Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

που πήγες?

Hol εχω τώρα αφού στο σπίτι που νοίκιασα μου παρέχει ο ιδιοκτήτης internet,

έχει τις αστάθειές του και δεν θα την επέλεγα αλλά απο την cyta και την τεχνική

της υποστήριξη χίλιες φορές.

Δημοσ.

cyta δεν αξίζει και πολύ τώρα να βάλεις...είναι νέα εταιρία στην ελλαδα και έχουν σκάσει όλοι μαζί οι πελάτες και η τεχνικη υποστηριξη τα έχει παίξει...

Δημοσ.

cyta δεν αξίζει και πολύ τώρα να βάλεις...είναι νέα εταιρία στην ελλαδα και έχουν σκάσει όλοι μαζί οι πελάτες και η τεχνικη υποστηριξη τα έχει παίξει...

οκ, δεκτό αλλά η cyta δεν είμαι μικρή εταιρία και έπρεπε να προβλέψει κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Το κακό θα υπάρξει όταν αποκτήσεις πρόβλημα και θα χρειαστείς τεχνική υποστήριξη :)

χρειάστηκε και με ένα email πού έστειλα το διόρθωσαν σε 1 ώρα.

Δημοσ.

Αντε να τα λέμε και τα καλά για να μην παθαίνουμε κατάθλιψη με τους παρόχους μας!

σωστά και άμα μού συμβεί καμμία στραβή θα το πώ και αυτό.

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.Είμαι φοιτητής κ έχω connex ..πληρώνω και πάγιο οτε, δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα οπότε το κόστος είναι λίγο υψηλό για φοιτητή.είναι το φοιτητικό πακέτο και πιάνω γύρω στα 10 mbps στη θεσσαλονικη που ειμαι...σκεφτομαι να παω σε cyta..ξερει κανενας εντος θεσσαλονικης τι ταχυτητα μπορω να πιασω?με το προγραμμα 1play 24mbps..

Δημοσ.

Αν θες να χαμηλώσεις το κόστος σου γιατί δε κοιτάς τα πιο "χαμηλά" πακέτα της Cyta. Εκεί συμφέρει περισσότερο. Έχω την αίσθηση ότι στα 24ρια πακέτα το ίδιο είναι με τους άλλους

Δημοσ.

Ναι με την διαφορα οτι Οτε που ειμαι τωρα πληρωνω και παγιο...οποτεε δν συμφερει...!απλα δν ξερω αν εχω καλο σημα με την cyta στη θεσσαλονικη και γενικα αν ειναι αξιοπιστη..

Δημοσ.

Με οτε είχα 10Μbps down κ 0.6up με cyta στο 8αρι: 8down κ 1 up.. Στον οτε ελεγξαμε το 0.6 και καταλήξαμε οτι με τα δεδομένα που παιρναμε από τη γραμμη δεν μπορουσε να ανέβει, να ομως που γινεται... Για μένα συμφερει να αλλαξεις κ με 16 ευρώ μπορεις να εχεις 8mpbs χωρίς τηλέφωνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...