τότε δεν έχει γίνει καμμία διακοπή της γραμμής μου, δεν έχει πέσει το down καθόλου, τα pings μειώθηκαν απο 100 περίπου σε max 20 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

τώρα είμαι..

Operation Data Upstream Downstream

Noise Margin 16.3 dB 5.0 dB

Attenuation 10.5 dB 23.0 dB

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...