Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά αυτό έλεγα κι εγώ. Αν θες να χαμηλώσεις όσο πάει το κόστος σου, τότε πάς σε χαμηλότερη ταχύτητα. Αν τώρα θες να παραμείνεις σε 24ΜΒ, τότε η CYTA δε συμφέρει περισσότερο από τους άλλους εναλλακτικούς. Επίσης, αν παίζεις παιχνίδια, η CYTA δεν έχει fastpath οπότε και πάλι δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Εξαρτάται λίγο από τιςα ανάγκες σου.

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βασικά αυτό έλεγα κι εγώ. Αν θες να χαμηλώσεις όσο πάει το κόστος σου, τότε πάς σε χαμηλότερη ταχύτητα. Αν τώρα θες να παραμείνεις σε 24ΜΒ, τότε η CYTA δε συμφέρει περισσότερο από τους άλλους εναλλακτικούς. Επίσης, αν παίζεις παιχνίδια, η CYTA δεν έχει fastpath οπότε και πάλι δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Εξαρτάται λίγο από τιςα ανάγκες σου.

έχω cyta στά 24, καμμία σχέση με άλλο πάροχο, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και φυσικά έχει fast path.

Δημοσ.

Με οτε πληρωνα και παγιο ομως .και παλι η ταχυτητα που ειχα μεχρι το 10αρι εφτανε.τωρα για το fastpath που λες δεν γνωριζω κατι αλλα online παιχνιδια παιζω οποτε πιθανο να το χρειαστω.

Δημοσ.

Νομίζω πως έχει fast path η cyta παρόλα αυτά δεν αξίζει να υποβάλεις τον εαυτό σου

στην εμπειρία της επαφής με την εξυπηρέτηση πελατών της.

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι. Επιτέλους έγινε η σύνδεση με cyta. Όλα μια χαρά προς το παρόν. Δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά τη σύνδεση. Ωστόσο έχω ένα άλλο πρόβλημα. Το router για να έχω το pc συνδεδεμένο στο internet το έχω στο δωμάτιο και το τηλέφωνο το έχω στο σαλόνι. Θέλω να εξακολουθήσουν να μείνουν εκεί χωρίς να πάω το router στο σαλόνι ή το τηλέφωνο στο δωμάτιο. Έχω το fritz box fon wlan 7140 και αυτό που μου έστειλαν απο τη cyta. Το fritz υποστηρίζει VoIP. Οπότε σκέφτηκα να βάλω το ένα στο σαλόνι για να το συνδέσω με το τηλέφωνο. Έλα όμως που δεν κάνει συγχρονισμό(?). Τι μπορώ να κάνω για αυτό;

Δημοσ.

Δε μπορείς να βάλεις 2 router στην ίδια γραμμή και λόγω του voip δε μπορείς να χωρίσεις τηλέφωνο και router, επομένως είτε θα πας με ασύρματο για τον υπολογιστή, είτε θα δεις πως θα φτάσεις ενσύρματο δίκτυο μέχρι το σαλόνι.

Δημοσ.

είμαι υπερ ικανοποιήμενος απο τις υπηρεσίες τους! αργήσανε λίγο να με συνδέσουν(κοντά στο μήνα) αλλα πάει σφαίρα!

Δημοσ.

18500 μέχρι 19800. ίσως παίζει μεγάλο ρόλο πού είμαι 30 μέτρα από το καφάο...

δνε παιζει ρολο η αποσταση μεχρι το καφαο αλλα η αποσταση μεχρι το αστικο κεντρο.μπορει το καφαο να ειναι στα 20 μετρα και ο οτε στα 5 Km.adsl ειναι οχι vdsl που θα μετραμε αποσταση απο το κv

Καλησπέρα και πάλι. Επιτέλους έγινε η σύνδεση με cyta. Όλα μια χαρά προς το παρόν. Δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά τη σύνδεση. Ωστόσο έχω ένα άλλο πρόβλημα. Το router για να έχω το pc συνδεδεμένο στο internet το έχω στο δωμάτιο και το τηλέφωνο το έχω στο σαλόνι. Θέλω να εξακολουθήσουν να μείνουν εκεί χωρίς να πάω το router στο σαλόνι ή το τηλέφωνο στο δωμάτιο. Έχω το fritz box fon wlan 7140 και αυτό που μου έστειλαν απο τη cyta. Το fritz υποστηρίζει VoIP. Οπότε σκέφτηκα να βάλω το ένα στο σαλόνι για να το συνδέσω με το τηλέφωνο. Έλα όμως που δεν κάνει συγχρονισμό(?). Τι μπορώ να κάνω για αυτό;

αν πιανουν τα χερια σου και αν υπαρχει spare καλωδιο πισω απο τον τοιχο μπορεις να κανεις επιστροφη την γραμμη στο σαλονι.εξαρτατε τι καλωδια παιζουν πισω απο τον τοιχο.

Δημοσ.

Λέω να μην μπω σε τέτοια διαδικασία. Όπως έγραψα και στο άλλο θέμα θα πάρω τελικά ένα καλό router και μία κάρτα δικτύου και θα κάνω έτσι τη δουλειά μου.

Δημοσ.

Νομιζω θα σου βγει πολυ φθηνοτερα να καλεσεις εναν ηλεκτρολόγο να σου κανει την αντιστροφη κυκλωματος απο το να παρεις ρουτερ κ καρτα δικτυου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...