theomalegan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 που πήγες? Hol εχω τώρα αφού στο σπίτι που νοίκιασα μου παρέχει ο ιδιοκτήτης internet, έχει τις αστάθειές του και δεν θα την επέλεγα αλλά απο την cyta και την τεχνική της υποστήριξη χίλιες φορές.
krypton Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 cyta δεν αξίζει και πολύ τώρα να βάλεις...είναι νέα εταιρία στην ελλαδα και έχουν σκάσει όλοι μαζί οι πελάτες και η τεχνικη υποστηριξη τα έχει παίξει...
weber122 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 cyta δεν αξίζει και πολύ τώρα να βάλεις...είναι νέα εταιρία στην ελλαδα και έχουν σκάσει όλοι μαζί οι πελάτες και η τεχνικη υποστηριξη τα έχει παίξει... οκ, δεκτό αλλά η cyta δεν είμαι μικρή εταιρία και έπρεπε να προβλέψει κάτι τέτοιο
billst21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 πάω στόν 5 μήνα και δέν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους
Sreak Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Το κακό θα υπάρξει όταν αποκτήσεις πρόβλημα και θα χρειαστείς τεχνική υποστήριξη
billst21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Το κακό θα υπάρξει όταν αποκτήσεις πρόβλημα και θα χρειαστείς τεχνική υποστήριξη χρειάστηκε και με ένα email πού έστειλα το διόρθωσαν σε 1 ώρα.
Sreak Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Αντε να τα λέμε και τα καλά για να μην παθαίνουμε κατάθλιψη με τους παρόχους μας!
billst21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Αντε να τα λέμε και τα καλά για να μην παθαίνουμε κατάθλιψη με τους παρόχους μας! σωστά και άμα μού συμβεί καμμία στραβή θα το πώ και αυτό.
getwinner Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα παίδες.Είμαι φοιτητής κ έχω connex ..πληρώνω και πάγιο οτε, δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα οπότε το κόστος είναι λίγο υψηλό για φοιτητή.είναι το φοιτητικό πακέτο και πιάνω γύρω στα 10 mbps στη θεσσαλονικη που ειμαι...σκεφτομαι να παω σε cyta..ξερει κανενας εντος θεσσαλονικης τι ταχυτητα μπορω να πιασω?με το προγραμμα 1play 24mbps..
anta_n Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Αν θες να χαμηλώσεις το κόστος σου γιατί δε κοιτάς τα πιο "χαμηλά" πακέτα της Cyta. Εκεί συμφέρει περισσότερο. Έχω την αίσθηση ότι στα 24ρια πακέτα το ίδιο είναι με τους άλλους
getwinner Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ναι με την διαφορα οτι Οτε που ειμαι τωρα πληρωνω και παγιο...οποτεε δν συμφερει...!απλα δν ξερω αν εχω καλο σημα με την cyta στη θεσσαλονικη και γενικα αν ειναι αξιοπιστη..
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Με οτε είχα 10Μbps down κ 0.6up με cyta στο 8αρι: 8down κ 1 up.. Στον οτε ελεγξαμε το 0.6 και καταλήξαμε οτι με τα δεδομένα που παιρναμε από τη γραμμη δεν μπορουσε να ανέβει, να ομως που γινεται... Για μένα συμφερει να αλλαξεις κ με 16 ευρώ μπορεις να εχεις 8mpbs χωρίς τηλέφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα