Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και το κυριότερο...

κατεβάζω ταινία 5 parts,full speed και ταυτόχρονα σερφάρω χωρίς το παραμικρό ίχνος καθυστέρησεις

είναι απίστευτο.

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,εχω κι εγω On Telecoms Double Play 8 GR (Απεριόριστο ADSL Internet εως 8 Mbps + Απεριόριστες Εθνικές Κλήσεις), περαασε ενας χρονος απο την προσφορα που ειχα αγορασει και τωρα πληρωνω € 26,76 μήνα

Απο αυτα που διαβασα στο forum ολα τα αχολεια ειναι θετικα για την CYTA!

Ποιο προγραμμα μου προτεινετε να παρω το 2play 4Mbps με 16€ η το 2play 8Mbps με 19€

Η χρηση που κανω στο ιντερνετ ειναι αποκλειστικα σερφαρισμα και να δω κανενα βιντεακι, online παιχνίδια δεν παίζω!

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

εγώ δεν θα σου πρότεινα τη cyta αν σε ενδιαφέρει η σταθερή τηλεφωνία διότι το voip, σε περίπτωση διακοπής internet ή ρεύματος δεν θα έχεις τηλέφωνο...

σωστά ή κάνω λάθος???

Δημοσ.

ναι σωστά δεν έχεις τηλ..

η λύση που βρήκα εγώ είναι

πιστεύω πώς πρέπει όλοι μας να έχουμε ups λόγω ΔΕΗ. έχω βάλει μαζί με το pc και το router οπότε όταν γίνετε διακοπή ρεύματος έχω ρεύμα τουλάχιστον για 5+

ώρες οπότε καταλαβαίνετε. φυσικά αφού έχω κλείσει το pc.

Δημοσ.

Ο λόγος που κάποιος καταφεύγει στο voip είναι για να μειώσει το μηνιαίο κόστος (πάγιο) μιας τηλεφωνικής γραμμής. Τι νόημα έχει να τα γλιτώνεις από το πάγιο και να τα σκάς για UPS, καλύτερα να συμβιβαστείς με την πιθανότητα ότι μία ή δύο φορές το χρόνο δεν θα έχεις τηλέφωνο για λίγες ώρες, σιγά το πρόβλημα δηλαδή.

Δημοσ.

Έτσι και αλλιώς το UPS προϋπάρχει, οπότε δεν είναι έξτρα έξοδα για εμένα. Βέβαια έχω οθόνη και pc πάνω σε αυτό αλλά θα βγάζω το ένα απο τα δύο και θα βάζω το router.

Δημοσ.

όπως τα λέγαμε...

μόλις πρίν από 10 min έριξε κεραυνό και κόπηκε το ρεύμα. το ups έκανε την δουλειά του για πολλοστή φορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...